Naše firma nehraje fér! Za udání už nemá hrozit výpověď
Pokud váš zaměstnavatel porušuje zákon, zapískejte na varovnou píšťalku. Nový zákon o ochraně takzvaných whistleblowerů vás prý ochrání před odvetou.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
9. 7. 2021 19:04 | Wagdy Rezkel Sheikh
Jsem Wagdy Rezkel Sheikh. Pracuji s Vystar Credit Union Bank Florida USA. Poskytujeme podnikatelské půjčky nad 50 000 USD na 10 milionů USD až 500 000 000 USD na investice do jejich obchodní organizace. Budeme investovat do vaší společnosti po dobu maximálně 5 let, než fond splatíte spolu s 3% úrokovou sazbou. Poskytujeme půjčky s úrokovou sazbou 3% s maximální dobou trvání 5 let, abychom mohli splácet částku půjčky s úrokovou sazbou 3%. Pokud máte zájem, laskavě kontaktujte tento e-mail: wagdyrezkelsheikh@gmail.com nebo prostřednictvím čísla WhatsApp: +1 (260) 475-9549 a pokračujte v investování. dík
Wagdy Rezkel Sheikh
28. 4. 2021 11:17 | Michal
28. 4. 2021 10:26 | Šťoural
28. 4. 2021 9:46 | Ivan
28. 4. 2021 6:43 | HonzaV
O dotačních podvodech se už píše i v novinách patřících hříšníkovi, a co byste řekli? Vůbec nic se neděje. Takže velký ryby stejně protrhnou sítě a uplavou - a u soudů se bude řešit vyřizování osobních sporů a pomluv, "protože whistlebloweři nebudou schopni adekvátně posoudit intenzitu protiprávního jednání". Úplně se bojím pomyslet, jaká tam bude synergie s kvótami na genderové obsazení vedoucích funkcí.
Nakonec bude stačit pár soudních sporů o náhradu škody, což udavače existenčně zlikviduje, příslušná medializace, a ostatní si nahlašování rozmyslí.