Tipli rychle roste. Vrací část peněz z nákupů v e-shopech

jih | rubrika: Aktuality | 15. 10. 2019
Tipli rychle roste. Vrací část peněz z nákupů v e-shopech

Na růstu e-shopů se v Česku „vezou“ i takzvané cashback portály. Ukazují to statistiky jednoho z nich, když prostřednictvím Tipli.cz byly v prvních devíti měsících roku 2019 uskutečněny obchody za více jak 750 milionů korun.

„I při meziročním růstu kolem 100 % Tipli stále zůstává v zisku, což považujeme za mimořádný úspěch. Jeho prostřednictvím je dnes uskutečněno zhruba jedno procento transakcí tuzemské e-commerce, což odpovídá hodnotě jedné miliardy korun v tomto roce,“ říká Michal Hardyn, zakladatel Tipli (na úvodním obrázku).

Řežeme náklady!

Účty za telefon, elektřina, plyn. Neplatíte zbytečně moc? Poradíme, jak odlehčit rodinnému rozpočtu – porovnáme nabídky a vybereme tu nejlepší.

„Aktivně cashbackové portály v Česku využívá zhruba 250 tisíc lidí a celkový objem nákupů, které přes ně v roce 2018 uskutečnili, byl zhruba dvě miliardy korun,“ dodává Hardyn.

Tipli má více než 500 tisíc registrovaných uživatelů v Česku, když připočteme ještě Polsko a Slovensko, je přes 800 tisíc uživatelů. Kromě cashbacku u zhruba 500 e-shopů nebo poskytovatelů služeb nabízí i zprostředkování akčních nabídek, slevové kupony nebo komunikaci nabídek prostřednictvím letáků.

Základní služba je taková, že umožňuje nákup na partnerských e-shopech (z těch velkých je to třeba AbouYou, Booking.com nebo Datart) se slevou v určité výši, cashbackem. Ten se po nákupu připíše k účtu a tento cashback si pak uživatel může zdarma převést na svůj bankovní účet.

Tipli je také partnerem platební metody Twisto, kterou v Česku v současnosti využívá přes 600 tisíc lidí. Tipli Twistu zprostředkovává cashback odměny. Lidé využívající Twisto si tak mohou vybrat e-shopy s možností cashbacku, který pak využijí v prostředí aplikace a nechají si odměny připsat přímo na svůj Twisto účet.


Nakupujeme s vámi:

Chci stovku zdarma

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-12
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

cashback, e-shopy, nakupování

A tohle už jste četli?

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

7. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

Internetový obchod Alza.cz v květnu získal podíl v lékárně Other Corp ze středočeských Zdic. Nově by tak do své nabídky mohl zařadit i volně prodejné léky, informoval server CzechCrunch. celý článek

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

7. 5. 2024 | Gabriel Pleska

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

Zákon o prodejní době nedává smysl. Není v něm žádné vodítko, ve které svátky mají větší prodejny zakázáno prodávat a ve které ne. Takže kdo nechce párkrát do roka hledat, ten aby se... celý článek

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

6. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 3 komentáře

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

Švýcarská společnost Victorinox, která proslula výrobou legendárních zavíracích armádních nožíků, je začne vyrábět bez čepele. Nahradí ji například příslušenstvím pro cyklisty.

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

3. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 5 komentářů

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

Ministerstvo životního prostředí posílá na vládu novelu, která zavádí systém zálohování a vykupování PET lahví a plechovek. Co si o chystané novince myslí odborníci?

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

Píše vám přítel na Facebooku, že jste vyhráli? Pozor na to. ČSOB varuje před novým trikem kybernetických podvodníků, kteří využívají kontakty na sociálních sítí.

Partners Financial Services