Partners mají novou finanční ředitelku

redakce Peníze.CZ | rubrika: Aktuality | 3. 10. 2022
Partners mají novou finanční ředitelku
Daniela Hynštová
Zdroj: Partners

Novou finanční ředitelkou skupiny Partners je od začátku října Daniela Hynštová. Bude řídit finanční oddělení se zodpovědností za skupinové finance a finanční reporting. Také bude mít na starosti daně, rozpočty a audity skupiny a bude úzce spolupracovat s řediteli jednotlivých dceřiných společností skupiny na přípravě strategických plánů.

Před příchodem do Partners dlouhodobě působila v poradenské společnosti Deloitte, ve které se vypracovala až na pozici partnerky a vedla auditní i neauditní projekty pro finanční instituce.

 „Ředitel Partners Petr Borkovec mě oslovil s nabídkou vedení financí skupiny. Souhlasila jsem, protože mě zaujala jeho jasná vize. Zároveň se mi líbí tah na branku, který Partners v posledních letech mají, a také schopnost nacházet pro jednotlivé projekty skvělé lídry. V neposlední řadě mě nadchla obrovská lidskost a pokora, která tady z lidí dýchá,“ říká Hynštová.

Daniela Hynštová vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze se zaměřením na obor komerční právo a podnikové finance. V roce 2002 nastoupila do společnosti Deloitte na asistentskou pozici, kde připravovala zejména podklady k auditům.

Později už v pozici seniorního konzultanta odjela na výměnný pobyt do Francie. Tuto zkušenost považuje za klíčovou. „Věnovala jsem se zejména auditu finančních institucí a pracovala jsem na auditu jedné z nejvýznamnějších francouzských bank. Na profesních vztazích, které jsem si tam tenkrát vybudovala, stavím dodnes,“ říká. Dál se ve firmě posouvala a od roku 2018 vedla celé oddělení už jako partnerka v Deloitte.

redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club. Můžete nás sledovat... Další články autora.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

Partners, personální změny

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Stárneme. Pojišťovny proto ročně vyplácejí stamiliony navíc

11. 3. 2024 | Radim Zelený

Stárneme. Pojišťovny proto ročně vyplácejí stamiliony navíc

Pojišťovny loni na životním pojištění vyplatily téměř 10 miliard korun. Každý rok se částka vypláceného plnění zvyšuje. „Největší nárůst evidujeme u plnění za vážná onemocnění, invaliditu... celý článek

S věkem přichází kromě zkušeností i stáří. Češi se bojí ztráty soběstačnosti

26. 2. 2024 | Michal Korejs

S věkem přichází kromě zkušeností i stáří. Češi se bojí ztráty soběstačnosti

Život lidí v Česku se prodlužuje. V důchodu tak velmi pravděpodobně strávíme až o 10 let víc než naši prarodiče. Zní to jako pozitivní zpráva. Dlouhověkost ale s sebou přináší i obavy.... celý článek

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

19. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

Když si koupíte elektronickou dálniční známku mimo oficiální státní web eDalnice.cz, může se vám výrazně prodražit. Opakovaně na to upozorňuje na to ministerstvo dopravy spolu s Českou... celý článek

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

14. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

Trh pojištění v Česku loni stoupl meziročně o 7,1 %, celkový předpis smluvního pojistného dosáhl 168,49 miliardy korun. Vyplývá to z předběžných údajů za rok 2023, které podle své metodiky... celý článek

Air Bank přidává pojištění karet a osobních věcí

9. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Air Bank přidává pojištění karet a osobních věcí

Air Bank začíná nabízet pojištění osobních věcí a platebních prostředků. Služba, na které spolupracuje s Maxima pojišťovnou, je dostupná v bankovní aplikaci My Air.

Partners Financial Services