Český triumf v soutěži Global Advisor Excellence Contest

PR článek | rubrika: FINEXPO | 16. 10. 2023 | 1 komentář
Jana Šestáková ze středních Čech se stala vítězkou prestižní soutěže Global Advisor Excellence Contest 2023. Poradkyně Generali České pojišťovny zvítězila mezi více než 100 000 poradci z celého světa.
Český triumf v soutěži Global Advisor Excellence Contest
Jana Šestáková se v Miláně stala vítězkou Global Advisor Excellence Contest
Zdroj: Generali Česká pojišťovna

Komerční spolupráce

Soutěže Global Advisor Excellence Contest, kterou již několikátým rokem pořádá skupina Generali, se letos zúčastnilo přes 100 000 poradců z 25 zemí. Jana Šestáková tak zabodovala mezi obrovskou konkurencí a znovu ukázala, že i když je Česko malá země, schovává spoustu talentů.

Cílem soutěže je odměnit inovativní proklientský přístup a povzbudit poradce Generali, aby se navzájem inspirovali, sdíleli své znalosti a zkušenosti a trendy z celého světa. Navíc oceňuje také ty, kteří podporují aktivity iniciativy The Human Safety Net, která pomáhá a podporuje různé znevýhodněné komunity ve 24 zemích včetně České republiky.

„Soutěž Global Advisor Excellence Contest je celosvětové hledání jednotlivců, kteří ztělesňují ducha Generali. Vášeň, kterou naši poradci mají pro své klienty, odlišuje Generali od ostatních. Díky tomu jsou naši poradci důvěryhodnými i pro miliony dalších klientů po celém světě. Navzdory výzvám posledních let, jako byla například pandemie koronaviru, naši poradci stále poskytují inovativní a personalizovaná řešení a prvotřídní zákaznickou zkušenost. Je nezbytné pochopit, co klienti hledají, a nabídnout jim poradenství na míru. Pomáháme jim chránit jejich životy a sny. Chtěla bych poblahopřát letošní vítězce Janě Šestákové a poděkovat i všem našim vynikajícím poradcům po celém světě za jejich účast,” dodala Isabelle Conner, ředitelka marketingu a vztahů se zákazníky skupiny Generali.

Zdroj: Generali Česká pojišťovna

Jana Šestáková

Jana Šestáková byla na slavnostním ceremoniálu v italském Miláně vyhlášena vítězkou hlavně díky svému silnému postavení v regionu, kde působí. V Generali České pojišťovně pracuje neuvěřitelných 27 let a mezi kolegy je známá tím, že ráda pomáhá lidem nejen ve svém okolí. Jejími největšími přednostmi jsou lidskost, vřelost a upřímnost. Zároveň se kontinuálně vzdělává v oblasti digitalizace a sociálních sítí. I díky tomu činí její klientská základna okolo šesti tisíc klientů a neustále roste.

Jaime Anchústegui, generální ředitel Generali International, k jejímu úspěchu řekl: „Pro mě a pro celou Generali International je ctí mít v rámci našeho regionu toho nejlepšího poradce z celé skupiny Generali. Jana Šestáková nejlépe ztělesňuje náš proklientský přístup, jehož cílem je reagovat na neustále se vyvíjející potřeby našich klientů. Pracuje s námi 27 let a ukázala, že je vzorem i v podpoře lokálních charitativních aktivit. Je to skutečný celoživotní partner. Čím více se nám bude dařit mít profesionální síť poradců, jako je Jana, tím více bude značka Generali celosvětově uznávaná jako hlavní partner pro pojistný trh a pro komunity, ve kterých působíme.“

Roman Juráš, generální ředitel a předseda představenstva Generali České pojišťovny, poukázal na to, že důvěryhodnost a touha neustále se učit patří bezesporu k vlastnostem dobrého poradce. „Jsem velice hrdý na to, že jsme měli na soutěži silné česko-slovenské zastoupení a že v obrovské celosvětové konkurenci se nejlepším poradce stala právě naše kolegyně z České republiky. Opět jsme dokázali, že Generali Česká pojišťovna je silnou součástí skupiny Generali a že máme v našich řadách ty nejlepší odborníky. Jsem opravdu velice hrdý a gratuluji Janě k tomuto velkému úspěchu,“ uzavřel Juráš.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Nová Partners Banka startuje. Má rodinný účet i atraktivní spoření

6. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 4 komentáře

Nová Partners Banka startuje. Má rodinný účet i atraktivní spoření

Zájemci mají na výběr ze tří balíčků. Účet si lze založit zatím jen přes poradce, od dubna také online přes aplikaci. Ve druhé polovině roku chce banka nabídnout i spotřebitelské úvěry... celý článek

Soutěž Realiťák roku zná vítěze. Titul získal už potřetí

1. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Soutěž Realiťák roku zná vítěze. Titul získal už potřetí

Vítězem šestého ročníku soutěže Realiťák roku, který každoročně oceňuje nejlepší realitní makléře v Česku, se letos stal Adam Šimoník z Olomouckého kraje. 

Pětina Čechů tají před partnerem mimořádné příjmy i výdaje

1. 2. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pětina Čechů tají před partnerem mimořádné příjmy i výdaje

Nadpoloviční většina Čechů považuje veškeré příjmy i výdaje domácnosti za společné, nicméně pětina lidí před svými partnery některé tají. Ukázal to Index prosperity a finančního zdraví,... celý článek

Partners Financial Services