Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Raiffeisenbank čistí portfolio. Klientům nabízí výhody za to, že dobrovolně odejdou!

Raiffeisenbank čistí portfolio. Klientům nabízí výhody za to, že dobrovolně odejdou!
„Banka inspirovaná klienty“ čistí portfolio. A důkladně. Obvykle se banky o klienty perou. Raiffeisenbank se teď naopak snaží řady svých klientů elegantně zbavit. Zejména těch méně solventních. Proč? Chce získat image banky pro exkluzivní klientelu, nebo padá ke dnu? Čekají český bankovní trh další otřesy?
Petra Dlouhá, rubrika: Co se děje, 06.02.2012, 77 komentářů
Tisknout

20.02.2012 22:16, Ludek M.

Stavel jsem RD s hypotekou od RB. Pri uzavirani smlouvy slibili pri 2.mil hypotece vedeni uctu ZDARMA. Po dokonceni stavby a prvnich splatkach mi ucet zpoplatnili. Komentare neni nutne popisovat. Podarilo se mi husarskym kouskem zrusit ucet a karty. Bohuzel urok 5,19 jeden nejhorsich na trhu, byli neoblomni.
POZOR * Dnes 20.02.2012 po jednani na RB a pouziti informaci z tohoto clanku mi RB nabidla odchod k jine bance a refinancovani ve fixaci bez penalizace 10% dle smluvnich podminek. Pratele na stavebko se vykaslete, preklenovak Vam svaze ruce....

05.04.2012 12:31, jerrik

Raiffeisenbank se chová ke svým klientům jako loupežník.
O Raiffeisenbank jsem si po zkušenostech z minulosti nedělal iluze. I s vědomím možného podrazu ze strany banky jsem si u nich založil eKonto Flexi se slušným úrokem. A podraz přišel. 1.2.2012 snížila Raiffeisenbank náhle úrok na POLOVIČNÍ z 2% na 1%, aniž by mne informovala. Ani ostatní banky o snížení úroků na termínovaných vkladech jednotlivé klienty neinformují. Jenomže ty snižovaly úrok o 0,1 až 0,2%. Popsanou akci Raiffeisenbanky hodnotím jako drancování vkladů klientů. Je to praxe hodná mafie. Ombudsman banky tvrdí, že o mafiánské akci banka klienty informovala telefonicky i písemně. Úspěšnost informování prý byla 86%. Já jsem patřil mezi těch 14%, které se informovat nepodařilo. Podivné, když dosažitelný jsem v podstatě 24 hodin denně. Pan ombudsman se snažil „nedorozumění“ svést na zaměstnance místní pobočky. Takové vysvětlení odmítám. Popsané mafiánské praktiky jsou organizovány vedením banky. Nebyla to moje první nechutná zkušenost s politikou této neurvalé banky.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Pavel Mertlík
exministr a ekonom

Jaroslav Starka
podnikatel

Pavel Mertlík
ÚSPĚŠNOST
56,62 %

z 1 457 duelů
Jaroslav Starka
ÚSPĚŠNOST
37,38 %

z 1 228 duelů

Spočítejte si

Můžete si dovolit další úvěr?

% z měsíčních výdajů

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.