Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Rozpor při reklamaci
Poradna > Spotřebitelská poradna
Otázka: Dobrý den, reklamovala jsem po dvou letech používání dne 21.9.2019 žehličku koupenou v Lidlu v září 2017 s tříletou zárukou. 19.10. mi zaslali sms, že je reklamace vyřízena, ať se dostavím na prodejnu,... více
13. 1. 2008 14:08 | necinka
7. 10. 2007 16:24 | PatrikChrz
Když už, tak bych vzal spíš v úvahu United Mobile, téměř ve všech civilizovaných zemích má příjem hovorů zdarma a není třeba kupovat relativně drahý satelitní telefon, stačí klasický GSM a přitom má Lichtenštejnské číslo, kam se dá volat z běžného telefonu kolem 10 Kč / minutu (s využitím IP nebo speciálních tarifů/operátorů i výrazně lenvěji).
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
6. 10. 2007 15:59
Podle mne kdyby lidi vedeli ze: 1. satelitni telefony vypadaji temer stejne jako mobilni 2. ceny hovorneho jsou trosku vyssi nez u normalniho operatora 3. satelitni mobil ma v sobe zabudovan triband GSM a lze jej pouzivat i v siti pozemniho operatora
tak by se trh z casti presunul k satelitnim operatorum.
A proto si myslim, ze by bylo super kdyby redakce penize.cz zkusila vyuzit na nejakou dobu sluzeb satelitnich operatoru a poreferovala by nam zde sve zkusenosti, tak by zde byli jeste o hodne vice spokojenych ctenaru.