Proč si vybrat oblečení od známých značek? Prémiová móda

PR článek | rubrika: FINEXPO | 26. 7. 2021
Prémiová, nebo běžná móda? Při nákupu oblečení bereme v potaz několik kritérií. Sledujeme cenu, ale také design, použité materiály, barvy a kvalitu zpracování vybíraných oděvů. Je dobré, když kvalita vítězí nad kvantitou. Tímto heslem se řídí většina prémiových značek a na oblečení je to znát.
Proč si vybrat oblečení od známých značek? Prémiová móda

Zdroj: WhitePress

Komerční spolupráce

Co je to prémiová móda a v čem se liší od té běžné?

Prémiová móda je taková móda, kterou lze sehnat pouze u ověřených výrobců prémiových značek. Měla by být zárukou té nejvyšší kvality. Prémiové modely oblečení vás nejspíše vyjdou a kapku dráž, než je tomu u běžných kousků, zcela jistě však oblečení déle vydrží. Oděvy od prémiových značek vynikají díky použitým kvalitním materiálům. Oblečení by mělo nejen dobře vypadat, zároveň by mělo být příjemné na dotek. Švy oděvů by měly být dokonale zarovnané, nitě by ne měly trčet směrem ven. Prémiové značky také často nabízí i bezešvé oblečení. Takové oblečení postrádá švy na jeho vnitřní straně, díky tomu si můžeme dopřát mnohem více pohodlí a komfortu, než je tomu u běžných modelů oblečení. Velké oblíbenosti se těší zejména bezešvé spodní prádlo a bezešvé funkční oděvy. Při sportu oceníme pohodlí dvojnásobně. Prémiové značky dbají také na ochranu přírody a tzv. udržitelnost. Prémiové značky tak často nabízejí oblečení, které je vyrobené z přírodních materiálů a díky tomu nám dávají možnost zvolit si oblečení šetrné k přírodě.

Jaké oblečení lze sehnat v prémiové kvalitě?

V dnešní době trh překypuje prémiovými značkami, které se zaměřují na různé druhy oblečení. V prémiové kvalitě tak můžeme sehnat prakticky cokoliv. Nakupovat můžeme dámské letní šaty a sukně, prémiová trička, polo trička, ale i plátěné kalhoty, džíny či kvalitní prémiové košile a obleky. Velmi oblíbené je také prémiové spodní prádlo a plavky. Oblečení v prémiové kvalitě totiž déle vydrží, zmíněné plavky se jen tak neošoupají a vydrží nám i na další sezónu. Chcete-li si vybírat z opravdu širokého sortimentu prémiových triček, koukněte na pánská a dámská trička na modivo.cz. Zde si vybere opravdu každý z vás.

Zdroj: WhitePress

Jaké barvy, vzory, motivy a střihy nabízí prémiová móda?

Prémiová móda zahrnuje všechno to, co můžeme sehnat i v běžné konfekci. Nemusíme se tak bát, že budeme o něco ochuzení. Naopak můžeme jen získat.  Prémiová móda reflektuje nejnovější módní trendy a je vždy o pár kroků napřed. Podíváme-li se na letošní sezónu, pofrčí zejména květinové vzory a zvířecí motivy. Nakupovat tak můžeme prémiové halenky s drobnými kvítky, dobře budeme vypadat i v prémiovém tričku a košili s maxi květy. Pro ty, kteří mají rádi extravaganci, jsou v nabídce prémiová trička s leopardími, tygřími či zebrovanými motivy. Do módy se navrací i oblíbená batika. Momentálně můžeme najít celou řadu oblečení v prémiové kvalitě v tzv. tie dye stylu. Zaměříme-li se na střih oblečení, nabízí nám prémiové značky regular fit, relaxed fit, slim fit i oversize střih oblečení. Máme-li rádi uvolněné a ležérní outfity, bude pro nás to pravé zejména oversize, regular fit či relaxed fit varianta. Jestli-že však chceme, aby vynikla naše postava, měli bychom se poohlédnout po slim fit oblečení, které krásně vyrýsuje mužskou i ženskou figuru.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

26. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

Rozmočené brčko v pití nebo víčko připevněné k lahvi, které se nepříjemně odírá o obličej. Vychytávky, které mají na rozdíl od plastů šetřit přírodu, už stihly rozčílit nejednoho z... celý článek

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Partners Financial Services