T-Mobile má nové tarify, zlevňuje neomezená data

Jiří Hovorka | rubrika: Aktuality | 27. 8. 2021 | 6 komentářů
T-Mobile má nové tarify, zlevňuje neomezená data

Zdroj: Shutterstock

T-Mobile od září začne prodávat nové tarify pro mobilní telefony. Zvyšuje v nich porci dat a ty s neomezenými daty zlevňuje. Nově také přestane vypínat internet, když data v měsíci vyčerpáte. Nechá je bez příplatku běžet se zpomalenou rychlostí.

Nová nabídka zahrnuje dva základní tarify za 550 a 675 Kč, které k neomezenému volání i SMS přidávají 3 GB nebo 8 GB dat. Doteď T-Mobile prodává balíček neomezeného volání a SMS s 2 GB dat za 525 korun a se 4 GB dat za 625 korun. Nové balíčky jsou tak o 25 a 50 korun dražší, ale mají více dat.

Navíc jsou s novou službou Pořád online. Jde o návrat o pár let zpět, kdy operátoři po vyčerpání dat internet „nevypnuli“, ale nechali ho běžet nižší rychlostí. U služby Pořád online bude rychlost připojení omezená na 256 kbit/s. To má podle operátora stačit na textovou komunikaci přes messengery, vyhledávání v jízdních řádech nebo vyřízení bankovních transakcí. Službu je třeba každý měsíc aktivovat v mobilní aplikaci operátora.

Řežeme náklady!

Řetězova pila
Zdroj: Shutterstock

Účty za telefon, elektřina, plyn. Neplatíte zbytečně moc? Poradíme, jak odlehčit rodinnému rozpočtu – porovnáme nabídky a vybereme tu nejlepší.

Nejlevnější nový tarif u T-Mobile od září vyjde na 475 korun a má neomezená volání a SMS plus 1 GB dat a je bez služby Pořád online.

T-Mobile také mění tarify s neomezenými daty. Od září budou startovat na 875 korunách měsíčně. Za tuto cenu půjde plnou rychlostí stahovat jen prvních 15 GB dat v měsíci, pak rychlost klesne na 10 Mb/s, která podle operátora umožňuje naplno využívat například sociální sítě, videohovory, posílat fotografie či sdílet videa. Dosud tento tarif u T-Mobilu stojí 1075 korun s tím, že plná rychlost je na prvních stažených 20 GB.

Za 1275 Kč měsíčně pak zákazníci T-Mobilu získají neomezená data v plné rychlosti, neomezeným voláním a SMS a 1000 minutami volání do EU. Součástí tohoto tarifu je rovněž T-Mobile TV mini v mobilu s 26 televizními programy zdarma.

Nové neomezené tarify už na začátku června představil také Vodafone. U toho cena balíčku s neomezeným voláním, SMS i objemem dat začíná na 599 korunách měsíčně. Rychlost stahování je při této ceně hned od začátku omezena na 2 Mb/s a tento tarif lze pořídit jen online. Za 799 korun rychlost stahování stoupne na 10 Mb/s. Kdo chce neomezený tarif i s neomezenou rychlostí, zaplatí u Vodafonu 1199 korun měsíčně.

V O2 cena neomezených tarifů startuje na 1099 korunách, rychlost stahování je u tohoto tarifu od začátku omezena na 2 Mb/s. S neomezovanou rychlostí je tarif za 1599 korun. Jinak lze například za 649 korun sjednat tarif s neomezeným voláním, SMS a 4 GB dat.

Už nás sledujete? 

Přidejte si Peníze.cz na Twitter nebo Facebook a dozvíte se včas další aktuality a praktické rady! 

Jiří Hovorka

Autor článku Jiří Hovorka

O osobních financích píše od roku 2009. Začínal v Měšci, pak se stejným tématům věnoval v Aktuálně.cz, po sloučení s vydavatelstvím Economia se jeho texty objevovaly i v Hospodářských novinách. Dlouhodobě se věnuje důchodům,... Další články autora.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-81
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 6 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

27. 8. 2021 16:18, jiri stastny

vsichni jste velmi drazi moc ve svete se vsude vola za par babek internet kvalitni za 3 eura muzete se vsichni stydet

+82
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

27. 8. 2021 18:56, jo

Nikdo nepotřebuje neomezená data! Je to jen marketingový podvod.

-12
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (6 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Partners Financial Services