Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Chybná statistika
Poradna > Spotřebitelská poradna
Otázka: Dobrý den, Tento dotaz bude předpokládám ojedinělý mezi všemi ostatními. Upřímně ihned přiznám, že se jedná o dotaz ohledně chybně vyhodnoceného tiketu u společnosti Chance a jak se proti tomu bránit.... více
Trh s elektřinou loni trhal rekordy. A lidé chybovali pořád stejně
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
7. 2. 2019 6:38, Ramesse II.
No po pravdě, zjišťoval jsem si to pro sebe a důvod ke změně jsem nenašel a pochybuji že někdy v budoucnu najdu.
Zásadní část ceny, tedy distribuci, určuje stát a neustále ji bezdůvodně zvyšuje, s tím nic nenadělám. Výpalné pro solární mafii určuje opět stát a s tím rovněž nic neudělám. DPH určuje stát a s tím, jak jinak, také nic neudělám.
Rozhodnout můžu pouze o zlomku ceny a to ještě jen v řádu jednotek procent - a kvůli max. desetikorunám měsíčně podstupovat administrativní peklo, platit místo jedné faktury dvě s rizikem, že jedna někde zapadne a exekutor mě stáhne z kůže, to je absurdní.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
11. 2. 2019 13:27 | Lanz
8. 2. 2019 21:21 | o
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
8. 2. 2019 12:25 | Ramesse II.
8. 2. 2019 9:14 | ...
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
8. 2. 2019 7:46 | Pedro
7. 2. 2019 6:38 | Ramesse II.
Zásadní část ceny, tedy distribuci, určuje stát a neustále ji bezdůvodně zvyšuje, s tím nic nenadělám. Výpalné pro solární mafii určuje opět stát a s tím rovněž nic neudělám. DPH určuje stát a s tím, jak jinak, také nic neudělám.
Rozhodnout můžu pouze o zlomku ceny a to ještě jen v řádu jednotek procent - a kvůli max. desetikorunám měsíčně podstupovat administrativní peklo, platit místo jedné faktury dvě s rizikem, že jedna někde zapadne a exekutor mě stáhne z kůže, to je absurdní.