Investovat na burze bez poplatků lze celý listopad

PR článek | rubrika: FINEXPO | 9. 11. 2015
Fio banka nyní umožňuje všem svým klientům investovat úplně bez poplatků na české burze RM-SYSTÉM. Akce platí až do konce listopadu.
Investovat na burze bez poplatků lze celý listopad

Komerční spolupráce

Česká Fio banka oznámila, že listopad bude měsícem bez investičních poplatků. Všem svým stávajícím i novým klientům odpustí od 1. do 30. 11. 2015 poplatky z obchodování na české burze RM-SYSTÉM až do výše 50 000 Kč. Kromě toho investorům stále umožňuje převést si k ní zdarma portfolio cenných papírů od jiného brokera, a navíc přidává bonus 450 Kč za každý převedený veřejně obchodovatelný ISIN ve formě slevy na budoucích poplatcích z obchodování. Ten je možné využít nejen na burzách v ČR, ale také v USA, Německu či Polsku do 31. 1. 2016.

Zájemci, kteří by chtěli akci využít, si mohou na kterékoliv ze 75 poboček Fio banky zdarma založit obchodní účet. Tím získají přístupové údaje do aplikace e-Broker a prakticky hned mohou nakupovat či prodávat cenné papíry online a nyní i bez poplatků.

Fio banka je největším online brokerem v České republice a na Slovensku a aktuálně má více než 85 000 investičních klientů. Těm nabízí zdarma obchodní účet, pravidelné zpravodajství z trhů, online aplikace pro nákup či prodej cenných papírů nebo investiční semináře, na kterých se mohou začínající investoři seznámit s fungováním kapitálového trhu.

Investujte bez poplatků


Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Recept na důstojný důchod? Porovnali jsme první a třetí pilíř

24. 3. 2024 | Jiří Šafařík | 5 komentářů

Recept na důstojný důchod? Porovnali jsme první a třetí pilíř

Prodejci finančních produktů se často snaží co nejvíce snížit význam státních důchodů a naopak silně přeceňují význam soukromého spoření či investování na stáří. Důležitou roli však... celý článek

ČEZ oznámil výsledky a návrh dividendy, ovládne GasNet

21. 3. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

ČEZ oznámil výsledky a návrh dividendy, ovládne GasNet

Čistý zisk energetické skupiny ČEZ v roce 2023 klesl na 29,6 miliardy korun, přesto byl druhý nejvyšší za posledních deset let. Vyšší byl jen v roce 2022, kdy dosáhl rekordních 80,7... celý článek

Kofola bude vařit pivo. Koupi pivovarů schválily úřady

11. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Kofola bude vařit pivo. Koupi pivovarů schválily úřady

Společnost Kofola ČeskoSlovensko dokončila nákup většinového podílu ve společnosti Pivovary CZ Group, pod kterou spadají značky Holba, Zubr a Litovel. Stalo se to krátce po té, co akvizici... celý článek

Nejasnosti u DIPu. Pozor na daňové potvrzení a přesuny peněz

11. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Nejasnosti u DIPu. Pozor na daňové potvrzení a přesuny peněz

Poskytovatelé dlouhodobého investičního produktu nemají povinnost oddělovat příspěvky zaměstnance a zaměstnavatele. To může přinést komplikace při ročním potvrzení pro daňové účely.... celý článek

Podílovým fondům se daří. Akcie jedou na vlně technologií

8. 3. 2024 | Martin Mašát | 1 komentář

Podílovým fondům se daří. Akcie jedou na vlně technologií

Zatímco akciím pomáhá až nekritická víra v budoucnost umělé inteligence, ceny dluhopisů poslalo nahoru rozhodnutí České národní banky.

Partners Financial Services