Můžete si dovolit další úvěr?
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
20.02.2012 22:16, Ludek M.
POZOR * Dnes 20.02.2012 po jednani na RB a pouziti informaci z tohoto clanku mi RB nabidla odchod k jine bance a refinancovani ve fixaci bez penalizace 10% dle smluvnich podminek. Pratele na stavebko se vykaslete, preklenovak Vam svaze ruce....
Hodnocení: +1
05.04.2012 12:31, jerrik
O Raiffeisenbank jsem si po zkušenostech z minulosti nedělal iluze. I s vědomím možného podrazu ze strany banky jsem si u nich založil eKonto Flexi se slušným úrokem. A podraz přišel. 1.2.2012 snížila Raiffeisenbank náhle úrok na POLOVIČNÍ z 2% na 1%, aniž by mne informovala. Ani ostatní banky o snížení úroků na termínovaných vkladech jednotlivé klienty neinformují. Jenomže ty snižovaly úrok o 0,1 až 0,2%. Popsanou akci Raiffeisenbanky hodnotím jako drancování vkladů klientů. Je to praxe hodná mafie. Ombudsman banky tvrdí, že o mafiánské akci banka klienty informovala telefonicky i písemně. Úspěšnost informování prý byla 86%. Já jsem patřil mezi těch 14%, které se informovat nepodařilo. Podivné, když dosažitelný jsem v podstatě 24 hodin denně. Pan ombudsman se snažil „nedorozumění“ svést na zaměstnance místní pobočky. Takové vysvětlení odmítám. Popsané mafiánské praktiky jsou organizovány vedením banky. Nebyla to moje první nechutná zkušenost s politikou této neurvalé banky.
Hodnocení: 0
Stránka 6/6