Jaké si v roce 2019 zřídit cestovní pojištění na hory?

PR článek | rubrika: PR Článek | 21. 1. 2019
Zimní dovolená na horách v zahraničí. Lidé podléhají kouzlu moderních lyžařských středisek a dopřávají si ubytování a ostatní služby na té nejvyšší úrovni. Jestli se právě chystáte na podobnou cestu, bude vás určitě zajímat cestovní pojištění v roce 2019 na hory.
Jaké si v roce 2019 zřídit cestovní pojištění na hory?

Účel cestovního pojištění

Lyžování a podobné zimní aktivity lze do jisté míry označit na méně bezpečné. Stačí začátečnická chyba, shoda pár nešťastných náhod a během okamžiku se můžete zranit. Nemusíte se obávat. Taková horská střediska v zahraničí jsou profesionálně vybavena a připravena na takové situace, takže se vám dostane adekvátní lékařské péče. Jenže právě zde přichází hlavní kámen úrazu. Ceny za takové služby jsou doslova astronomické a v řádu desítek až stovek tisíc korun.

Pokud však máte cestovní pojištění v roce 2019 na hory, bude za vás všechny tyto náklady hradit příslušná pojišťovna, a to prostřednictvím odpovídajícího finančního plnění. Kromě toho se můžete domoci i dalších přidružených služeb.

Cestovní pojištění a jeho možnosti

Cestovní pojištění v roce 2019 na hory by mělo být produktem, který vám bude vyhovovat do nejmenšího detailu. Zaměřit se proto musíte na jednotlivé části takové pojistky. Jsou to například léčebné výlohy, asistenční služby, odpovědnost za škodu, pojištění zavazadel včetně lyží, ale i oprava vozidla a odtah, pokud se na hory chystáte vlastním vozem. Přínosná může být i náhradní doprava.

U cestovního pojištění na hory neopomínejte ani na příplatky za rizikové sporty, protože ne každý se věnuje jen klasickému lyžování na vyznačených sjezdovkách.

Cestovní pojištění máte na dosah

Dnes už můžete cestovní pojištění zařizovat v podstatě na poslední chvíli. Umožňují vám to nejrůznější srovnávací portály této pojišťovací služby. S pomocí nich si můžete vybrat pojištění doslova na míru a online. To znamená přímo z domu. Stačí jen zadat několik informací o plánované dovolené.

  • Datum odjezdu a návratu
  • Cíl cesty
  • Typ cesty
  • Specifikace příplatkových pojištění
  • Dodatečná pojistná rizika

Otázka několika minut a vyhovující pojišťovací smlouva je rázem připravena. Objednat ji můžete přes online formulář, zaplatíte bankovním převodem či kartou a v ten moment se dočkáte i nabytí její platnosti. Cestovní pojištění v roce 2019 na hory je dostupnější než kdy předtím.

Žádná pojišťovna vám totiž na pobočce nenabídne své cestovní pojištění ve srovnání s konkurenčními produkty. To by byla sama proti sobě. To vám přislíbí pouze kalkulačky pojištění, které vychází z aktuálních informací. Srovnání jednotlivých produktů, s nímž se pochopitelně pojí řada přínosných kladů.

  • Minimální ztráta drahocenného času.
  • Úspora do výše až 50 % díky tomu, že smlouvu sjednáte online, a nikoliv před obchodního zástupce dané pojišťovny.
  • Cestovní pojištění tímto způsobem uzavřete klidně v den odjezdu na zimní dovolenou a bude okamžitě platné.

 

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

2. 4. 2024 | Petr Kučera

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

Od začátku dubna se rozšířil okruh vozidel, za které je nutné platit povinné ručení. Nově se může týkat i elektrických koloběžek, segwayů, zahradních traktůrků, motorových golfových... celý článek

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

2. 4. 2024 | Pavla Adamcová

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

Zatímco silné koloběžky a seqwaye mají mít od dubna povinné ručení, u elektrokol se naopak pravidla v Česku zmírní. Problém s výkonnějšími elektrokoly však může nastat za hranicemi.... celý článek

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

14. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

Trh pojištění v Česku loni stoupl meziročně o 7,1 %, celkový předpis smluvního pojistného dosáhl 168,49 miliardy korun. Vyplývá to z předběžných údajů za rok 2023, které podle své metodiky... celý článek

Pár stovek ušetřených na cestovním pojištění se může vymstít

3. 8. 2023 | Lucie Weissová

Pár stovek ušetřených na cestovním pojištění se může vymstít

Jak správně nastavit cestovní pojištění a jak postupovat, když se něco doopravdy stane, radí Jana Konvalinová z pojišťovny Kooperativa.

Finanční produkty roku 2022. Výsledky soutěže webu Finparáda

14. 2. 2023 | Finparáda

Finanční produkty roku 2022. Výsledky soutěže webu Finparáda

Hledáte nejlepší bankovní účet, spoření, pojištění nebo třeba hypotéku? Inspiraci můžete najít ve výsledcích 12. ročníku soutěže Finanční produkt roku. Tu pořádá analytická společnost... celý článek

Partners Financial Services