Plány Apple pro rok 2021 a 2022. Počkat, nebo nakoupit?

Radim Zelený | rubrika: BrandInsight | 19. 9. 2021
Uplynulo několik dnů od oficiálního představení nové generace iPhonů, další řady Apple Watch i nových iPadů. Apple iPhone 13 s sebou přinesl hned několik novinek –čip A15 Bionic nebo také operační systém iOS 15. Jaké další novinky Apple připravuje a vyplatí se s nákupem počkat?
Plány Apple pro rok 2021 a 2022. Počkat, nebo nakoupit?

Zdroj: Mall.cz

iPhone 13

Nový iOS 15 přináší vylepšené FaceTime videohovory nebo režim soustředění, který nepochybně oceníte, pokud nechcete být rušeni v práci nebo ve škole. Zdokonalení se dočkal také foťák, který je značně lepší než u staršího modelu iPhone 12. Například iPhone 13 Pro Max disponuje širokoúhlým a ultraširokoúhlým teleobjektivem a filmařským režimem.

Co se týče plánů do budoucna, společnost Apple údajně plánuje značný redesign celé své produktové řady telefonů. S jakými novinkami iPhone 14 vyrukuje, zatím zůstává otázkou, avšak na trh by měly vstoupit během roku 2022.

Apple Watch Series 7

Chytré Apple hodinky se od svého uvedení na trh v roce 2015 vzhledově příliš nezměnily. Jediným zásadním rozdílem je velikost displeje. Celkový vzhled hodinek sedmé série je výrazně hranatější a také větší. Přišel také první zásah do velikosti řemínků, jelikož došlo ke zvětšení pouzdra hodinek, což znamená, že k nim nebudete moci použít řemínky ze svého starého modelu. Osmá generace hodinek pak bude představena pravděpodobně až v dalším roce.

AirPods 3

O premiéře nových AirPods 3 se spekulovalo již začátkem září a dle některých zdrojů měly být odhaleny spolu s ostatními produkty společnosti Apple. Realita je však jiná a na novou generaci sluchátek si zatím musíme počkat. Avšak už nyní se tak trochu tuší, jak budou nová sluchátka vypadat. AirPods 3 ve formě pecek budou navazovat na předchozí generaci, nicméně design převezmou od AirPods Pro. Vypadat by měly přibližně stejně – jen s tím rozdílem, že budou disponovat peckovým zakončením. Dle některých informací tak nelze očekávat, že budou disponovat aktivním potlačením hluku nebo takovou kvalitou zvuku jako špuntové AirPods Pro. Pořizovací cena bude podle aktuálních odhadů startovat na částce 159 dolarů.

FINMARKET je rubrika zasvěcená obsahu, který připravujeme ve spolupráci s obchodními partnery na míru společnostem, které chtějí seznámit čtenáře se svými produkty nebo službami.

Peníze BrandInsight

Radim Zelený

Studoval žurnalistiku v Praze. Pro Peníze.cz a Finmag píše články o korporacích, ale i malých a středních firmách. Další články autora.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

26. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 5 komentářů

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

Rozmočené brčko v pití nebo víčko připevněné k lahvi, které se nepříjemně odírá o obličej. Vychytávky, které mají na rozdíl od plastů šetřit přírodu, už stihly rozčílit nejednoho z... celý článek

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Partners Financial Services