Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Ojeté auto
Poradna > Spotřebitelská poradna
Otázka: Dobrý den, nastala mi situace taková, že jsem 24. 11. koupil ojeté auto se závadami a bez platné technické prohlídky. Sepsali jsme s prodávajícím smlouvu, kde je určeno, že vozidlo se přehlásí na mě do... více
Revoluce v doručování: Nepřebíráte poštu? Vaše smůla!
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
3. 7. 2009 14:44, Eddan
Zaplaťpámbu za ty dary, konečně se celé hejno darebáků, kteří nejrůznější úřední a především soudní jednání ignorovali, bude muset začít chovat jak se sluší a patří. To na jedné straně. Na straně druhé bych se ale částečně ztotožnil i s obavami v předchozím příspěvku. Nastíněné situace by opravdu mohly nastat, nejen třeba proto, že jsem pošťáka neuplatil já, ale třeba protistrana, která bude mít zájem na mé nevědomosti - třeba o nařízeném soudním jednání o dluhu a podobně. Vím, že by to byla situace jak z nějakého přitroublého seriálu nebo ani nepříliš komplikovamného thrilleru. Sice předpokládám, že drtivá většina lidí v České poště by na nic takového nepřistoupila, protože pracuje co nejpoctivěji, ale co ta nedrtivá menšina? Ta by mohla být zdrcující... No - snad to je v zákoně nějak ošetřeno - nebo ne? Jsem v rozpacích...
Další příspěvky v diskuzi (celkem 7 komentářů)
7. 8. 2011 13:31
Citace - Eva Janíčková / 10.07.2011 13:26
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
10. 7. 2011 13:26 | Eva Janíčková
7. 7. 2009 8:44 | Jirka
5. 7. 2009 14:35 | Novák
3. 7. 2009 15:53 | Jirka
3. 7. 2009 14:44 | Eddan
3. 7. 2009 14:32
Tenhle zakon je proste hnus!