Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
16.02.2006 18:36, Vzkaz redakci
Dalším problémem je, že po mylném dvojitém "kliku" na tlačítko "Uložit názor" se můj příspěvek do diskuze vložil dvakrát...
To byly jen dva malé postřehy, jinak se zdá, že diskuze je tu mnohem kultivovanější, než na jiných webech.
Jen tak dál
P.C.
Hodnocení: +1
16.02.2006 19:04, P.C.
Ve vaší situaci už opravdu není žádné pomyšlení na dvanáctihodinové směny, leda tak na drobné administrativní výpomoci, ale má-li kdo pomoci (myslím děti), tak se jejich nabídkám nebraňte, protože v současném systému je to jen rodina, která může být v této oblasti zcela soběstačná, i když žít se tchyní není žádný med, ale nejsou to ani žádná muka.
Pracovní úřad bych nijak nezatracoval. Je to sice možné považovat za ponížení, ale sám si někdy říkám, až se mi v podnikání přestane dařit, půjdu tam, ať systém taky sklízí své plody. V takovém případě je to spíš ponížení pro stát.
Jak to chodí jinde vidím hned v sousedství, kdy dcera navštěvuje svou 80 letou matku jednou měsíčně, shodou okolností právě když příjde důchod...
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu ((Anonym) 16.02.2006 18:31)
18.02.2006 19:53
těžko se toto všechno opouští. Moje paní tchýně je ročník 1921, žije sama v bytečku, přes týden jí vozí jídlo z domova důchodců, na sobotu a neděli má uvařené jídlo od nás. Je to nemocná paní, které cesta k lékaři, necelý 1 km, trvá tam i zpět téměř 2 hodiny, manžel jí navštěvuje 3x v týdnu, moje švagrová jí uklidí, vypere. Nechce žít u nikoho, ani v domově důchodců. My všichni to respektujeme a jsme rádi, že tu s námi stále ještě je, nemůžeme opustit starého člověka, kvůli vlastnímu pohodlí a snadnějšímu životu. Prostě a jednoduše, život není peříčko. Uzavírám tento rozhovor, Vám, který jste se mnou tak diskutoval, přeji, aby se Vám v podnikání dařilo, abyste byl opravdu zdravý a mohu Vás ujistit, že státu - tedy spíše jeho zástupci, si ponížení vůbec nepřipustí.
K Vaší poslední větě mohu říct jedno, můj syn mi nedávno řekl, " jste pro nás velikým příkladem, jak se chováte ke svým rodičům, tak se budeme chovat my k Vám".
Jenže i toto se nedá vůbec předvídat, tedy, jak se zachovají děti ke svým rodičům, je to o úctě a osobnosti každého člověka. Tak hodně štěstíčka a hodně zdravíčka Vám přeji.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (P.C. 16.02.2006 19:04)
23.07.2006 12:21, Míša
Hodnocení: 0
10.11.2006 07:53
07.01.2007 19:33
01.05.2007 11:17, Pavel Opočenský
18.06.2008 22:29, janesy
Stránka 3/3