Nová životní pojišťovna Youplus spouští první produkt

pk | rubrika: Aktuality | 21. 6. 2019 | 3 komentáře

Nová pojišťovna Youplus začne od pondělí 24. června prodávat svůj první produkt v Česku – životní pojištění nazvané 4U (For You). Označuje ho jako vlajkovou loď a čistokrevné rizikové pojištění bez investic.

„Chceme klienty oslovit evolučním a novátorským přístupem, komplexností produktu, zajímavou cenou, ale i jednoduchostí sjednání smlouvy. Samozřejmostí je velká variabilita, transparentní pojistné podmínky, důraz na individuální posuzování rizikového profilu klienta, či bezpapírové sjednání. Jako první na trhu umožníme plnohodnotné on-line oceňování rizik, což zkrátí sjednání nebo změnu smlouvy z řádu dnes běžných dnů na vteřiny,“ říká Ľubor Vrlák, šéf pojišťovny pro Česko a Slovensko.

Zmiňuje řadu výhod. Například zkoumání zdravotního stavu při sjednání pojištění zohledňuje vyléčené nemoci a úrazy pouze pět let zpětně (deset let v případě chirurgického zákroku a hospitalizace). U pojištění pro případ smrti umožňuje pojišťovna výplatu poloviny pojistné částky v případě terminálního stádia onemocnění.

U pojištění pracovní neschopnosti si lze sjednat i zpětné plnění od prvního dne. K dalším výhodám podle pojišťovny patří krytí pro případ jednorázových rizikových sportovních a zážitkových aktivit za standardní cenu.

Pojišťovna Youplus sjednává smlouvy jen prostřednictvím partnerů. Podrobnosti o tom, kdo za nováčkem stojí, čím se chce odlišovat a co dál plánuje, jsme přinesli už v podrobném březnovém článku.

Na český trh letos vstupuje také další nová pojišťovna. Jmenuje se Simplea a patří do finanční skupiny Partners, stejně jako vydavatel webu Peníze.cz.

Čtěte víc:

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 3 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

První pojišťovna umí sjednat životní pojištění zcela online

24. 8. 2022 | redakce Peníze.CZ | 9 komentářů

První pojišťovna umí sjednat životní pojištění zcela online

Pojišťovna Simplea jako první na českém trhu vytvořila možnost vyřídit si životní pojištění zcela online – bez operátora call centra a dalších omezení. Nabízí všechny důležité... celý článek

Pojištění a válka. Kdo by platil? Porovnali jsme podmínky

1. 3. 2022 | Dušan Šídlo, Daniel Šafrán | 3 komentáře

Pojištění a válka. Kdo by platil? Porovnali jsme podmínky

Co si nikdo nepřál, se bohužel stalo skutečností. Kvůli válce jsou v ohrožení životy i majetek. Jak se na válku dívají pojistné podmínky různých pojišťoven v Česku?

Invalidní důchod. Kdo má letos nárok a kolik dostane

7. 1. 2022 | Jiří Hovorka | 25 komentářů

Invalidní důchod. Kdo má letos nárok a kolik dostane

Jaké jsou podmínky pro přiznání invalidní penze? Projděte si aktuální přehled. Máme i kalkulačku.

Air Bank pojistí schopnost splácet hypotéku

4. 8. 2021 | Petr Kučera | 5 komentářů

Air Bank pojistí schopnost splácet hypotéku

Air Bank od pátku rozšíří nabídku o pojištění schopnosti splácet hypotéku. Spolupracuje na něm s pojišťovnou BNP Paribas Cardif. Kdo ho využije, získá o 0,15 procentního bodu... celý článek

Rixo startuje online srovnání životního pojištění

29. 4. 2021 | Petr Kučera | 12 komentářů

Rixo startuje online srovnání životního pojištění

Služba Rixo.cz oznámila, že jako první na trhu dokáže porovnat nabídky životního pojištění online. Po vyplnění základních údajů hned ukáže zájemcům konkrétní produkty s cenou a dalšími... celý článek

Partners Financial Services