Startuje globální marketingová kampaň XTB s Ikerem Casillasem

PR článek | rubrika: FINEXPO | 2. 10. 2023
Společnost XTB, globální fintech nabízející přístup na světové finanční trhy prostřednictvím online investiční platformy a mobilní aplikace, oznámila zahájení marketingové kampaně na 12 trzích.
Startuje globální marketingová kampaň XTB s Ikerem Casillasem

Zdroj: AdobeStock

Komerční spolupráce

Společnost XTB opět zapojila Ikera Casillase, bývalého brankáře Realu Madrid a globálního ambasadora značky, pro svou novou reklamní kampaň. Legendární brankář, který letos v dubnu prodloužil marketingovou smlouvu s XTB, bude pokračovat v propagaci investičních produktů a mobilní aplikace na klíčových trzích. Nové video spoty představují „XTB Universe”, místo, kde si každý investor může najít ten správný produkt. 

V nové kampani jsou hlavními protagonisty spotů retailoví investoři. Nezáleží, jestli investují do akcií, indexů, ETF nebo forexu, XTB Universe je místem pro každého z nich, řekl Omar Arnaout, generální ředitel XTB. Neustále pracujeme na tom, abychom do portfolia přidávali další investiční produkty.

Před pár dny byl náš nový produkt pro pasivní dlouhodobé investování spuštěn v Rumunsku, kde si ho naši klienti velmi oblíbili. V současné době pracujeme na jeho uvedení na dalších evropských trzích, dodal Arnaout. 

V nové kampani bude XTB v rámci svých aktivit v digitálních kanálech na 12 trzích včetně České republiky a Slovenska propagovat svou nabídku 0% poplatků při nákupu akcií a ETF i svou mobilní aplikaci. Spoty XTB s Ikerem Casillasem budou mít premiéru také v televizi ve Španělsku, Portugalsku a Itálii. 

Jsem rád, že mohu být opět součástí globální kampaně XTB a naše spolupráce bude pokračovat i v příštím roce, řekl Iker Casillas, globální ambasador XTB. 

Nové spoty XTB jsou k dispozici zde:

*Při měsíčním objemu do 100 000 eur. Všechny transakce nad tento limit jsou zpoplatněny drobným poplatkem 0,2 % (min. 10 eur). Finanční nástroje, které nabízíme, zejména rozdílové smlouvy, jsou vysoce rizikové.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Těžké časy pro bitcoinové peněženky i zakladatele Binance. Týden v kryptu

4. 5. 2024 | Tomáš Krause

Těžké časy pro bitcoinové peněženky i zakladatele Binance. Týden v kryptu

Peněženka Phoenix končí v USA, čtyři měsíce v base pro CZ, SEC se zajímá o ethereum už od loňského jara, zklamání z hongkongských ETF a Paraguay má na stole návrh udělat z bitcoinu... celý článek

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

27. 4. 2024 | Tomáš Krause

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

Halving cenu bitcoinu nezvedl, ale jak zdražily transakce! Autoři peněženky Samourai Wallet byli zatčeni, MMF chválí bitcoin, Švýcaři (někteří) ho chtějí zapsat do ústavy a zakladatel... celý článek

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

Valná hromada Moneta Money Bank, které se zúčastnili držitelé 74,59 procenta akcií, dnes schválila rozdělení čistého zisku za rok 2023. Z částky 5,4 miliardy korun akcionářům vyplatí... celý článek

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

20. 4. 2024 | Tomáš Krause

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

Halving bitcoinu máme za sebou, Hongkong schválil ETFka a naše vláda pravidla krypta. Ethereum diskutuje o snížení odměn a Cardano se bratříčkuje s Huawei. Je tu další Týden v kryptu. celý článek

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 8 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Partners Financial Services