Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Banky nabízejí studentům speciální půjčky

Banky nabízejí studentům speciální půjčky
Chcete si zaplatit jazykový kurz nebo studium v zahraničí a nemáte na to? Pokud jste stále na vysoké či vyšší odborné škole, můžete využít nabídek zvýhodněných úvěrů pro studenty. Získáte s nimi nižší úrokovou sazbu a nebudete platit poplatky.
Kristýna Havligerová, rubrika: Články, 14.09.2004, 4 komentářů
Tisknout

15.09.2004 11:20, Petr

A co Perfektní půjčka od KB ? Zpracování a vyhodnocení žádosti je zdarma a taktéž správa úvěrového účtu je zdarma. Jen nevím jaké jsou tam úroky :-(

08.12.2004 15:00

Nedávno jsem si chtěla půjčit od KB peníze na studium v zahraničí.Svými dotazy jsem evidentně pracovnici pražské pobočky v ulici K Botiči velmi zaskočila a jala se hledat odpovědi na internetu. Poté přizvala kolegu a ten pouze konstatoval, že to mám asi "zmáknutý"...Neřekli mi nic nového a na zásadní dotaz - jestli mi sdělí, zda peníze dostanu, ještě než zaplatím zálohu 20 tisíc ve SA a ta mi vydá potvrzení o studiu na zahraniční škole, bez kterého mi zase KB nedá peníze - mi odpověděli, že mi zavolají druhý den. Nikdo nevolal a tak jsem se vydala do jiné pobočky, kde byl postup obdobný. Nevím, jesli jsem zrovna měla štěstí na dva lajdáky nebo je to problém informovanosti v KB, ale rozhodně bych úvěr Gaudeamus nepokládala za zas tak výhodný, když ani nevědí, za jakých podmímek ho vlastně poskytují.....

23.06.2009 20:39, jana

Mám podobné zkušenosti jak v KB, tak i v ČS. Nikdo vlastně neví, co nabízí, a jak to funguje.

22.02.2010 14:50, Pan Larry Carlos

Potřebujete finanční pomoc? Byl jste
insearch úvěru? nabízíme úvěr fyzickým osobám
a co_operate subjekty s 3% úrokové sazby
Dnes nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu: mgfundings@live.com tyto informace

Formulář žádosti o úvěr

Celé jméno :_________
Pohlaví :__________
Stav :_________
Kontakt :_________
Město / PSČ :_________
Země :_________
Datum narození :_________
Částka potřebná jako půjčka :_________
Půjčka Duration__________
Occupati o___________
Účelúvěru :_________
Telefon :_________
Mobilní telefon :________

Díky.

PanLarry Carlos

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Markéta Šichtařová
ekonomka

Václav Klaus
politik

Markéta Šichtařová
ÚSPĚŠNOST
56,71 %

z 1 841 duelů
Václav Klaus
ÚSPĚŠNOST
21,76 %

z 1 544 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.