Šedesát korun na hodinu stačí. Patnáct způsobů, jak se připravit o dýško
Jak na to | Michal Kašpárek | 4. 7. 2012 | 27 komentářů
Praktický návod nejen pro ty, kteří si na léto našli práci na baru.
Další články na téma obsluha najdete na Finmag.cz.
Seřadit podle: čtenosti | chronologicky | hodnocení
Jak na to | Michal Kašpárek | 4. 7. 2012 | 27 komentářů
Praktický návod nejen pro ty, kteří si na léto našli práci na baru.
Co si o tom myslíte | Gabriel Pleska | 4. 8. 2016 | 27 komentářů
Chápu, že si stát chce ukousnout daň ze všech peněz, které mi projdou rukama. Ale opravdu i z dýška v hospodě?
Co se děje | Michal Kašpárek | 25. 5. 2018 | 35 komentářů
Spropitné komplikuje život hostům a dává mizernou zpětnou vazbu personálu i jeho vedení. Připojme se k zemím, kde obsluha dostává motivující mzdy automaticky.