Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Fondy Amundi
Poradna > Investiční poradna > Podílové fondy
Otázka: Dobrý den, Rád bych znal Váš názor na podílové fondy Amundi jež nabízí KB... Rok a půl mám IKS investiční manažer (balancovaná strategie), kde nějaké zhodnocení proběhlo. Bylo mi doporučeno investici... více
- Interactivebrokers
- INVESTOR - kým skutečně jsem?
- Západočeský dřevařský průmysl
- Pomoc. Kdy v ČR začne 21. století?
- Dárek cizím vnoučatům
Biotechnologická horečka potřetí
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
20. 4. 2015 13:53, Pavel
Jak je to dlouho, co rostly ceny tulipánových cibulek, až se jedna prodávala za cenu zemědělské usedlosti? A pak najednou lidem došlo, že to je blbost a ze dne na den najednou ty cibulky bylo skoro zadarmo.
A to je to, co se děje s biotechnologickýni akciemi. Cena roste bez jakékoliv rozumné příčiny a jednou to někomu dojde a budou (skoro) zadarmo. Sázet na jejich další růst už je jen hraní loterie, ne rozumné investování. A pobízet k jejich nákupu už může jen ten, kdo se jich chce zbavit dříve, než budou zadarmo.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 7 komentářů)
20. 4. 2015 18:20 | Libor
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
20. 4. 2015 14:43 | Milan
20. 4. 2015 14:07 | Bouček Antonín
20. 4. 2015 13:53 | Pavel
A to je to, co se děje s biotechnologickýni akciemi. Cena roste bez jakékoliv rozumné příčiny a jednou to někomu dojde a budou (skoro) zadarmo. Sázet na jejich další růst už je jen hraní loterie, ne rozumné investování. A pobízet k jejich nákupu už může jen ten, kdo se jich chce zbavit dříve, než budou zadarmo.
20. 4. 2015 13:10
20. 4. 2015 9:51 | Pavel
Jen tak mimochodem, ten článek, na rozdíl od BIO akcií, cenu nemá (aspoň já ho čtu zadarmo), ale aspoň nějakou hodnotu má. Tedy jeho přečtění je nekončněkrát výhodnější investice než nákup BIO akcií.
20. 4. 2015 7:17