Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Zde najdete jednoduchý návod. Děkujeme.

Káva arabika

Poslední kurz: 17.12.2018

94,700 USc/libra

Změna

-2,321 %

Dodání

Dec 18

Káva arabika - graf

Káva arabika - historie titulu

Měsíc
Rok
DatumDodáníZavírací kurzZměna
17.12.2018Dec 1894,700-2,321 %
14.12.2018Dec 1896,950-1,872 %
13.12.2018Dec 1898,8001,074 %
12.12.2018Dec 1897,7500,102 %
11.12.2018Dec 1897,650-2,787 %
10.12.2018Dec 18100,4501,670 %
07.12.2018Dec 1898,800-1,838 %
06.12.2018Dec 18100,650-0,297 %
05.12.2018Dec 18100,950-0,932 %
04.12.2018Dec 18101,900-1,546 %
03.12.2018Dec 18103,5000,242 %

Káva arabika - základní informace o titulu

Název kontraktuKáva arabika
Anglický název kontraktuCoffee C - Arabica
BurzaICE
SektorPotraviny
MěnaUSD
JednotkyUSc/libra
 

Výpis článků s klíčovým slovem káva arabika, komodity, potraviny

Ať to nevyhazujete. Jablko do lednice, cibuli do temna

20. 11. 2018 | Jana Poncarová | 3 komentáře

Ať to nevyhazujete. Jablko do lednice, cibuli do temna

Nacpat celý nákup kromě rohlíků a chleba do lednice není ono. Třeba rajčatům a salátovým okurkám teploty pár stupňů nad bodem mrazu nesvědčí. Cibule a česnek zase mají rády temno i chlad, ale nesnesou vlhkost. Když je dáte k bramborům začnou plesnivět. Skladování potravin je tak trochu věda. Pokud nechcete plýtvat, bude vás zajímat, jak je správně uložit.

Óda na maso

3. 11. 2018 | Ondřej Tůma | 2 komentáře

Óda na maso

Řezník František Kšána mluvil v podzimním Finmagu o lásce k přeštickým čuníkům, bolestivém odchodu z rodinné firmy a pohledu na zapřisáhlé vegetariány.

Kuchařova cesta z hipsterských Holešovic na kraj světa

27. 10. 2018 | Jan Hamerský | 1 komentářů

Kuchařova cesta z hipsterských Holešovic na kraj světa

Na okraji okraje ve vsi Zdoňov v Broumovském výběžku stojí bývalá kovárna. Když do ní Lenka Wimmerová a Olga Himmelsbergerová pozvali kuchaře Otakara Humpla, učarovala mu tak, že opustil svůj vyhlášený pražský podnik a „odjel to zkusit na venkov“.

Last call přírody. Co si ještě můžete přinést do spíže?

20. 9. 2018 | Jana Poncarová | 1 komentářů

Last call přírody. Co si ještě můžete přinést do spíže?

Zima je dlouhá. A dobrot, třeba z jablek nebo bylinek, není nikdy dost. Proměňte svoji špajz v zásobárnu pochutin, které si přinesete rovnou z přírody. Je to zadarmo. A je to zdravé.

Poslední šance zásobit se zadarmo na zimu. Bezinky dozrály, švestky lámou větve

28. 8. 2018 | Jana Poncarová | 1 komentářů

Poslední šance zásobit se zadarmo na zimu. Bezinky dozrály, švestky lámou větve

Šípek k šípku. Korunka ke korunce. Jestli jste propadli kouzlu samozásobitelství, nepromeškejte poslední bobule. Bezinky už černají, ovoce v sadech dozrává.

Úsporný život: sbírejte na zimu léto do zásoby

24. 7. 2018 | Jana Poncarová | 1 komentářů

Úsporný život: sbírejte na zimu léto do zásoby

I když vám nasušené byliny z divočiny neušetří majlant, pár korun to bude. Místo ovocných čajů v sáčku si připravte vlastní. Trhejte bobule, listy i květy. Zavařte si pyré z padanek, co je potkáte cestou. Nebo si z bylin vyrobte vlastní vonnou tyčinku pro hygge zimní večery.

Kdo ničí globální obchod? Technologie!

11. 6. 2018 | Pavel Jégl | 9 komentářů

Kdo ničí globální obchod? Technologie!

Je rozkol ve skupině G7 počátkem demontáže globálního obchodu? Kdo ví. Jasné je ale to, že globalizaci začínají podkopávat technologie.

Už nechci platit spropitné

25. 5. 2018 | Michal Kašpárek | 41 komentářů

Už nechci platit spropitné

Spropitné komplikuje život hostům a dává mizernou zpětnou vazbu personálu i jeho vedení. Připojme se k zemím, kde obsluha dostává motivující mzdy automaticky.

Čaj z lesa. Salát z louky. Pohostí vás příroda

14. 5. 2018 | Jana Poncarová | 3 komentáře

Čaj z lesa. Salát z louky. Pohostí vás příroda

Za trochu bršlice kozí nohy přidané do salátu zaplatíte ve vyhlášené restauraci hříšné peníze. Na loukách roste zadarmo. A je tady toho víc: z kopřiv si poduste špenát, z jitrocelových listů vyrobte sirup, z hrstí bylin vařte čaj, z divokých listů umixujte pesto.

Očima expertů: Neprodávejte jídlo moc levně!

20. 4. 2018 | Ondřej Tůma | 3 komentáře

Očima expertů: Neprodávejte jídlo moc levně!

Ministr zemědělství v demisi Jiří Milek by chtěl stanovením minimálních marží zabránit obchodním řetězcům, aby prodávaly potraviny pod cenou. Pomůže to v praxi českým zemědělcům a potravinářům, nebo by se měl stát v téhle problematice angažovat jinak, pokud vůbec?

Ušetřete s Peníze.cz

Naši čtenáři s námi ušetřili už  9 511 263 Kč. Podívejte se na poslední poptávky a vyzkoušejte nás také. Vše je zcela zdarma.

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Další čtení na flowee.cz

Rozhovor: To, že by byl hospic „úplný konec“, je fáma

Rozhovor: To, že by byl hospic „úplný konec“, je fáma

Říká se, že smrt je přirozenou součástí života, málokdo ji tak však doopravdy bere. Zatímco...více

Jste v depresi? Umělá inteligence ve smartphonu vám to řekne

Jste v depresi? Umělá inteligence ve smartphonu vám to řekne

Deprese je pro miliony lidí obrovský problém, navíc je tato nemoc často spojena s nedostatečnou...více

Santa pochází vlastně z Turecka. A kdo vymyslel soba Rudolfa?

Santa pochází vlastně z Turecka. A kdo vymyslel soba Rudolfa?

Server History podrobně popisuje bohatou historii Santa Clause. Příběh o něm má reálný...více

Zdroj: Logo Flowee

Interaktivní grafiky

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Rok v krizi aneb podívejte se, jak svět prošel recesí

Rok v krizi aneb podívejte se, jak svět prošel recesí

Černé září 2008 uvrhlo svět do jedné z nejhorších finančních krizí. Podívejte se na průběh finanční krize v kontextu vývoje na burzách a měnových trzích.

Jak je chráněná nová pětisetkoruna

Jak je chráněná nová pětisetkoruna

Od 1. dubna 2009 je v oběhu lépe chráněná pětisetkoruna. Přibyly tři nové ochranné prvky. Podívejte se, jak poznat pravou bankovku od falešné.

Muzeum bankovek a mincí

Na Peníze.cz najdete největší sbírku platných i historických bankovek a mincí.

Muzeum bankovek
Partners Financial Services
 
 

Přihlášení

Jméno

Nemáte registraci? Zaregistrujte se zde!

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.OK