Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Přerušené studium
Poradna > Daně > Daně z příjmů > Studenti a daně
Otázka: Dobrý den, ráda bych se zeptala na placení daní v případě, že jsem s brigádou začínala jako ne-student. V mezidobí mezi státnicemi a přijímačkami, kdy jsem nebyla student, jsem nastoupila na brigádu na... více
„Agresivní“ registrace k DPH je neudržitelná
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
27. 2. 2016 0:10, Kuba
Moc pěkně to pan Lichnovský řekl.
Jako podnikatel se zaměřením na průmyslovou techniku, poctivě platící daně a veškeré poplatky spojené s možností provozu firmy, mi přijde absurdní to, co se začíná provozovat.
Už přihlášení k DPH minulý rok byl tak trochu křest ohněm a především akce trvající 4 měsíce, jen kvůli "zjednodušení" veškerých procesů a dokládání naší činnosti.
Dokonce i naše paní poradkyně s řemeslem tzv. sekla a předala nás své známe, která naštěstí pro nás, doposud nehodila flintu do žita.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 2 komentářů)
26. 10. 2017 11:47 | Jan Tomáš
Buzerace s dokládáním činností, výpisy s pohybem na účtech, dokládání již podaného daňového přiznání apod.
Je to jen zastrašování celého podnikatelského prostředí ze strany Ministerstva financí. Úředníci FÚ se pak tak bojí, že si vymýšlejí nesmyslné aliby, aby se logicky do nějakého problému nezapletli.
Snad bude lépe, ale ne s ANO J. Tomáš
27. 2. 2016 0:10 | Kuba
Jako podnikatel se zaměřením na průmyslovou techniku, poctivě platící daně a veškeré poplatky spojené s možností provozu firmy, mi přijde absurdní to, co se začíná provozovat.
Už přihlášení k DPH minulý rok byl tak trochu křest ohněm a především akce trvající 4 měsíce, jen kvůli "zjednodušení" veškerých procesů a dokládání naší činnosti.
Dokonce i naše paní poradkyně s řemeslem tzv. sekla a předala nás své známe, která naštěstí pro nás, doposud nehodila flintu do žita.