Diskuze: Průběžný účet za likvidaci Harvardského holdingu: Zatím sto milionů
Předseda představenstva likvidovaného Harvardského průmyslového holdingu reaguje na rozhovor s jeho likvidátorem Zdeňkem Častorálem.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
19. 3. 2018 10:08 | MARTIN Homolka
23. 6. 2015 9:38 | zbyněk
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
2. 6. 2015 10:39 | Petr Kaňovský
Hovořit za 242 000 akcionářů je trochu drzost, ne? Většina z nich nemá o dění v kauze příliš informací, a i mnozí z těch, co se zajímají, se nijak neangažují. Zbývá maximálně několik stovek akcionářů, a ti jsou přinejmenším v otázce sporů likvidátora a představenstva či dozorčí rady rozděleni.
Mně a dalších 58 akcionářů, které zastupuji, s jmenovitou hodnotou akcií přes 128 milionů Kč zajímá především to, například neustálé přehrabování se v 5-15 let starých událostech obtěžuje. Našim zájmem je, aby orgány společnosti jednaly jednotně, s cílem pokročit v likvidaci, a nikoliv, aby věnovaly čas a energii na nekonečné slovní přestřelky či vzájemné soudní spory. Třeba i v tomto článku mi naprosto chybí vize, jak tedy dále postupovat, aby to k něčemu konečně vedlo.
1. 6. 2015 13:40 | Pavel
30. 5. 2015 14:14 | okradený akcionář