Mezinárodní odborná konference Pensions In Central And Eastern Europe

Petra Postlova | 24. 7. 2003
Ve dnech 3. a 4. září se v Praze uskuteční druhá výroční konference s názvem "Pensions in Central and Eastern Europe". Je to dosud největší mezinárodní sektání specialistů v oblasti důchodového pojištění, jejichž aktivity se týkají střední a východní Evropy.

Tuto konferenci organizuje společnost marcus evans, jež je vedoucí mezinárodní společností, která pořádá konference, summity a školení po celém světě. Kromě aktraktivních témat napříč odvětvími se v posledních letech zaměřujeme také na témata spojená s problematikou důchodového pojištění.

Obsahem této konference budou prezentace týkající se právě probíhajících důchodových reforem v Polsku, Slovensku, Lotyšsku a Chorvatsku. Dále se diskuse zaměří na problematiku nových investičních strategií, vliv vstupu do Evropské unie na středoevropský region a budoucí rozvoj penzijních fondů třetího pilíře. Konference pomůže místním i zahraničním profesionálům z oboru rozšiřovat jejich znalosti regionu, umožní diskusi, výměnů názorů a osobní setkání s potencionálními partnery, zákazníky a kolegy. Vzhledem k mezinárodnímu charakteru konference bude pracovním jazykem angličtina.

Svou účast a vystoupení v rámci konference již potvrdily společnosti PKO/Credit Suisse Investment Fund Company, Erste Mandatory Pension Fund, PZU, ING Employee Benefits, Česká pojištovna, The World Bank, OECD a zastupitelé vládních a regulačních institucí zemí střední a východní Evropy.

Pro další informace prosím kontaktujte:

Richard Hajduk
Telefon: + 420 255 707 214
Email: richardh@marcusevans.cz
URL: www.marcusevanscz.com/cee-pensions2.htm

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

30. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 6 komentářů

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé budou moci sdílet odvody na sociální pojištění. Důchodová reforma, kterou teď vláda posílá... celý článek

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

25. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 9 komentářů

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a sociálních věcí teď přibyly další dva.

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

24. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta? A jaká jsou omezení pro přivýdělek v předčasném důchodu? Tady je přehled.

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

4. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

Zatímco například peníze z běžných a spořicích účtů míří po smrti majitele do dědictví, s penzijním či životní pojištěním je to komplikovanější. Životní úspory, mnohdy v řádech statisíců... celý článek

Dopis ke zvýšení důchodu už nepřijde všem. Stát chce šetřit

13. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Dopis ke zvýšení důchodu už nepřijde všem. Stát chce šetřit

Za papírové oznámení o valorizaci důchodů si zájemci zaplatí. A pro informační osobní list důchodového pojištění si budou muset dojít osobně. Elektronická oznámení budou zdarma. S koncem... celý článek

Partners Financial Services