Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Nízkonákladových bank v Česku přibývá. Co od nich můžete čekat?

Nízkonákladových bank v Česku přibývá. Co od nich můžete čekat?
Kdo chce maximálně ušetřit na bankovních poplatcích a nebojí se internetového bankovnictví, může být pro něj dobrou volbou přejít k nízkonákladové bance. Nemůže ale od ní očekávat, že mu banka poskytne stejnou šíři bankovních služeb a produktů, jako velké banky.
Věra Tůmová, rubrika: Co se děje, 20.05.2010, 21 komentářů
Tisknout

23.05.2010 10:49, jára

Používám mKonto od mBank a Osobní konto Zadarmo od Poštovní spořitelny. Nemůžu si na nic stěžovat, to co neumí mBank (např. zahraniční platby) umí bez problému poštovka. Z bankomatů mám 3 výběry zdarma z libovolného a u poštovky neomezený počet výběrů z bankomaů ČSOB. Za rok ušetřím kolem 3000 korun oproti předchozímu účtu u ČS.

23.05.2010 17:17, doktor

Dámy a pánové, autor na Poštovní spořitelnu jistě nezapoměl, ale zde se mluví o nízkonákladových bankách... A to Poštovní spořitelna coby sestra ČSOB, byť má účet zadarmo, nesplňuje

05.06.2010 20:07, Dorka

Mizerny sluzby za levno jsou jiste lepsi nez mizerny sluzby za nehorazny poplatky. Svagr se radoval, ze v kdyz si sjednaval nakej setrici ucet v J&T, tak ten servis byl pry neprekonatelny. Ale na to clovek musi mit minimalne 500 tisic, ktery tam na zacatku vlozi. Ale snad se brzy ostatni banky pouci a taky se zacnou chovat lip.

09.06.2010 06:44, pavel

Využívám ING a M banku. U ING mi trochu vadí, že všechny odchozí transakce musí jít přes jít přes vybraný účet, ale už s tím počítám. U M banky jsem zvědav na nový sazebník, ale určitě bude levnější, než kamenné banky, které začínají zvyšovat poplatky. P

06.10.2010 11:46, Lucie

Již druhým rokem použivám Mbanku a neplatila jsem žádné poplatky, ale teď nastanou nějaké změny v sazebníku tak uvidím. Každopádně mi vadí, že nelze posílat peníze do zahraničí a to je tedy velké MINUS!!! V Polsku u Mbank to jde...jsme tu ve všem hodně zpomalení. Chtěla bych se zeptat na nějaký levný způsob převodu peněz do zahraničí ( pro příchozí a odchozí platby) Děkuji Lucie

26.02.2011 09:51, Šach

FÍÍÍ . . . a peníze jsou fuč!
JOO banka.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Martin Jahn
manažer

Tomio Okamura
podnikatel

Martin Jahn
ÚSPĚŠNOST
56,23 %

z 1 453 duelů
Tomio Okamura
ÚSPĚŠNOST
73,46 %

z 1 805 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

rozhovor, penzijní reforma, euro, HDP, podílové fondy, Lotyšsko, devalvace, MaComix, valuty, prorůstová opatření
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.