Diskuze: Ceny za roaming: Záviďte Nizozemcům
Čeští operátoři nabízejí levnější volání v rámci Evropské unie za takzvaný eurotarif od léta. Ve srovnání s Nizozemci ovšem zaplatí Češi v rámci této sazby za volání z EU stále třikrát více. Lépe jsou na tom i Britové, Irové, Belgičané či Rakušané.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 3 komentářů)
13. 1. 2008 14:08 | necinka
7. 10. 2007 16:24 | Patrik
Když už, tak bych vzal spíš v úvahu United Mobile, téměř ve všech civilizovaných zemích má příjem hovorů zdarma a není třeba kupovat relativně drahý satelitní telefon, stačí klasický GSM a přitom má Lichtenštejnské číslo, kam se dá volat z běžného telefonu kolem 10 Kč / minutu (s využitím IP nebo speciálních tarifů/operátorů i výrazně lenvěji).
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
6. 10. 2007 15:59
Podle mne kdyby lidi vedeli ze: 1. satelitni telefony vypadaji temer stejne jako mobilni 2. ceny hovorneho jsou trosku vyssi nez u normalniho operatora 3. satelitni mobil ma v sobe zabudovan triband GSM a lze jej pouzivat i v siti pozemniho operatora
tak by se trh z casti presunul k satelitnim operatorum.
A proto si myslim, ze by bylo super kdyby redakce penize.cz zkusila vyuzit na nejakou dobu sluzeb satelitnich operatoru a poreferovala by nam zde sve zkusenosti, tak by zde byli jeste o hodne vice spokojenych ctenaru.