Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Nováček na burze nesmí chtít vydělat milion za jeden den

Nováček na burze nesmí chtít vydělat milion za jeden den
Stát se obchodníkem, který si na trhu jen nehraje, ale také vydělává, je tvrdá práce. Autoři publikace „Jak se stát intradenním finančníkem“ to vědí. Sami se dlouhá léta učili, aby dokázali „přelstít“ trhy. Svou zkušenost chtějí v knize předat ostatním.
Petr Čermák, rubrika: Tip na knihu, 06.10.2008, 20 komentářů
Tisknout

26.12.2008 00:05, sclpr

Odcitaj od kazdeho obchodu SPREAD 10 az 20 dolarov a zistis, ze finwin je stratovy. Ano, spread, ziaden slippage ako to volaju ani nic podobne, aj na burze totiz existuje spread tak isto ako na forexe, co si financnici Nesnidal a Podhajsky za tie dlhe roky nevsimli a zo svojich backtestov to vynechavaju.

Zobrazit komentovanou zprávu (asi mě nikdo nezná 09.10.2008 20:12)

09.07.2009 10:15, Chrz

Zakoupil jsem, bohužel..... už chápu, proč se jim na diskuzích řiká pohádkáři Grimmové. Kdyby nějaká nezasvěcená ovce chtěla, hoďte sem mail, prodám za 500.

13.09.2009 00:16

Kúpim za 400
ladislao@centrum.sk

...atú "nezasvěcenú ovci" si odpusti

Zobrazit komentovanou zprávu (Chrz 09.07.2009 10:15)

05.01.2010 08:10, Anti

Precetl jsem si Vase komentare a vetsinou jste neinformovani ignoranti, kteri to mozna jednou zkusili (nebo vubec ne) ale ihned maji jasno v tom, ze to nejde a ze autori knihy lzou. Laicka verejnost, ktera zasobuje market svou hotovosti zije v zajeti mytu (a vy tady take).

Prvni nejvetsi mytus je, ze musite mit podrovne informace. Druhy, ze je musite mit okamzite, treti, ze musite mit velky kapital, ctvrty, ze trh je manipulovan vladou, a velkymi hraci, takze zarucene vzdy prodelate.

Vsechno jsou to hlouposti a vymluvy hlupaka, ktery prodelal, protoze je naprosty ignorant a mysli si, ze vydelat penize na marketu lze snadno a rychle.

Ziji v USA a na marketu obchoduji od roku 1989 do 2002 a pak od 2006 dodnes. Nedelam daytrading, protoze se obchodovanim zatim nezivim, tak na to nemam cas. Pozice drzim od jednoho tydne do nekolika mesicu. Ztraty uzaviram ihned, ziskove pozice nechavam bezet tak dlouho dokud vydelavaji. Kdyz jsem na trh vstoupil, byl jsem jako vetsina z Vas tady. Neznaly veci, ale zato namysleny jak vim vsechno a prodelal jsem behem roku 60% sveho uctu.

To rikam proto, abych ukazal, ze i ja jsem si musel sednout a zacit se ucit. Obchodovat na trhu je tezka prace, ale jde to i bez informaci ihned i s malym kapitalem. Musite se naucit reagovat na to, co trh dela a ne jej predvidat, pak je vam jedno, jestli jej nekdo manipuluje nebo ne, protoze se svezete s manipulatorem, je vam jedno, jestli informace dostanete dnes nebo az zitra (Nicholas Darvas take vydelal 2M dollaru a mel informace tri dny stare). V dobe, kdy jsem netradoval jsem se ucil. Dnes muj average mesicni zisk je kolem 13% (samozrejme, mam ztratove obchody, ale ty ukoncim ihned, jakmile se ukaze ze cenny papir nejde tim smerem, jaky jsem predpokladal). Klic je v money management a trading system (nebo trading rules). Pokud mate cil, money management a pravidla a ridite se jimi, muzete se stat uspesnymi obchodniky at uz na Forexu nebo stocks. Spousta lidi prodela, i kdyz ma pravidla, protoze je zacne porusovat. I timto jsem si prosel.

Jde to, chce to jen prestat blbe kecat a svadet neuspechy na ruzne priciny, zacit se ucit, trenovat, setrit a pak se do toho dat.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 06.10.2008 09:50)

05.01.2010 08:18, Anti

.."Zarucene informace pro brokery..." kdyz uz o marketu nic nevite, alespon se neztrapnujte. A od koho pak ty brokeri ty zarucene informace dostavaji? Od Brouku pytliku jako jste vy?

Boze muj, hlupak a dostane prilezitost psat na internetu...

Zobrazit komentovanou zprávu ( 06.10.2008 09:50)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michael Rostock
podnikatel

Petr Zahradník
ekonom

Michael Rostock
ÚSPĚŠNOST
53,62 %

z 1 520 duelů
Petr Zahradník
ÚSPĚŠNOST
56,44 %

z 1 490 duelů

Spočítejte si

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců
%
měsíců

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.