Tým odborných poradců je tu pro vás.
Naši čtenáři s námi ušetřili už 16 117 415 Kč. Podívejte se na poslední poptávky a vyzkoušejte nás také. Vše je zcela zdarma.
Výpočet čisté mzdy 2022
Doporučujeme
Je tohle konec bitcoinu? Proč hlavní kryptoměna ztrácí na hodnotě
Cena jednoho bitcoinu se propadla už o víc než milion korun, jako nikdy v historii. Je...více
Neviditelné padesátnice. Už nejsou juniorky, ale do důchodu mají daleko. Čemu čelí ženy, které...
Současná generace 50+ a v těsném závěsu za ní i takzvané Husákovy děti z počátku 70. let...více
Rozhovor s legendou Arsenalu. Campbell vysvětluje, proč chtěl ze Spurs a myslí na Německo
Z anglického obránce Sola Campbella je trenér. Na větší příležitost ale stále čeká. V...více
Aká bude suma trinásteho dôchodku v roku 2022? Plus kalkulačka
Vysoká inflácia a rýchly rast cien sú dva hlavné dôvody, prečo sa v roku 2022 trinásty...více
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Karel Janeček
podnikatel, RSJ
Zdeněk Tůma
ekonom a politik

19,05 %
z 21 duelů

51,72 %
z 29 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Nový občanský zákoník: Nájem nebytových prostor
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
19. 12. 2013 23:50, mamcaRBK
Chci poděkovat redakci. Tyto výklady nového zákoníku jsou tak krásně podané, že tomu porozumím i já, naprostý laik, který se ale musí trochu v právu orientovat- jsem externí účetní. Děkuji.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 8 komentářů)
9. 11. 2017 15:31 | Martina
27. 1. 2016 5:25 | Jirka
9. 9. 2014 11:29 | Simona
7. 4. 2014 13:40 | Antonie
3. 3. 2014 11:42 | Foppy
20. 12. 2013 10:43 | Gabriel Pleska
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
20. 12. 2013 10:42 | js
Několikrát jsem se pokusil vytisknout si zajímavý článek kliknutím na ikonu tiskárny pod ním, ale vytištěná stránka byla nepoužitelná, protože text článku překrývaly jiné nápisy (teď vertikální banner Ušetřete s Peníze.cz, horizontální reklamy a odkazy na jiné články). Nemohl by to někdo přeprogramovat? Používám FireFox, standardní prohlížeč.
19. 12. 2013 23:50 | mamcaRBK