Výpočet čisté mzdy 2024
Interaktivní grafiky
Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla
Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Aleš Řebíček
exministr a podnikatel, Slavia Praha
Pavel Baudiš
podnikatel, Avast
75,00 %
z 4 duelů
100,00 %
z 1 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: Hledáte práci? Tady je plno
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
23. 8. 2016 13:36, kodiak medvěd
Ale to jste nemusel klikat, Šerloku, to si dokáže domyslet každý soudný člověk. K čemu mi ale taková debilní statistika je? Jak z toho může někdo vyvozovat, že je na tyto pozice přetlak zájemců? Prdlajs přetlak zájemců, inzerují to pořád dokola, protože na to nedokáží najít dostatek lidí, kteří to vydrží dělat déle než pár dnů nebo týdnů. Zrovna tak mě autorka těžko přesvědčí, že po českých ulicích chodí spousty odmítnutých prodavaček a pokladních. Ten článek je naprostá desinformace, bez ohledu na jeho neformálně reklamní funkci pro vámi zmíněný jobs.cz.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
25. 8. 2016 3:23 | Petr
24. 8. 2016 14:31 | Monty
Pracuji v obchodě už dlouhou řadu let a nikdy jsem nezažil, aby byl nadbytek pracovníků. Vždycky je nedostatek, protože je to náročné povolání. A s tím souvisí i vysoká fluktuace, ale o tom se tady nemluví.
Buď že podnik platí málo, tak lidi to berou jen jako nouzovku, což je hlavně vidět u hypermarketů, typický příklad Albert či Penny a některé prodejny Kauflandu.
Nebo si lze v obchodě vydělat pěkné peníze, člověk nemá strop, ale zase jste ve stresu, kolik si za ten měsíc odnesete, to jsou zase odborné prodejny třeba s elektrem, nábytkem, automobily...nic pro člověka, co má pravidelné peníze.
Navíc s tím si dost časová náročnost, je běžné dělat v mnohých obchodech i 200 h měsíčně. Pak lidi utíkají...
Jenže už to není jak za krize, kdy za branou čekalo x dalších a teď je kolikrát problém obsadit směny.
23. 8. 2016 13:36 | kodiak medvěd
23. 8. 2016 13:01 | jezevec
23. 8. 2016 11:20 | kodiak medvěd