Hrajte o nový Samsung GALAXY Note 10.1

PR článek | rubrika: PR Článek | 12. 9. 2012
Pro všechny fanoušky značky Samsung je tu jedinečná příležitost získat nový tablet Samsung GALAXY Note 10.1 mezi prvními v České republice a na Slovensku. Stačí se zapojit do soutěže a možná jej získáte právě vy.
Hrajte o nový Samsung GALAXY Note 10.1

Při navrhování Samsung GALAXY Note 10.1 byl kladen důraz na funkčnost a preciznost, na kterou jste zvyklí při používání tužky a papíru. Jeho dokonale čitelný displej o velikosti 10.1 palců poskytne nekonečné možnosti využití vašich kreativních schopností, práci s nejběžněji používanými formáty dokumentů a jak už sám název napovídá, umožňuje psaní poznámek a komentářů jednoduše přímo k obrázkům, dokumentům nebo stránkám prezentace.

GALAXY Note 10.1

Prostřednictvím nejnovějších technologií a funkcí poznáte, že studium nebo vytváření poznámek nebylo nikdy jednodušší. Zároveň vám pomůže skloubit práci se zábavou. Displej totiž umožňuje využívat dvě různé aplikace současně, protože je dostatečně velký a vybavený funkcí Multidisplej. Při psaní poznámek či kreslení s aplikací S Poznámka si současně na druhé polovině obrazovky můžete prohlížet webové stránky nebo videa. Navíc je možné vyfotit snímek, vložit ho na jednu část obrazovky a na druhé si k němu napsat poznámky. Tato funkce je užitečná nejen při tvůrčí práci, ale také při studiu. Samsung GALAXY Note 10.1 otevírá novou dimenzi způsobu vlastní tvorby. Práce s ním vás bude bavit a zároveň se zvýší i vaše produktivita.

Samsung dává těsně po uvedení tabletu na náš trh šanci každému, kdo jej chce získat. Stačí navštívit Facebook fanpage Samsung Česko a Slovensko a správně odpovědět na soutěžní otázku. Jméno výherce bude zveřejněno 17. září.

Tak neváhejte a zapojte se!

Více informací naleznete zde: https://www.facebook.com/samsungczsk/app_275836795849152.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Tyto koruny si vyměňte, čas se krátí. V oběhu jich zůstávají miliony

31. 5. 2024 | Kateřina Hovorková

Tyto koruny si vyměňte, čas se krátí. V oběhu jich zůstávají miliony

Už jen měsíc zbývá na snadnou výměnu bankovek starších vzorů. Zatímco teď vám je vymění v běžných bankách, od července už jen na sedmi pracovištích ČNB. V oběhu je ještě 41 milionů... celý článek

Příspěvek na péči stoupne. Kdo ho dostane a jak o něj žádat?

29. 5. 2024 | Gabriel Pleska

Příspěvek na péči stoupne. Kdo ho dostane a jak o něj žádat?

Změny v příspěvku na péči potvrdili senátoři. Kolik bude možné od července na příspěvku na péči získat? Kde a jak o příspěvek na péči žádat? Tady je přehled.

Jak se zvýší koncesionářské poplatky a proč i bez televizoru? Přehled změn

29. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 3 komentáře

Jak se zvýší koncesionářské poplatky a proč i bez televizoru? Přehled změn

Pravidla pro poplatky za veřejnoprávní televizi a rozhlas se mají od roku 2025 změnit. Tady jsou odpovědi na nejčastější otázky k návrhu ministerstva kultury.

Čtyřlístek jako poklad. První číslo se draží za desítky tisíc

27. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Čtyřlístek jako poklad. První číslo se draží za desítky tisíc

První vydání časopisu Čtyřlístek s názvem Vynález profesora Myšpulína z roku 1969 se v poslední aukci portálu Aukro.cz vydražilo za 53,5 tisíce korun.

Penny zavře dřív, dá lidem volno na hokej

26. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Penny zavře dřív, dá lidem volno na hokej

Obchodní řetězec Penny dnes výjimečně zavře všechny své prodejny už v 19 hodin. Běžně přitom mají otevřeno do 20 hodin, ve velkých městech do 21 nebo 22 hodin.

Partners Financial Services