TOP 10 českých šperků, do kterých se teď vyplatí investovat

PR článek | rubrika: FINEXPO | 11. 12. 2023
Vánoce jsou dokonalou příležitostí obdarovat nevšedním dárkem ty, na kterých nám nejvíce záleží. Pokud si i vy lámete hlavu, co pod stromeček nadělit, máme pro vás pár tipů. Vybrali jsme pro vás TOP 10 nejhodnotnějších českých šperků za opravdu zajímavé ceny. Tady jsou.
TOP 10 českých šperků, do kterých se teď vyplatí investovat

Zdroj: zlaton.cz

Komerční spolupráce

Unikátní prsteny jediné svého druhu

Vybrat dokonalý prsten může být pěkně těžký oříšek. Ať už ho pořizujete pro jakoukoliv příležitost, rozhodně by měl být zcela jedinečný. Pokud sháníte dostupný šperk, sáhněte po tomto krásném prstenu s minerálním zirkonem, který stojí jen 2859 Kč. Dáváte-li však přednost barevným drahokamům, tento prstýnek s centrálním topazem osázeným brilianty bude trefou do černého.

Unikátnost dozajista splňuje i brilianty bohatě osázený prsten ve tvaru motýla, který už cílí na opravdu náročné zákazníky.

Nejpovedenější náušnice za skvělé ceny

Nejzásadnější otázkou při výběru náušnic je, jako při nákupu šperků obecně, jakou barvu zlata dotyčný preferuje. Pokud zlato žluté, mrkněte na tyto visací náušnice za 6789 Kč se zapínáním na patent. Velmi elegantní jsou i tyto zirkony osazené náušnice z bílého zlata.

Zdroj: Zlaton.cz

Ty nejkrásnější řetízky a náramky

Z náhrdelníků a řetízků si vybere opravdu každý. Je jen na vás, jakému typu dáte přednost – zda masivnímu zlatému řetězu, nebo naopak minimalistické eleganci v podobě náhrdelníku s brilianty. A pokud sháníte zlatý náramek (5249 Kč) nebo třeba přívěsek za 2299 Kč, vybrali jsme pár povedených kousků.

Tady nadělují nejnižší cenu za gram zlata v Česku

České zlatnictví Zlaton si zakládá na garanci naprosto nejlepší ceny za gram zlata na českém trhu, což představuje férovou alternativu pro všechny, kteří hledají ty nejlepší podmínky pro svůj nákup. A protože jsou ceny šperků ve Zlatonu bezkonkurenční, doporučujeme s nákupem příliš neotálet. Skladové zásoby jsou totiž omezené.

Zdroj: Zlaton.cz

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

7. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

Internetový obchod Alza.cz v květnu získal podíl v lékárně Other Corp ze středočeských Zdic. Nově by tak do své nabídky mohl zařadit i volně prodejné léky, informoval server CzechCrunch. celý článek

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

7. 5. 2024 | Gabriel Pleska

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

Zákon o prodejní době nedává smysl. Není v něm žádné vodítko, ve které svátky mají větší prodejny zakázáno prodávat a ve které ne. Takže kdo nechce párkrát do roka hledat, ten aby se... celý článek

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

6. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 4 komentáře

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

Švýcarská společnost Victorinox, která proslula výrobou legendárních zavíracích armádních nožíků, je začne vyrábět ve verzi bez čepele. Nahradí ji například příslušenstvím pro cyklisty. celý článek

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

3. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 5 komentářů

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

Ministerstvo životního prostředí posílá na vládu novelu, která zavádí systém zálohování a vykupování PET lahví a plechovek. Co si o chystané novince myslí odborníci?

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

Píše vám přítel na Facebooku, že jste vyhráli? Pozor na to. ČSOB varuje před novým trikem kybernetických podvodníků, kteří využívají kontakty na sociálních sítí.

Partners Financial Services