Kombinovaná hypotéka: jiný pohled, stejná odpověď

Kombinaci hypotéky a kapitálového životního pojištění jsme se rozhodli rozebrat ze všech možných stran. Dnes jsme pro vás připravili výpočty, přesněji porovnání výhodnosti kombinované hypotéky a standardního splácení hypotečního úvěru spojeného s rizikovým pojištěním. Výsledek? Poměrně jednoznačný.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

20. 11. 2004 10:49, Petr Šafránek

Naprostý souhlas, zejména pak s Vaší poslední větou - otázkou. Zbývá odpovědět: Bohužel neuvědomují! Já osobně Fredyho názory velmi rád čtu a musím přiznat, že právě on má velkou zásluhu na změně mého pohledu na některé produkty....

Zobrazit celé vlákno

+51
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

18. 11. 2004 0:01, Tridac

ANO! Bezvýhradný souhlas. S panem Šafránkem. Pokud chce nědko dávat do diskuse své názory, musí být k tématu nebo aktuální a originál. To by zde stačilo jednoho člověka, který to bude různě kopírovat.

Neznám Boháčka, figa ani ostatní. Ale když se nalezne společná řeč, vždy se objeví někdo komu to vadí?? Proč proboha? Řeč není o ničem jiném než o skutečnostech z praxe.

Co Vám na tom proboha vadí komu. Já to nepochopím. Bránil jsem své jméno i firmu, ale pokud se bavíme konstruktivně a z praxe, proboha proč do toho taháte staré a kopírované příspěvky nebo bezdůvodně opět napadáte kohokoliv???

Skoro mi připadá ať píši v dobrém nebo ve zlém, je to jedno. Lidi okolo si najdou něco jiného nebo někoho jiného. Nějak tomu přestávám rozumět a chápat. To je to co jsem nemohl pochopit předtím proč a psal jsem to otevřeně, že se mi to nelíbí.

Co se vrátit v poklidu ke kombinacím v hypotékách? Pokud nejsou zkušenosti tak pojďme vymyslet možnosti. Nevím, ale mne to už unavuje pořád dokola něco vysvětlovat, chápat a pak zase omlouvat a dokola. Proč? Že to někoho baví? mě ne.

Zobrazit celé vlákno

-7
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 221 komentářů)

17. 11. 2004 20:17

omluva : samozrejme melo byt, ze nemam nic proti hasicske!
ale myslim ze to sem nepatri a muzeme si to probrat mimo PCZ, jen jsem se chtěl ohradit proti tomu vymyslu s temi dynamicy
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 20:17

omluva : samozrejme melo byt, ze nemam nic proti hasicske!
ale myslim ze to sem nepatri a muzeme si to probrat mimo PCZ
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 20:15

no na stránkách finance.eu jsme ji videl asi letos na zacatku roku a to mne u clena awd prekvapilo! a ze meli dobre pojistky domu je sice pekne, ale ukazuje to na styl, ta pojistovan ma nizsi sazbu a dobrou provizi tu berem. ja osobne nemam nic proti ceske, ale jeste 20 let si u ni nic nepojistím, dokud neukaze ze je stabilni
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 20:12

Ad a) pokud mluvíte o IŽP Life Generali tak má uročení měsíční, a ne týdenní pokud se nepletu a je to ale jedno Ad b) stejná zvěrstva jsem viděl i od AWD a o ZPF apodobně mluvit nebudu takže klídeček - je to zatím v ČR hodně o lidech, ale snad to bude jednou jako v Německu - btw OVB má 34 let a je největší firmou v ČR, německu i celé Evropě tak to asi takový shit nebude :) ad c) vím jak si dealeři ČP vymýšlejí. psal jsem jednou dokonce i na ČAP a ten řekl, že jim to je jedno, že to je věc pojišťovny a z české něco v stylu:" jsme si to vyříkali a zbytek je slovo proti slovu a zda mi to takto stači" - klienta se nikdo na nic neptal, ale to ještě neznamená, že to hned vše zase zruším, když už to zaplatili, já neříkám, že dynamic je dobrý, ale pokud ho po roce , či dvou zruším já tak udělám totéž co oni! ale proč jsem dynamic zmínil? vy jste tady operoval , že to OVBáci zvládnou , že na to stačíme a jen jsem vám připomněl, že jste si nás ani s někým spletl, protože před rokem OVB rozhodně nemohlo Dynamic nabízet. Na slavnostním zahájení spolupráce OVB a ČP jsem byl osobně a ujišťuji vás, že to bylo letos na přelomu léto/podzim a plus nějaké školení a podobně, takže těch dynamicu od nás nebude tolik ani náhodou! to jen pro pořádek, aby jste si nevymýšlel! a k tomu Immo : pokud to prezentujete jako všelék na stáři tak hrozí vše co jsme si tady řekli a pokud tomu tak věříte tak nechápu proč to pak vybírat a dávat do méně výnosné věci! mi to pro zmenu prijde ze vsichni jako cvicene opice ted delate stejny program na zivot! pojistka + Immo nepřeji to nikomu a už vůbec ne těm lidem co tam budou, ale stačí pár teroristický útoků na určité věci a pak by bylo vidět jaký je zájem o nemovitostní fondy. toto riziko hrozí u všeho a proto bych ho rozhodně doporučil diverzifikovat. K kolegyni co padělala DPFO_ chtěl bych vás upozornit, že je vaší povinností upozornit státní aparát (PČR) na podvod, protože tady nejde o "pouhé" neuplné potvrzení příjmu, ale o padělání veřejných listin a razítka finančního úřadu, protože jinak to vaše obvinění není možné. pokud jste někdy dělal úvěr tak víte, že DPFO musí být ověřena správcem daně a to na každé stránce zvlášť, nebo jednou pečetí
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 20:04 | Tridac

To Angel: ještě jsem chtěl napsat, že skutečně neznám podmínky hasičské pojišťovny a nevím o tom, že by byla v našem portfoliu. Asi jsem nastoupil již po existenci. Vím, že dělali bezvadné pojistky domácností, ale jinak vůbec nevím co a jak je spojeno s touto pojišťovnou a mnou. A pokud procházím všechny naše stárnky, tak ani nikde tuto vazbu nevidím. www.finance-eu.cz, www.finance.cz. Ale vím, že v minulosti byly problémy a vím to samozřejmě i z terénu. Díky bohu s tímto jsem se já už nesetkal. Spíše jsem hledal, kde byly chyby Rofisu, ale opět jsem skončil jen a jen v lidech. A o ničem jiném to není.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 19:55 | Tridac

Omlouvám se, nevím proč, ale skočilo to tam najednou dvakrát. Neúmyslně.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 19:52 | Tridac

to Angel: velmi děkuji za názor. Jistě je prudký, ale konstruktivní a hlavně Váš. Na to velmi konkrétně odpovídám. Já jsem nastoupil do RoFiSu před rokem a půl asi, a jsem velmi rád, že už jsem nic s tím co píšete, neměl společného. Od 1.1.2004 jsou zde pouze Finance.EU, člen AWD a od 1.1.2005 jen AWD ČR. Mé informace hovoří, existence AWD cca 16 let, jeden zakladatel. Finance.EU letos 11 let na českém trhu. Tolik asi k tomu, co se týká firem. Lidi z OVB přešli k AWD, znám jich několik. Lidi z Finance.EU přešli k OVB, také je znám. Jak kdo chce, je to jeho volba, zájem a nikomu nebudu říkat zda je to dobře nebo ne. Ale pravdou je, že za posledních několik let za mnou přišli lidé, abych jim poradil či pomohl a skutečně bych Vám přál ty zvěrstva od poradce OVB vidět. Samozřejmě i jiných pojišťováků, ale popravdě, nikdy jsem neviděl zfalšovaná daňová přiznání, podvody s příjmy jen proto, aby lidi jakoby dostali úvěry. To jsem skutečně nikdy nikde nezažil. Ale u manažerky OVB ano. Bohužel. To jsou zkušenosti. Jinak je mi skutečně jedno kdo kde a pro koho dělá. Ale mrzí mne, že lže a stydí se za to. Já určitě ne. A co se týká Immofinanz, několikrát jsem napsal, že to je univerzálně použitelný produkt, nemusí se sním platit nic nebo všechno, prostě výnosy se využívají tak, jak si klient přeje. Ne jak chci já nebo firma. A pokud Immo bude klesat, jistě je zde dostatek možností jak toto měnit. Tam jsem souhlasil v tom, že může dojít i k zahlcení či poklesu kurzu velmi rychle. To je riziko, které asi neovlivní nikdo, ale na akciovém trhu si myslím, že když spadne kurz okamžitě až na dno není ojedinělé a určitě to není jen otázka Immofinanz. Navíc 10 let nad 9% p.a. výnos je celkem dostatečnou zárukou navíc když víme, jak se zvyšuje a bude zvyšovat zájem o nemovitostní fondy. A co se týká Dynamiku, víte, já s ním začínal, velmi rychle dostal spousty mnohem lepších a levnějších konkurentů, ale to by nebylo to nejhorší. Pro člověka nad 32 let neuděláte dynamika aby vydělal nebo zabezoečil a navíc dynamik sebral všem ostatním pojistkám úplně všechno co doposud měli. Byl to obrovský obchodní tah, ale obávám se, že to byl skutečně jen obchod. Nic víc. A snad jen dodatek, proč bych klientovi raději nevybral vyšši jištění, nižší cenu a s garantovaným výnosem 2,25% ročně s týdenním připisováním? Ale opakuji, je to vždy jen a jen věc klienta. Nikoho jiného. A proč ruším dynamiky? Když přijde pojišťovák české, že všechny pojistky, které lidi mají už v evropské unii neplatí, a že si musí udělat dynamiky, je sprosťárna, a když mu jej udělá v 52 letech nebo ve 40ti na deset let, považuji to za absolutní nesmyslnou pojistku. Jistě, klient to třeba chce,, ale jde o to, že mu to ten prodavač nevysvětlí, co mu vlastně nabízí a co z toho bude mít. Já mu řeknu pro i proti a on si řekne zda to chce nebo ne. To jest asi vše. Pokud to dostačuje.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 11:12 | Petr Šafránek

01:18 Tridac NOVÝ 01:20 Anonym NOVÝ jasně, a zcela náhodou s velkým a, že?
No comment :))))
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 11:02 | Tridac

Pane Šafránku, v zájmu etiky, s tímto já nemám nic společného. Pokud budu chtít urážet či nadávat, napíšu si jinou přezdívku. Pokud vystupuji proti komukoliv, používá Tridac.
Ale vyprošuji si, Vy který hájíte etiku a jste natolik zkušeným zastáncem tohoto slova, abyste mne nadále urážel!! Tím jen dokazujete pravý opak. Opakuji, že doposud jen odpovídám a reaguji na Vaše napadání, urážky a nemám zájem donekonečna pouze vysvětlovat, jak bravurně hájíte etiku.ˇ
Upřimně Vám řeknu, že se etika asi klepe, jak s ní zacházíte. Kdo není podepsán, je Tridac?? To jako myslíte vážně? Proč mne urážíte, můžete mi to vysvětlit?
Zkuste se držet tématu a neurážejte bezdůvodně okolní lidi i společnosti a nemusíte se nikomu dušovat jak to děláte v zájmu etiky.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 19:52 | Tridac

to Angel: velmi děkuji za názor. Jistě je prudký, ale konstruktivní a hlavně Váš. Na to velmi konkrétně odpovídám. Já jsem nastoupil do RoFiSu před rokem a půl asi, a jsem velmi rád, že už jsem nic s tím co píšete, neměl společného. Od 1.1.2004 jsou zde pouze Finance.EU, člen AWD a od 1.1.2005 jen AWD ČR. Mé informace hovoří, existence AWD cca 16 let, jeden zakladatel. Finance.EU letos 11 let na českém trhu. Tolik asi k tomu, co se týká firem. Lidi z OVB přešli k AWD, znám jich několik. Lidi z Finance.EU přešli k OVB, také je znám. Jak kdo chce, je to jeho volba, zájem a nikomu nebudu říkat zda je to dobře nebo ne. Ale pravdou je, že za posledních několik let za mnou přišli lidé, abych jim poradil či pomohl a skutečně bych Vám přál ty zvěrstva od poradce OVB vidět. Samozřejmě i jiných pojišťováků, ale popravdě, nikdy jsem neviděl zfalšovaná daňová přiznání, podvody s příjmy jen proto, aby lidi jakoby dostali úvěry. To jsem skutečně nikdy nikde nezažil. Ale u manažerky OVB ano. Bohužel. To jsou zkušenosti. Jinak je mi skutečně jedno kdo kde a pro koho dělá. Ale mrzí mne, že lže a stydí se za to. Já určitě ne. A co se týká Immofinanz, několikrát jsem napsal, že to je univerzálně použitelný produkt, nemusí se sním platit nic nebo všechno, prostě výnosy se využívají tak, jak si klient přeje. Ne jak chci já nebo firma. A pokud Immo bude klesat, jistě je zde dostatek možností jak toto měnit. Tam jsem souhlasil v tom, že může dojít i k zahlcení či poklesu kurzu velmi rychle. To je riziko, které asi neovlivní nikdo, ale na akciovém trhu si myslím, že když spadne kurz okamžitě až na dno není ojedinělé a určitě to není jen otázka Immofinanz. Navíc 10 let nad 9% p.a. výnos je celkem dostatečnou zárukou navíc když víme, jak se zvyšuje a bude zvyšovat zájem o nemovitostní fondy. A co se týká Dynamiku, víte, já s ním začínal, velmi rychle dostal spousty mnohem lepších a levnějších konkurentů, ale to by nebylo to nejhorší. Pro člověka nad 32 let neuděláte dynamika aby vydělal nebo zabezoečil a navíc dynamik sebral všem ostatním pojistkám úplně všechno co doposud měli. Byl to obrovský obchodní tah, ale obávám se, že to byl skutečně jen obchod. Nic víc. A snad jen dodatek, proč bych klientovi raději nevybral vyšši jištění, nižší cenu a s garantovaným výnosem 2,25% ročně s týdenním připisováním? Ale opakuji, je to vždy jen a jen věc klienta. Nikoho jiného. A proč ruším dynamiky? Když přijde pojišťovák české, že všechny pojistky, které lidi mají už v evropské unii neplatí, a že si musí udělat dynamiky, je sprosťárna, a když mu jej udělá v 52 letech nebo ve 40ti na deset let, považuji to za absolutní nesmyslnou pojistku. Jistě, klient to třeba chce,, ale jde o to, že mu to ten prodavač nevysvětlí, co mu vlastně nabízí a co z toho bude mít. Já mu řeknu pro i proti a on si řekne zda to chce nebo ne. To jest asi vše. Pokud to dostačuje.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 10:56 | Jirka

Nedivte se,jako potrava pro tyto šílence se sama nabídla osoba v podobě pana Angela.V tom má pravdu i pan Šafránek,nechal se jednoduše strhnout,o to těmto šílencům jde.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 10:55 | Tridac

Dodatkem asi je to, že nyní už Vám nebudu podávat ruku, aby se urovnaly nejasnosti. Udělal jsem to jednou, a jak vidím, jen ke zneužití opětovně. Bohužel mé zkušenosti se zástupci OVB se nezměnily. Naopak mi jen potvrdily, co jsem za několik let zjistil. I když je pravda, že jste jedním z nejslušnějších. Nebudu to dále rozebírat. Máte svou pravdu a pokud vám to lidé věří, je to vaše věc. Jen by bylo dobré občas přijmout názor protistrany nebo zkušenost i jiných neomylných lidí. Ona ta jen jednostranná pravda vždy zavání trošku něčím divným, nemyslíte.
Pokud nebude nadále uráženo jméno společnosti, nebudu se ani já vměšovat. Já mám raději praktické zkušenosti než hloubkový a nic neřešící rozbor teorie.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 14:01

pane Jirko, máte pravdu, nechal jsme se unést, trošku jsem nezvládl boj s ignorantem ("Fredy") přes net. Jeho bláboly kdy míchá hrušky z jablky a kdy nabízí jako investiční intsrument PF bez garantovaného zisku, ale říká, že když je něco 2,5 garant (nemyslím tím TÚM) tak je to blbost a pak z něj vypadne, že jde raději do akcií a tím zapomíná, že uznává jen garantované zisky, ale škoda mluvit. Nicméně pane tridacu, přečetl sem si i tu diskusi ohledně AWD a chtěl bych se vás zeptat , víte jak vzniklo AWD? mimochodem jak to že hájíte AWD když jste začínal jako FINANCE.EU a tam byla filozofie trochu jiná - už jen propagace hasičské pojišťovny na hlavní stránce webu mne pobavila. A k tomu Dynamicu vrs. OVB? CO to melete za kraviny, před rokem rozhodně nikdo z OVB nemohl mít v portfóliu Dynamic. Já osobně jsem jej od doby kdy ho v portfóliu máme neudělal (není to tím, že bych nedělal produkci), ale nechápu význam zrušit Dynamic a udělat investičko u Generali - dvoje poplatky, když to rušíte po nějaké době? Pak také nechápu co budete dělat když klientovi "diverzifukejet" jeho celé riziko penze do jednoho instrumentu - Immo... . Další záhadou mi je jak budete platit pojistku když nebude zisk 8% - tady bych se chtěl pana Fredyho zeptat, kde bere odhadovanou inflaci 8% a také když počítá reálnou a časovou hodnotu peněz tak by neměl zapomínat, že v tomto konceptu se nedělají přívklady dle jeho nárustu mzdy a to předpokládám možné bude- a už vůbec nechápu když máte tak vynikající produkt, díky kterému klientovi "garantujete" penzi jako lusk proč opravdu peníze pak cpete do invetsička, které tento zisk průměrně mít nebude, respektive jak v tomi IŽP diverzifikujete portfólio? a ještě k přechodu z OVB do AWD? víte proč normální OVBák nikdy nepřejde do AWD ani za nabízené peníze, které nabízíte (a víte, že svým závazkům o převodu kmene a jiné bláboly) nemůžete dostát? Jednoduše protože to je dńo už vznikem AWD (druhotná větev OVB) . já vím, vás učí že zakladatel AWD odešel z OVB , protože byl moc dobrý a v OVB mu dávali klacky pod nohy - toto čerpám z vaši sesterské společnosti ECG - nemohlo by to být jinak, ale to není podstatné, podtstané je něco jiného? Jaké máte možnosti se stát akcionářem, krom toho, že si koupíte padající akcie na burze? v tom je základní rozdíl! Tak jako jsem se vás musel zastat, když kolega Šafránek nedopatřením hodil AWD do jednoho pytle, v tom, že všichni tady jen nadáváte, tak e musím ohradit já na vaše řeči, že na Dynamic naše hlavy stačí! S pozdravem váš AB tím bych debaty o firmách ukončil, článek byl o něčem jiném
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

17. 11. 2004 11:38 | IT

Absolutní systémový čas serveru může být posunutý proti SEČ, ale relativní časy jsou správné, přijdou-li příspěvky 2 minuty po sobě, pak skutečně přišly 2 minuty po sobě! A je-li to v půl druhé v noci není skoro co řešit. Asi byste měl navíc vědět, že existují podrobné statistiky přístupů na jednotlivé stránky v čase včetně IP adres a dávat si proto velký pozor co tady tvrdíte.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 11:28 | Tridac

ještě snad dodatek k časům, které jste napsal. přišel jsem na to, že odesílám zprávu, například tu předchozí, hodiny ukazují 16 minut a na serveru je to 11:23 a to není ještě ani teď.
To už mne zarazilo dříve, že jednou je to o deset minut dopředu jednou dozadu. Ale určitě to nic nemění na tom, že jsem se nikdy anonymem nepodepsal ani nezval. Lituji, zkuste to jinde.
Odesílám v 11:22 ta kschválně kolik tam bude
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 11:23 | Tridac

Aha!! No jo vlastně vždyť jsem zde zcela sám. To mi nedošlo. To potom jsem i Šafránek, Fredy nebo kdo ještě jsem?
Nepíšu vlastně všechno tady sám? Vy jste plný humoru.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 11:18 | Petr Šafránek

Tridac: "Pokud budu chtít urážet či nadávat, napíšu si jinou přezdívku." Třeba Figo, zájemce, zkušenost, hajdidi@seznam.cz, já, atd. že?
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 10:38 | Jan Kolda von Žampach (řečený Pancíř)

...´dyby to tak bylo alespoň o tej, nóóó, tydlectý Český spořitelně! To bych se asi přidal do pranice taky :-)) Ta průzkumná zvídavá témata, co ráda pořádá redakce webu, jsou a jak koukám pěkně nebezpečná: je to vošajstlich - řečeno po našem a správně spisovně. Teď to je seriál o radivých firmách, onehdá to bylo, jak pojišťovny dodržují informační povinnost, chicht, tam jsem se pěkně zase zapřel já, hm, je to někdy těžký jít včas od toho. Vím to. A je to nakažlivý i do dalších témat na pokračování, jako právě teď a tady.
Nu, borci, kýbl studený vody a pěkně znovu do sebe, PADÓÓÓN, chci říct od sebe!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 10:30 | Tridac

Na stránce diskuse o AWD byl průběh i začátek trošku jiný než uvádíte. Zřejmě kolegou anonymem jsem začal být urážen, aniž bych cokoliv popisovl, pouze jsem napsal svůj názor. Vidím, že to se ani tady neodpouští.
V tomto článku opět urážíte. Nejste schopen odpovědět na můj dotaz, proč urážíte někoho kdo tu není a opět používáte psychiatry? Aha, v zájmu etiky.
Prozatím ani tam ani zde nepoužívám Váš vytříbený slovník, který vidím, že jste nerozvinul. Připadá mi to, že názory odlišné nejsou žádoucí, etiku určujete Vy podle toho jak se to hodí a zatím to vypadá, že se zde pouze chcete udělat hezkým. Nic proti tomu, pokud to dokážete bez urážení někoho jiného.
Opět Vám zopakuji, ty lži,k teré jste zde uvedl jak jsem nic neodpověděl, jak jsem každého urážel, ty si nechte projít hlavou.
Pokud budete urážet mne osobně, zasměji se, a jdeme dál. Za víc mi to nestojí. Ale pokud urážíte někoho jiného, bezdůvodně a ještě ktomu veřejně, nezlobte se, ale to mlčet nehodlám. Nenadávám, neposílám Vás k psychiatrovi a nepoužívám vulgární slova. To se o Vás říci nedá. Že jste si sem nedal Vaše výroky, kterými Vy, anonym a fredy jste mne častovali? Aha, v zájmu etiky.
Stále více nabývám dojmu, že jste člověk, který se dokáže přizpůsobit všude, všem a všemu. Změna názorů, kabátu, a používání zrovna toho co se vám hodí vám jde bravůrně. Líbí se mi, že jsem kousl do pravdy a za pravdu, jak víme se lidi perou.
Neklesnu tak dolu, abych Vás napadal nebo urážel, to sme si možná vyříkali jinde. Mrzí mne, že jste to moc dlouho neakceptoval a tady to používáte jako dobrou polévku do diskuse. Prostě jak se to hodí. Inu etika.
Nemějte mi to za zlé. Do doby než jste začal urážet tady AWD, tak o něm nikdo neřekl ani slovo a dokonce ani já jsem zde nebyl. Jak to berete? Jako dobrý vtip urážet konkurenci? Já to za vtip nepovažuji. Proto jsem chtěl vysvětlení proč urážíte někoho kdo tu není?
Vím kdo kde lhal, vím kdo kde začal urážet, vím kdo kde zahájil hájení SVÉ pravdy a neomylnosti. Díky bohu jsem to nebyl já. Takže mne o opaku nepřesvědčíte. A jak si to zařadíte do etiky, je jistě vaše dobrá zkušenost, jak to omluvit abyste byl opět ten čistý, který nikde vlastně nic neudělal. Trošku alibismus, nemyslíte? Já jsem přiznal, že mi ujeli trošku ruce, že to skočilo někam jinam, přitom jste uráželi vy mne. Doposud nikdo z vás neměl tolik slušnosti, aby se omluvil za ty urážky a napadání. Taky etika.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 11. 2004 9:46 | Petr Šafránek

Přátelé, každý, kdo nevyplní (úmyslně nebo omylem, jako se to teď stalo Fredymu) ve formuláři pole "jméno", se zde AUTOMATICKY zobrazí jako Anonym s velkým "A". Tak je prostě redakční systém nastaven a jen jakýsi anonym Tridac to ještě nepochopil a neustále si myslí, že zde existuje nějaký jeden "Anonym", který se takto přihlašuje, což je velmi komické....
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michael Tretter

podnikatel, Tretter’s Bar

Ondřej Raška

podnikatel, Miton

Michael Tretter
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Ondřej Raška
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services