Ruka (v) trhu

redakce Peníze.CZ | rubrika: Komiks | 17. 11. 2011 | 7 komentářů
Ruka (v) trhu
Naše anketa na hlavní stránce se vás ptá, jak jste spokojeni s vývojem po listopadu 1989. Hlavní hrdina dnešního komiksu má jasno: je rozčarovaný. Je tak rozčarovaný, že se vůbec nedostavil. Respektive – dostavil se jen částečně. Jak je to možné?

Zvonili jste klíči? Čas na malý průzkum: přibyly vám od té doby klíče, nebo ubyly? Dá se odhadnout, jestli by to dneska byl větší rachot? A co přibylo? Máte doma místo jednoho zámku zámky dva a ještě bezpečnostní závoru? Odemykáte tři auta místo jednoho? Nebo jste naopak v domě přišli o půdu, kde jste si dřív věšeli prádlo, a dneska je tam vestavba. Anebo brzy přijdete i o klíče od bytu?

Odpovědi na tuto bezesporu klíčovou otázku nám nechejte dole v diskuzi.

Čas oponou trhnul

Strip zvětšíte kliknutím

Sváteční komiksy: každou neděli a svátek na Peníze.cz

◄ Univerzální piklení ◄► Dvojí zdanění ◄► Neživot na dluh ◄► Božský prezident ◄► Odliv mozků ◄► Ruleta ◄► Velká říjnová ◄► Státní svátek ◄► Musí to bét? ◄► Severní vítr ◄► Tutanchamonova kletba ◄► Rockstar ◄► Cena mlčení ◄► Poprvé! A bez plavek! ◄► Zelené zlato ◄► Peníze nepadaj z nebe ◄► Vzestup a pád ◄► Život je boj(ler) ◄► Smrt fialové krávy ◄► Pracovní úraz ◄► Zákaz kouření ►



Ilustrováno MaComiXem prostřednictvím jeho ComicsCreatoru.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 7 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

17. 11. 2011 13:33, baronfonlempl

Klíči jsem nechrastil, nebyl čas, nakládali jsme do tanků plné ráže, potom jsme je zase vyložili... A vzhůru do byznysu... Nestěžuji si, ani tenkrát a předtenkrát jsem si nestěžoval. Pláč a zoufalství je věc ubohých a slabých, před Listopadem měli zastání, nyní jsou nemilosrdně drceni hrubou silou. Ale právě oni tenkrát chrastili těmi klíči...

+11
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

17. 11. 2011 11:01, PVa

Tak Vam nevim, prijde mi z takovehoto lacineho humoru dost smutno. Hodil by se spise do "Rudeho" prava nebo spise Halo novin.
Od ekonomickeho serveru bych ocekaval seriozni analyzu zivotnich nakladu, mezd, duchodu a cen pred listopadem a po nem. Ona totiz ekonomicka realita je o necem uplne jinem nez o "hospodskem nadavani na pomery". V tom jsme mi Cesi temer svetovymi odborniky.
Pres vsechny divoke privatizace let devadesatych a hlavne CSSD/ODS mafie, ktere maji zrejme pevne koreny v opozicni smlouve z prelomu tisicileti. Porad mame moznost uplatnit se v soukrome i neziskove sfere, myslet, rikat a delat si v podstate co chceme a kdyz bude nejhure klidne se prestehovat i na druhy konec zemekoule. O tam se nasim rodicum mohlo temer 40let jen zdat...

-8
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (7 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Božský prezident

28. 10. 2011 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Božský prezident

Ve státní svátek se nesluší brát státní symboly na lehkou váhu. Natož prezidenty!

Ruleta

16. 10. 2011 | redakce Peníze.CZ

Ruleta

Chcete se mít v důchodu dobře? Pracujte, spořte, investujte. Anebo zkuste něco spolehlivějšího. Třeba poker nebo kostky.

Státní svátek

28. 9. 2011 | redakce Peníze.CZ

Státní svátek

Svatý Václave, vévodo české země, nedej zahynouti nám ni budoucím. A ochraň naše stroje před viry a trojskými koňmi.

Nakolik splnilo či nesplnilo dění po 17. listopadu očekávání?

18. 11. 2010 | redakce Peníze.CZ | 7 komentářů

Nakolik splnilo či nesplnilo dění po 17. listopadu očekávání?

Sedmnáctého listopadu 1989 si asi jen málokdo dokázal představit, co vše se za dalších více než 20 let změní. Nešla ale řada věcí udělat alespoň o trochu líp?

Partners Financial Services