Zjistěte, co říkají hvězdy, a budoucnost si zajistěte finančním programem Liška plus

PR článek | rubrika: PR Článek | 17. 12. 2007
Vlastnictví nemovitosti k bydlení funguje jako významný pilíř zajištění na stáří. To je ověřený poznatek ze zahraničí. Například u našich sousedů v Německu vlastní nemovitost zlepšuje po odchodu na penzi finanční situaci jako zvýšení důchodu o jednu třetinu. Vlastnictví moderního pohodlného domova vás ušetří starostí s růstem nájemného a také představuje i významnou rodinnou investici, rodinný majetek. Na období důchodu je však třeba se zavčasu připravit i jinak. Měsíčně vyplácený důchod od státu skutečně nestačí, a proto je třeba se na stáří zabezpečit tvorbou finančních rezerv.

Obyvatelé České republiky oceňují jako dva nejlepší produkty pro zabezpečení na stáří stavební spoření a penzijní připojištění

Finanční program Liška plus z nabídky ČMSS je klientům přináší oba současně. V tomto finančním programu najdete ideální produktovou kombinaci, a to dlouhodobého spoření a současně i finančního nástroje pro získání vlastního bytu či rodinného domu. Spoříte a zároveň máte k dispozici ke splnění svých záměrů výhodný úvěr na bydlení.
V penzijním připojištění mají klienti na výběr ze dvou strategií reprezentovaných dvěma fondy: ČSOB Penzijní fondem Progres a ČSOB Penzijní fondem Stabilita. Rovněž stavební spoření s Liškou dává možnost vybrat si z několika tarifních variant. To vše pohromadě u finančních poradců ČMSS.

Prémie k program Liška plus a dárek ke smlouvě

A rozhodnete-li se pro tyto produkty z finančního programu Liška plus do 31. 12. 2007, můžete získat prémii na účet stavebního spoření až 1500 Kč. A k uzavřeným smlouvám i zajímavý dárek: soupravu žolíkových karet Liška plus.
V závěru roku míří naše kroky zcela tradičně a neomylně za dárky, abychom posléze pod ozdobeným vánočním stromkem nadělovali radost našim nejbližším. Nejinak tomu je a bude i v posledních týdnech tohoto roku. Je to zřejmé na první pohled. Výlohy velkých obchodů, obchůdků, krámků i pulty svátečně vyladěných tržišť hovoří samy za sebe. Atraktivní nabídku v tomto čase přináší samozřejmě i Liška.

Pro zabezpečenou budoucnost finanční program Liška plus

Ve třicítce velkých, nejnavštěvovanějších obchodních centrech ve městech po celé republice se v měsíci listopadu a prosinci budete moci setkat nejen s jejich dárkovým zbožím, ale u stánku Českomoravské stavební spořitelny i s astrologem. Co se píše ve hvězdách o vaší budoucnosti, to vám řekne jeho horoskop. A jak si zajistit spokojenou budoucnost, v tom vám poradí finanční poradce ČMSS.

Bližší informace získáte u 2500 finančních poradců ČMSS, v obchodní síti ČSOB, na všech poštách nebo na adrese: Českomoravská stavební spořitelna, a.s., Vinohradská 3218/169, P. O. Box 117, 100 17 Praha 10, tel.: 225 225 225 – informace o spoření a úvěrech, tel.: 225 228 228 – informace o dalších produktech, e-mail: info@cmss.cz.

 

Pro více informací klikněte zde.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

25. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

Finanční správa začala rozesílat informace o dani z nemovitých věcí. Lhůta pro zaplacení daně nebo první splátky končí 31. května. 

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

14. 4. 2024 | PR text

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

Hypotéka, nová investice, pojištění nebo přehled o vlastním majetku – je spousta situací, ve kterých se hodí znát hodnotu nemovitosti. Byty ale nejsou akcie, aby u nich stále visela... celý článek

Partners Financial Services