Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Zpoplatněný úvěr
Poradna > Karty, účty, úvěry > Úvěry > Spotřebitelské úvěry
Otázka: Dobrý den, banka mi zpoplatnila úvěr a prodala ho soukromé firmě ,ta po mě chce dvojnásobnou minimální splátku, kterou nejsem schopen zaplatit. Potřebuji proto půjčku na celkovou dlužnou částku s rozumnou... více
- Obchodník
- Videozáznam z výběru
- Platby kartou v zahraničí a online v cizcíh měnách
- Mam domikotaz nmi 24=45 gar miko
- Porisivas cikartu
Úvěr či kreditka aneb co nabízí nový program Citibank
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
19. 5. 2004 18:57, sportline
ÚROK 18% JE HODNĚ.Proč si raději nenastavit kontokorent u svého běžného účtu a platit pak úrok z kontokorentu jen okolo 10% a nebudu mít žádné sankce (200Kč u kred.karty Citybank) za předčasné splacení kontokorentu. Prostě v momentě, kdy mi přijde na účet výplata, se mi dluh na kontokorentu sníží a tím se sníží i dlužná částka z které platím úrok, event. se dostanu do plusu a úrok přestávám platit do doby než zase vklouznu do mínusu.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 7 komentářů)
19. 5. 2004 18:57 | sportline
19. 5. 2004 8:57 | Jan Kolda von Žampach
Článek beru jako menší zviditelnění Citibank, je to konec konců v pořádku, proč ne. Přiznám se, že koncem roku jsem zvědavě, asi 3/4 hodiny, okukoval zevnitř pobočku Citibank v Praze, četl si ceníky a studoval nabídku z letáků. Náhodou právě minulý týden jsem si osvěžil pamět na její webové stránce. Mám pocit, že v PRVÉM PLÁNU existence této banky zde v Česku je orientace především na její klienty z ciziny, kteří sem k nám zavítají a potřebují zajistit STANDARDNÍ služby. Proto je nepřehlédnutelné i velice dobré jazykové vybavení pracovníků přepážek - pochopitelně. Tuzemec jako klient je tu jaksi do počtu, tak mi to připadá, až v druhém plánu. Pro našeho typického a usedlého domorodce bude asi dostupností, šíří nabídky i lácí na první pohled přitažlivější stále Česká spořitelna, než Citibank. Pokud být klientem Citibank nebude pro domorodce věc cílené prestiže. Osobně zatím marně čekám od "české" Citibank kulantní nabídku k obchodování na burzách CP ve světě, tak jak to tu na serveru kdosi často z Němec připomíná. Zatím skutek, žel, jen utek.
18. 5. 2004 8:40 | Honzajs
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
18. 5. 2004 8:37 | Dusan
17. 5. 2004 10:20 | Jarmila
17. 5. 2004 9:57 | TGP
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
17. 5. 2004 9:12