Interaktivní grafiky
Kolik bere ajťák, prodavač, bankéř? Nový přehled mezd
Velký mzdový průzkum společnosti Grafton Recruitment zmapoval finanční ohodnocení stovek...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kde prodávali špatný benzin, naftu nebo LPG? Nový přehled pokut od ČOI
Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Zdeněk Pohlreich
restauratér a podnikatel
Michael Rostock
podnikatel a investor, Venture Investors

0,00 %
z 0 duelů

0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Limity na poplatky u lékaře fungují. Pojišťovny vracejí peníze.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
27. 9. 2009 23:35, Anton
V rámci onemocnění diabetes melitus mám postižený periferní nervový systém. Což se projevuje mimo jiné dvojitým viděním. Neurolog mi doporučil lék "Thioctacid 600 HR" který není hrazen ze zdravotního pojištění. Jenom náklady na tenhle lék mě měsíčně vycházejí na 469,- Kč. Když připočítám léky na srdíčko plus náklady na diabetes tak si kladu otázku, proč jsem celý život platil zdravotní pojištení? Hledal jsem náhradní řešení ale nenašel. Navíc se to ani nezapočítává do limitů 5000,-Kč Takže takhle to ve skutečnosti funguje, slušné slovo na to nelze nalézt a jako důchodce nemám finance nazbyt.
A pokud by autorka článku měla zájem tak ji můžu poskytnout odpověď ( blábol) ministerstva zdravotníctví na můj problém.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
9. 8. 2014 0:15 | Milan
30. 1. 2012 16:15
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
27. 9. 2009 23:35 | Anton
18. 9. 2009 8:05 | Anonym
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
17. 9. 2009 16:54 | Luboš
17. 9. 2009 10:01 | Jan Novotný