Kampaň RSTS přináší mnoho výhod

PR článek | rubrika: PR Článek | 12. 6. 2009
Raiffeisen stavební spořitelna od 1. června spouští rozsáhlou marketingovou kampaň přinášející nové výjimečné a bezkonkurenční výhody pro zájemce o stavební spoření. Její nová kampaň přináší unikátní výhody pro všechny a pro klienty z řad mladších ročníků ještě něco navíc.

Výhody pro mladé – 50% sleva a dvojnásobné zhodnocení vkladů
Všichni klienti narození v roce 1990 a později mají možnost v období od 1. 6. do 31. 12. 2009 uzavřít smlouvu s poloviční úhradou za její uzavření a dvojnásobným úročením vkladů až do konce roku 2010.

Mimořádná prémie 5000 Kč
Druhá nabídka, které mohou využít všichni, tedy i klienti narození před rokem 1990, je neméně zajímavá. Klientům, kteří budou mít na svém spořícím účtu k 30. 11. 2009 zůstatek 20000 Kč, připíše RSTS kromě plné státní podpory 3000 Kč mimořádnou prémii ve výši 2000 Kč. Pro získání prémie tak u RSTS, specialistů na moderní bydlení, stačí naspořit 20 000 Kč – optimální sumu pro získání plné státní podpory.

Slevová karta Více domova
Navíc klienti uzavírající novou nebo následnou smlouvu získají od RSTS kartu Více domova, s níž mohou čerpat vysoké slevy u partnerů RSTS. Investice se slevou jim navíc přinese dodatečné úspory nákladů na bydlení. Například kvalitní okna od Vekry (v akci s 40% slevou) mohou uspořit až 20 % energie díky zabránění úniku tepla. Významné energetické úspory rozhodně přinese také indukční varná deska, kterou mohou klienti při nákupu kuchyně získat s kartou Více domova od společnosti Sykora zdarma. Společnost Wienerberger poskytne 30% slevu na veškerý sortiment POROTHERM, přičemž s technologií POROTHERM DRYFIX.SYSTEM lze mimo jiné s nebývalou účinností zamezit nehospodárným únikům tepla. Schiedel zase sleví klientům RSTS až 15 % při nákupu komínového systému ABSOLUT nebo DUO - tepelné ztráty větráním lze snížit až o 25 %.

Dokladem toho, že cílem kampaně RSTS není pouze nalákat nové klienty, je skutečnost, že se akce vztahuje nejen na ně – týká se všech nově uzavřených smluv o stavebním spoření, a výhod tedy mohou využít i stávající klienti, kteří chtějí uzavřít smlouvu následnou. Cílem je pomoci klientům získat co nejvýhodnější výnos díky optimálnímu vkladu, což je společně s naprosto unikátní prémií 2000 Kč, speciálními výhodami pro mladé a dárkem v podobě slevové karty Více domova vstřícným krokem RSTS, která chce učinit stavební spoření pro své klienty skutečně co nejvýhodnějším. Finanční poradci RSTS ve všech krajích České republiky ochotně poskytnou bližší informace o kampani a odborně zodpoví i jakékoli další dotazy.
„Profilujeme se jako specialisté na moderní bydlení, profesionálové, a myslíme to vážně. Poselství naší nové kampaně se dá vyjádřit jednoduše: Stavební spoření je i v dobách krize nejlepším a nejstabilnějším řešením. A my chceme lidem našimi mimořádnými benefity toto spoření ještě více přiblížit,“ říká Mgr. Tomáš Vášáry, ředitel odboru marketingu a PR Raiffeisen stavební spořitelny.

Více informací vám poskytnou:
Tomáš Vášáry, RSTS, e-mail: tvasary@rsts.cz
Helena Odstrčilová, IDMZ, tel.: +420 241 740 471, e-mail: helena.odstrcilova@idmz.cz
www.rsts.cz
www.rsts.cz/vicedomova
www.rsts.cz/superbonusy

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

25. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

Finanční správa začala rozesílat informace o dani z nemovitých věcí. Lhůta pro zaplacení daně nebo první splátky končí 31. května. 

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

14. 4. 2024 | PR text

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

Hypotéka, nová investice, pojištění nebo přehled o vlastním majetku – je spousta situací, ve kterých se hodí znát hodnotu nemovitosti. Byty ale nejsou akcie, aby u nich stále visela... celý článek

Partners Financial Services