Metalická 3D stěrka: dopřejte svým prostorám punc výjimečnosti

PR článek | rubrika: FINEXPO | 15. 3. 2021
Vždy jedinečný a originální vzhled, dlouhá životnost a bezprecedentní mechanické vlastnosti. Těmito superlativy oplývá novinka v portfoliu TopStone – dekorativní epoxidová 3D metalická stěrka. Díky luxusnímu vzhledu si našla cestu do rozmanitých prostor, kde je vyžadována vysoká estetická hodnota.
Metalická 3D stěrka: dopřejte svým prostorám punc výjimečnosti

Zdroj: TopStone

Komerční spolupráce

Metalická stěrka kombinuje přednosti klasické epoxidové stěrky a metalických barev, jež propůjčují povrchům punc výjimečnosti.

„Další velkou výhodou je to, že povrch je jednolitý, takže odpadá čištění spár jako je tomu u dlažeb. S tím je také spojená snadnější údržba,“ vysvětluje expert na lité podlahy Miroslav Zajíček z firmy TOPSTONE, která se povrchy a jejich vývojem zabývá již přes 25 let. 

Metalické stěrky vytvářejí na podlaze unikátní kresby, a to v jednom z dvaceti pečlivě vyladěných odstínů. To, že se dá s těmito povrchy doslova kouzlit, dokládá možnost vyobrazit na takové podlaze například logo firmy – to se aplikuje na hotovou stěrku a uzavře lakem. Nejen proto se metalické stěrky objevují v prestižních obchodech, autosalonech, restauracích, obchodních pasážích nebo kancelářích. Své místo ale stále častěji nacházejí i v rezidenčním bydlení.

Epoxidová metalická stěrka se může aplikovat na většinu podkladů, v případě rekonstrukce dokonce i na keramickou dlažbu. Využití však najde i jako povrchová úprava staršího nábytku nebo v kuchyních na pracovní desku či za linku pro svou snadnou údržbu.

Ukázky 3D metalické stěrky

Vynikající mechanickou a chemickou odolnost pak zajistí uzavírací laky TopStone, které zvládnou i vyšší zátěž průmyslových hal.

„Pokládka metalické stěrky má svá specifika, proto je lepší její aplikaci svěřit našim odborníkům, kteří mají s tímto materiálem své zkušenosti,“ doporučuje Miroslav Zajíček.

Další informace, vzorník barev a inspiraci z již realizovaných projektů naleznete na www.metalickasterka.cz. Po vyplnění krátkého formuláře vás kontaktuje náš odborník, který bude vaším průvodcem od návrhu až po realizaci.

TOPSTONE EP11 METALLIC

Jsme tvůrci a výrobci stavební chemie, působící na českém, evropském a světovém trhu již od roku 1996. Systém TopStone®  EP11 Metallic nabízí profesionální a komplexní řešení povrchů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Většina lidí nechce měnit dodavatele energií, ale ani být za hlupáka

7. 5. 2024 | Lucie Weissová

Většina lidí nechce měnit dodavatele energií, ale ani být za hlupáka

Na trhu s energiemi došlo k výraznému pádu cen, což přimělo k akci i jejich dodavatele. Tedy aspoň některé. Jiní spoléhají na nechuť českých domácností ke změnám, byť pozitivním. Lukáš... celý článek

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

25. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

Finanční správa začala rozesílat informace o dani z nemovitých věcí. Lhůta pro zaplacení daně nebo první splátky končí 31. května. 

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Partners Financial Services