Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Fondy Amundi
Poradna > Investiční poradna > Podílové fondy
Otázka: Dobrý den, Rád bych znal Váš názor na podílové fondy Amundi jež nabízí KB... Rok a půl mám IKS investiční manažer (balancovaná strategie), kde nějaké zhodnocení proběhlo. Bylo mi doporučeno investici... více
- Interactivebrokers
- INVESTOR - kým skutečně jsem?
- Západočeský dřevařský průmysl
- Pomoc. Kdy v ČR začne 21. století?
- Dárek cizím vnoučatům
Investice do realit už od pár stovek. Prošli jsme možnosti
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
26. 11. 2020 21:02, czhunter
Upřímně mi přijde velmi podezřelé, že když si někdo může půjčit celou sumu u banky za +- 1 % úrok (a sám to přiznává), tak má potřebu vybírat to po pár šušnících od lidí, mít s tím administrativu a dávat jim zpět 6 %.
Ještě divnější je, když do toho přes skoupené startupy láká lidi přímo banka, která sama má peněz nadbytek, a kdyby to byla tak supermegaskvělá investice, tak by k tomu nepustila vůbec nikoho jiného - tak jak to obvykle banky dělají.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 13 komentářů)
28. 11. 2020 15:43
28. 11. 2020 15:39
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
28. 11. 2020 12:11 | Zdenek
28. 11. 2020 12:06 | Zdenek
28. 11. 2020 11:25 | Alan Pock 👉INVESTOWN.cz
Mrzí mě, že nemáte důvěru. Snad si ji u vás časem získám jak já, tak i naše projekty.
28. 11. 2020 11:18 | Alan Pock 👉INVESTOWN.cz
Přeji vám hodně úspěchů ve zhodnocování vašich peněz a pokud by někdo měl nějaký návrh, jak vylepšit INVESTOWN.cz, tak aby vyhovoval i jemu, tak budu velice vděčný.
28. 11. 2020 10:28
28. 11. 2020 10:01
28. 11. 2020 9:58
27. 11. 2020 17:51 | Alan Pock 👉INVESTOWN.cz
Nemůžu mluvit za ostatní projekty, ale INVESTOWN.cz vznikl z potřeby mojí a pár přátel investovat do něčeho co známe a čemu můžeme věřit a tím jsou byty. Nicméně neměli jsme to štěstí se narodit tak, abychom si v našem věku mohli byty koupit sami, tak jsme vymysleli způsob, jak s přáteli co-investovat. S pomocí investorů tuto možnost budeme moci nabídnout všem lidem, kteří nemají zrovna na účtě miliony a chtějí zhodnocovat svoje peníze v nemovitostech.
Abych ještě odpověděl, na váš komentář ohledně "supermegaskvělé investice", tak věřím, že 6 % pro většinu velkých investorů není zrovna vysoké zhodnocení, ale pro běžného člověka, který nechce riskovat svoje peníze v rizikových investicích, to může být zlatá střední cesta.
Děkuji za váš čas a postřehy,
Alan Pock INVESTOWN.cz
27. 11. 2020 12:14
27. 11. 2020 6:11 | Zdenek
26. 11. 2020 21:02 | czhunter
Ještě divnější je, když do toho přes skoupené startupy láká lidi přímo banka, která sama má peněz nadbytek, a kdyby to byla tak supermegaskvělá investice, tak by k tomu nepustila vůbec nikoho jiného - tak jak to obvykle banky dělají.