Churning aneb Jak motivovat vázané zástupce k odírání klientů
Měsíční výpis obchodů na několika desítkách stran. I tak může vypadat churning v praxi. Stačí "správně" motivovat vázaného zástupce a klient je v pasti. Motivace k nadměrnému počtu obchodů nemusí být složitá. Stačí "vhodně" nastavit provizní systém.
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

04.10.2010 18:47, honza
Hodnocení: +3
14.10.2010 13:19, Semuli
Pracoval jsem tam formou podobné OSVČ a po sladkých řečičkách ohledně výdělku, o různorodosti práce, finanční podpoře v podobě záchranné brzdy, kdyby se Vám ze začátku nedařilo apod. jsem se dostal k telefonu a volal a volal a volal... Pracovní doba od 8 - 17h, s kterou jsem byl obeznámen neplatí. Děláte tam přesčasy téměř do 18h a to Vás k tomu výslovně nutí!Ale zkuste si jít zapálit místo v 10:40 v 10:38 nebo si dělat kafe 2 min po polední pauze!
Abych to shrnul - odpracoval jsem tam měsíc a v polovině druhého měsíce jsem očekával peníze. A EJHLE!
Nemáte žádného klienta, s kterým byste uzavřel obchod aspoň za milion? To je podle nich zcela běžné (mě lidi odmítali, když jsem s nimi chtěl uzavřít obchod na minimální částce 300 tis, tak nevím, kde ty milionáře hledají) a chcete po nás výplatu?
Najednou se všechny lži vyřítili na povrch, vše mi zapřeli a já po odpracovaných 185 hodinách za měsíc, kde jsem mlel do telefonu pořád jedno a to samé, tak jsem dostal nula korun!
Takže díky společnosti Stratton jsem docela v maléru, neboť vše, co člověk potřebuje platit, tak nemá z čeho a nikoho to nezajímá.
STRATTON = sliby,buzerace,magořina,žádný čas na život a nulová výplata.
Věřím, že tento příspěvek pomůže všem, kteří se rozhodují, zda tam mají nastoupit.OPRAVDU TO NEDĚLEJTE!
Hodnocení: +4
01.02.2011 21:56, Pepa
Hodnocení: +3
10.02.2011 18:45, Richard
Hodnocení: 0
24.02.2011 11:18, Laďka Žáková
Hodnocení: 0