Wor(l)d Global Network: Letadlo na solární pohon

Martin Vlnas | rubrika: Co se děje | 24. 3. 2014 | 255 komentářů
Četli jste v novinách, jak zbohatli solární baroni? Chcete vydělat stejně jako oni nebo víc? Nevadí vám zapojit se do pyramidového systému? Právě pro vás je tu nabídka Wor(l)d Global Network.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

21. 9. 2014 20:46, Martin

Jednoduché je něco hanit,ale druhá věc je tomu rozumět ! Co se týče aplikace AdKesh,už zde není publikováno,že podobný záměr měla jistá společnost,ale bohužel WGN přišli dříve.Ted je na místě se zeptat,není-li autor nějak propleten s touto společností a ted mu tak zbylo jen hanit jiné projekty???Proč se zde dále nepíše o možnosti prodeje mobilních telefonů a tabletů,která WGN propaguje?Jediné co je pravda je zhodnocení solárních panelů,ale i zde se autor popletl !!! Skutečně 20% bylo hlášeno,ale jako nestabylní.Nyní jsou smlouvy upravené na garantovaných 14% ročního zhodnocení.
Je jasné,že se v ČR někteří lidé tahají za vlasy.Proč tomu tak je?Protože ČR z toho nic nemá,je to zkorumpovaný stát a bohužel vysoce postavený činitelé na tyto peníze nemohou!!!
Další věc,když už tady mluvíme o pyramidovém systému ,co dnes není pyramida???
Příklad: armáda ---> vojáci..velitelé...generálové. ..prezident a tohle není pyramida?
firma ----> operátoři,leadři,mistři,vedouc ívýroby,ředitel a nakonec majitel firmy...tohle taky není pyramida?
Je potřeba se zamyslet,než začnu psát kryviny o pyramidě.Pokud jen autor závidí lidem peníze mile rád Vás pane autor zaregistruji do tohoto letadla :)

+98
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

28. 5. 2014 13:52, Martin

Zdá se mi to, nebo autor píše o něčem, o čem nemá ani páru? Nebo, že by toto bylo opět dílo iluminátů? Ať tak, či tak autore, naučte se prvně rozumět penězům a vydělávat je pasivně. Pokud se Vám to nikdy nepovedlo, chápu váš vztek...

-70
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 255 komentářů)

9. 4. 2014 15:58 | Mik0007

Pro Noname: Vážím si toho, že s námi diskutujete, není to u vašich kolegů příliš obvyklé. K vlastnictví panelu: Souhlasíte se mnou, že elektrárnu(y) vlastní rumunský Parc Solar Moldoveni. Já souhlasím s tím, že ve vedení je člen Worldu Roberto Forlani. Jediná potíž je v tom, že pan Forlani je jediným vlastníkem společnosti Parc Solar Moldoveni s.r.o. se základním kapitálem 48 EUR.
Co to znamená? Možná to, že pokud se pan Forlani s panem Galdim nepohodnou, nemáte jako investor nic. Nebo pokud se náhodou panu Forlanimu něco nedejbože stane, budete si své nároky uplatňovat v dědickém řízení?
Ano, je to natolik nesmyslná právní a obchodní konstrukce, že firma raději volí prodej dluhopisů.
K telefonům - první "emisi" telefonů firma vyprodala za 6 dní, druhá várka se prodává 14 dní. Softsim se začal prodávat až letos. Navíc si jej členové kupují proto, aby si splnili povinnou měsíční aktivaci, která zase souvisí s tím, že mohou obdržet Adkash bonus za uživatele ve struktuře. (takže nula od nuly).
Co se týče peněz z provizí - vaši kolegové odhadují, že na provizích je vypláceno cca 50% z příjmů firmy. Nedokážu ohodnotit jestli je týdenní příjem 50.000 USD hodně nebo málo, s jistotou můžu tvrdit, že je to příjem z členských poplatků. Vlastník panelů je na rumunském trhu s energií až od letošního března, a jiné významnější příjmy firma nemá.
A ještě jednou zdůrazním - Ve vaší činnosti bohužel nejste nikde a nikým regulováni. Nemáte zde žádného zákonného zástupce. Uzavíráte smlouvy, které jsou neplatné podle českého a nevymahatelné podle singapurského práva. Vedení vaší společnosti se minimálně jednou dopustilo podvodného jednání.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 4. 2014 15:58 | Trougo

Že "už nevědí"? Zaťali jednou tady a leckdo z toho má hnědý trenky, jak vidno. Reakce jsou dvojí: buďto snaha o obhajobu, při které obhájci jen čím dál víc ukazujou, že vlastně netuší, co hájí, nebo povýšené buďto nám věříte a jdete do toho, nebo jděte od toho, vysvětlování je pod naši úroveň. Fujtajksl
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 4. 2014 15:34 | No name

to Karel:
Moje (naše) rada je investujte v ČR a bez rizika. Více se zde k tomu už nebudu vyjadřovat.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 4. 2014 15:15 | Annonym

Pěkně jsem se pobavil Partners už fakt neví, jak poškodit jméno firmy, která jím pojídá jejích "PORADCE".
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 4. 2014 14:01 | Klient Centra

Sorry, z mého předchozího příspěvku vypadly opakované citace.
Tak jen doplnění: Druhý odstavec "OK" reaguje na bod 4 citovaného příspěvku a třetí odstavec "OK, takhle bych to i bral" na bod 6.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 4. 2014 13:55 | Klient Centra

No Name: Část vašich vysvětlení bych i přijal, potíž je v tom, že potenciálním zájemcům jsou informace často (záměrně?) představovány způsobem, který je matoucí. Např. když se akcie Allianz, Rolls Royce zmíníte v souvislosti se vstupem na OTC trh. A k některým vašim vysvětlením mám výhrady:

Citace - No name / 08.04.2014 22:48

3.Panel vám vydělá 240USD p.a. : toto si myslím že je věc firmy

Není. To je důležitá informace pro investora. Ještě, že se to dá zjistit z otevřených zdrojů. Celková prezentace příležitosti ale směřuje k rádoby "investorům", kteří této úvahy a samostatné práce s informacemi nebudou schopni a uspokojí je ty z kontextu vytržené informace, polopravdy a lži.

OK. Takže více než polovina z vložené částky investora je přerozdělována na provize dřívějších investorů. Jinými slovy: odměny jsou vypláceny nikoli z přidané hodnoty plynoucí z předmětu podnikání, ale z vkladů subalterních členů. Gratuluji, právě jste potvrdil, že je to letadlo.

OK, takhle bych to i bral. Ale jak si přebrat třeba tohle video (uvedené i v odkazu v článku): https://www.youtube.com/watch?v=mrJYVFSdj-c Podotýkám, že Ivan Krajcirik, který toto video nahrál, je Diamantový člen Worldu - patří tedy mezi "lídry" (ať už to chápeme formálně nebo neformálně) s nezanedbatelným vlivem, video má docela slušný počet shlédnutí.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 4. 2014 13:29 | Karel

1. Přesně tak, jsem rád, že to někdo chápe. OTC není burza. 2. Z čeho Vám doplácí firma do 240USD. Pošlete rozvahu firmy. Jedině tak lze zjistit, jestli má systém budoucnost. 3. Ano a je to pro někoho zásadní problém. Jestli firma dotuje systém z nových lidí, je to letadlo schované za službou. 4. Zástupce firmy tvrdí v jedné z prezentací, že provize se nevyplácí z investice, ale z prodeje energie ze solárních panelů. 5. Další dobrý postřeh. Tudíž se jedná pouze o dluhopisy. Pozor dohled nezabrání krachu a jiným možným dopadům. Dohled se vztahuje na území VB, nikoliv v ČR a v jiných státech. Nedává to žádnou známku kvality nebo jistoty v investicích do solárních panelů v Rumunsku. 6. Souhlasím, proč teda lidem tvrdí, že je to bezrizikové? Jsem rád, že jste odpověděl alespoň na některé otázky. Odpověděl byste stejně tak i před týdnem?
Shrňme si to: V ČR a na Slovensku pracují lidé pro World a cíleně investorům lžou v prezentacích, v ČR není žádná pobočka či kancelář kterou by samotná firma zajistila. Koupím si solární panel za 24 000,-Kč. Reálná cena včetně nákladu je ve skutečnosti kolem 10 000,-Kč. To znamená, že ve chvíli kdy zainvestuji, jsem ve ztrátě kolem 60%. Solární panel dokáže v reálu vydělat kolem 50-60USD ročně, které jsou ve smlouvě i garantované, ale pouze v případě, že firma nezkrachuje. 60USD jsou garantované, a to i přesto, že solární panely časem produkují méně kWh ročně (životnost), v tomto případě by byla návratnost investice 20 let (drahá investice, která nepokryla ani inflaci a peníze se znehodnotí). Firma ovšem vyplácí 240USD ročně, ale otázka zní z čeho, proč a jak dlouho firma bude dotovat investora. Prezentace v ČR a SR jsou bezpředmětné a tudíž bych je neměl brát vážně, protože jsou informace zavádějící a lživé. Firma se pustí nebo už pustila do dluhopisů, které jsou nebo budou podle informací pod dohledem FCA, omezeno na území VB. Další globální činnosti firmy již pod dohledem nejsou. Firma dle vyjádření některých zástupců vstoupí na LB, která nemá tak přísné pravidla, jako jiné burzy ve světě. Burza mi nedává záruky v investování do solárních panelů. Veškeré spory bych musel bez znalostí zákonů řešit v Singapuru. Firma Worlt není zapsaná v ČR a musím věřit obchodníkům z ČR, kteří nejsou kontrolováni. Do systému se může zapojit každý bez vzdělání a osobního prověření. Firmu si nemohu proklepnout (Výkaz zisku a ztráty v plném rozsahu, Rozvaha v plném rozsahu, zveřejňování údajů z účetní závěrky v Obchodním věstníku atd.) Nikdo neví, kolik solárních panelů ve skutečnosti je a kolik investorů již investovalo. V Rumunsku se již nevyplatí investovat do solárních panelů, ale firma stále solární panely staví právě v Rumunsku. Ve smlouvě není číslo solárního panelu a musí mi stačit pouhý mail. Jestli se v něčem mýlím, tak mě opravte.
Mě, jako investora od projektu odrazuje hned několik věcí. 1.Velmi nízká informovanost 2.Obchodníci, kteří systém zkrášlují lží 3.Umělé dotování investorů (investora by měla živit samotná investice, žádné prostředky vytvořené z dalších vkladů investorů. Pak se nejedná o výhodnou investici) 4.Spory řešit v Singapuru opravdu nechci.
V ČR když si koupíte solární panely, tak na základě nižších nákladů a ceny máte investici zpátky za několik let (5-9let). Kdybychom to měli spočítat kolik solární panel ušetří a za jakou cenu jste solární panel zakoupili v ČR, tak se to rovná 12-20% roční návratnosti. Solární panely jsou vaše a nemusíte spoléhat na nějakou firmu, která to dotuje z dalších vkladů jiných lidí. Navíc oslabené solární panely můžete časem prodat za slušnou cenu = další zisk. Solární panely jsou testované a mají dlouhou záruku na výkon, např. 25 let. Veškeré reklamace a spory řešíte v ČR.
Proč tedy investovat do neznáma?
Otázka na závěr, mohu investovat přes firmu bez nějakých zbytečných nákladů (provize). V ČR taky investuji a nemusím platit žádné vstupní poplatky. Proč mít jeden solární panel za 24 000,- když za tu cenu mám 4 solární panely, které mi zajišťují reálný zisk?
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 4. 2014 12:06 | No name

Omlouvám se ten článek nad tímto nepsal Mik007
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 4. 2014 11:37 | Mik007

1)Fajn to že mi posíláte link na to jak je kdo úspěšný je hezké, ale to neznamená že jsou ve vedení v ČR a SR / ostatní i Taufik když už ho zmiňujete, jsou pouze obchodní partneři. 2)Jak někdo "z Čech" prezentoval vstup na OTC mě Vážně nezajímá. Zajímá mě jak to prezentovala firma. 3)Jsem rád,že s dluhopisy se mnou souhlasíte. 4)Členství DSA je proces který není ze dne na den http://www.pracezdomova1.com/Asociace-primeho-prodeje-DSA.html 5)Co se týče slova BUDEME zapomněl jste napsat, že se taky psalo budeme mít WP4, miniTAB a také MAGIC Phone dále neomezené volaní po světe za 45usd a to že je Adkash v beta verzi neznamená, že nevyplácí peníze. Tyto produkty se už dávno prodávají. A dále jak píšete o 3 elektrárnách ano vlastní je Rumunská společnost kde ve vedení je zastoupení spol. WORLD. 6)To že má společnost VIZE a některé se realizují včas a některé později, tak já osobně bych to neviděl jako problém, ale spíše jako výzvu. Je to je o úhlu pohledu. Někdo jako Vy v tom vidí podvod. A někdo jako já a ostatní lidé kteří jsou na vysokých postech v jiných společnostech ať uz finančních a nebo MLM společnostech. 7)Co se týče peněz na vyplácení. Doporučuji si sednout, vzít si papír a tužku a vše si rozkreslit z čeho je člověk vyplácený a zda na to v systému peníze jsou. Naopak by jste měli ocenit,že je zde právě omezen příjem a to ne měsíčně, ale týdně a to na max 50.000usd za týden z jednoho obchodního centra.
Závěrem: to že tu někde po ČR a SK chodí obchodníci a říkají nepravdy, neznamená, že tu někde není skupina, která to dělá tak jak by se ten obchod měl dělat. Nicméně takovýto obchodníci byli, jsou a budou ve všech společnostech.
I přes to vše bych chtěl znát názor pana Borkovce a Tůmy, kteří dovolili tuto kampaň spustit. Tak ať se zde k tomu všemu vyjádří oni sami a nebo autor tohoto článku.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 4. 2014 11:06

Allianzka je normálně na Frankfurtský burze, ne? Mám se mrknout na ty další podniky?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 4. 2014 10:38 | Mik0007

No name: Tady máte link na strukturu World GMN. http://lifestyle.worldgmn.com/lang/en/world-recognitions/ Jestli je to vedení nebo ne, opravdu nevím. Vy máte nějaký link na české nebo slovenské vedení? On je v tom asi problém, že? Jak byl vstup na OTC prezentován tímto vedením, které podle vás vedení není, máte v linku o pár příspěvků výše. S těmi dluhopisy to asi opravdu bude od 10 elektrárny. 9. elektrárna se vesele prodává dál postaru. K tiskové zprávě Worldu, že něco někdy bude, bych chtěl jen dodat, že celá filozofie firmy je postavena na bude: - Budeme členy DSA - Budeme mít patent na Adkash - Budeme na burze Tady se podívejte co Fabio sliboval investorům v únoru 2013 - vstup na burzu London GXG, včetně cen, počtů akcií a symbolu obchodování. Díky tomuto vytáhl ze sponzorů 7500 x 1200 USD za Golden Share (Golden Pack) - http://youtu.be/Uaj3PgIjgrY - 47 minuta - Budeme mít World Global Money - Budeme mít interaktivní hodinky - Budeme mít karty - Budeme mít dluhopisy - Budeme mít 200 elektráren - Budeme mít výnosy 20% ročně Vše co skutečně máte, jsou panely na 2 polích v Rumunsku, které ale nepatří ani investorům, ani World GMN ani firmě Power Clouds. K těm vaším výpočtům: Ano, ve firmě je dost peněz na to, aby se vyplácely provize ve výši 1.000.000 USD / měsíc Taufikovi, dost peněz na to, aby se vyplácely přímé provize, aby se vyplácely provize ze struktury, aby se vyplácely generation bonusy až do osmého linie, aby se přeplácel zisk z panelu, aby se vyplácel Adkash. Naprosto souhlasím. My jen tvrdíme, že je to letadlo, vy si myslíte opak. Proč se nezapojím? Až k vašim rodičům přijdou šmejdi nabízet hrnce za 30 tis., určitě vás to nenechá chladným a nepůjdete je nabízet taky. Proto.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 4. 2014 9:22 | No name

Pro Mik007: Nejprve mi prosím pošlete link kde jsou pánové(Ján, Tomáš, Jozef, Ondra, Jarda, Ivan, atd.) napsaní jako vedení firmy WORLD, jako vedení firmy v CZ a SK, tito lidé dle mého názoru splnili pouze kvalifikaci na dovolenou, na které bylo součástí i představení novinek. A pokud vím bylo prezentováno vstup na OTC, a to že se na OTC obchodují firmy jako Allianz, Sberbank, Rolls Royce atd chcete popřít? Co se týče dluhopisů tak si znovu přečtěte můj příspěvek psal jsem od 10 elektrárny. A ano máte pravdu omylem jsem lhal napsal jsem od 10, ale zde je zpráva.(pardon je to od 9 elektrárny : http://www.powerclouds.com/index.php/a-great-step-forward-for-the-power-clouds-business-model/
Vy dva s Karlem už nevíte co chcete. Když Vám nikdo neodpovídá, tak máte keci a když Vám někdo seriozně odpoví tak máte taky keci? Tak co vlastně chcete?
Mik007: zde máte zprávu ohledně FCA: http://www.powerclouds.com/index.php/great-news-announced-in-punta-cana-for-the-power-clouds-project/
Buď se oba už zapojte, a nebo se věnujte svému podnikání. Jelikož tahání sra..ček a špíny vážně nepomáhá nikomu. Mě by jen zajímalo proč sem nějaké moudro nenapíše přímo pan Borkovec ze společnosti PARTNERS, který celou tuto anti-kampaň společně s panem Alešem Tůmou spustili.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 4. 2014 7:11 | Mik0007

pro No name: Tak celé CZ/SK vedení Worldu (Ján, Tomáš, Jozef, Ondra, Jarda, Ivan, atd.) se účastní přelomové konference za účasti Fabia Galdiho, kde je jim prezentován vstup na burzu vedle takových firem, jako je Allianz, Sberbank, Rolls Royce atd., všichni se pak účastní vysílání webináře, kde tuto zprávu přenášejí do ČR a SR, za zádi jim stojí finanční ředitel Worldu, a vy najednou napíšete že NEJSTE na burze, a vůbec vám nevadí, že vám firma lže?
Naopak si dovolíte napsat, že UŽ jste dozorovaní FCA? Že UŽ máte vydané dluhopisy? Kdo je dozorován FCA? Singapurská sróčka? Americká penny stocks WDAS? Rumunské Parc Solar Moldoveni?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 4. 2014 22:48 | No name

Karle 1.Jsme na burze : na burze ještě ne, ale vše bude zatím pouze OTCmarketu http://finance.yahoo.com/news/wdas-extends-existing-license-revenues-120000275.html?soc_src=mediacontentstory
2.Garantováno je 240USD : Ne je to tak jak píšete momentálně 5%garance a 15% variabilní. Nicméně vyplácí se 20usd měs. A od 10 elektrárny je garantováno 14%
3.Panel vám vydělá 240USD p.a. : toto si myslím že je věc firmy
4.Panel vydělá i na provize : Ano sám tu píšete že je nákup 6.000 což včetně pozemku a montáže vyjde na cca 10.000 (snad souhlasíte)nákup =24.000,- Tak asi na provize je
5.Jsme regulovaní(dohled) : Ano Vydané dluhopisy jsou dozorované FCA. Při nákupu klient dostane dokumentaci k dluhopisu s konkrétním výnosem a dobou splatnost http://en.wikipedia.org/wiki/Financial_Conduct_Authority ( a to že firma prodává po celém světě tak si má zařizovat dohled extra v každé zemi ??? (nebuďte směšný)
6.Je to bezriziková investice : Ne neznám bezrizikovou investici. Dnes dokonce i v potravinách si nejsem jist zda si kupuji to co píšou na obalu .

Nebo vy znáte INVESTICI bez rizika ??? Tak to GRATULUJI
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 4. 2014 22:08 | Krtek

Já jsem lídr, já nemusím nic vysvětlovat, následujte mě, nebo nechte být. Je to férová nabídka. Ale jenom od toho, kdo je ochotnej si jako lídr taky nechat propíchat zápěstí hřebíkama a chcípnout. O čemž pochybuju jak u kohokoli z Tichý smečky, tak u toho šarlatána Čmolíkovic, kterýho jsem si tu tedy dovolil parafrázovat. Ty by chcípali tak maximálně na infarkty z desetihvězdičkovýho hotelu a horka v Dominikách.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 4. 2014 21:07 | Karel

Zdržte se komentářů, když neumíte věcně reagovat. Každý byznys funguje, je otázka jak dlouho. IFP taky tvrdila lidem nemožné a lidé stejně věřili. I přesto, že jsem poukázal na důkazy a lidi varoval, věřili svému nadřízenému. Kde jsou dneska ti to přednášející lidé? Jedou dál. Kde jsou dnes klienti? Brečí doma. Správné informace podle vás jsou: 1.Jme na burze 2.Garantováno je 240USD 3.Panel vám vydělá 240USD p.a. 4.Panel vydělá i na provize 5.Jsme regulovaní(dohled) 6.Je to bezriziková investice
Pravda: 1.Nejste na burze 2.Garantováno je ve smlouvě jenom 60USD (při krachu nejspíš 0) 3.Solární panel nevydělá 240 USD 4.Panel nevydělá na provize. 5. žádný dohled nad vámi není, alespoň ne v ČR a na Slovenku 6.Je to riziková investice
Ale asi každý hodnotí správné informace jinak. Asi záleží, kdo informace podává. Jestli prodávající nebo člověk, který hledá odpovědi.
Věřte, že pokud by bylo všechno tak, jak se prezentuje a podmínky by se změnily pro možnou obranu investorů, byl bych mezi prvními, kteří by investovali. Jestli mi zde dokážete, že solární panel v Rumunsku dokáže vydělat 240USD ročně, zainventuji po úpravě smlouvy miliony a z toho vám dám za odměnu 100tis. za dobrý tip. Jen bych měl problém platit za jeden solární panel 24 000,-. Ale když budou tak zázračné a jedinečné, jako ty vaše které ročně vydělají 240USD tak do toho půjdu.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 4. 2014 20:24 | Pro Karel

Karle my, ale těch pár mudrců tady argumentovat nepotřebujeme, ten byznys jede i bez Vás a tito lidé mají správné informace, Klient Centra, Mik007 a Terezky a dokonce ostatních co tu pochybujou. Tak Vám zde přejeme hezké ničím nerušené diskuse.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 4. 2014 19:08 | Karel

ČEZ již nebude investovat v Rumunsku do solárních panelů a do větrných elektráren. Dle vyjádření, už není Rumunsko výhodným místem pro tenhle byznys (vládní změny – omezení certifikátů)
"Mění to náš pohled na Rumunsko, které jsme považovali za dlouhodobě stabilní trh a kde jsme byli připraveni dále investovat. Za stávajících podmínek o tom už neuvažujeme," řekl HN Martin Změlík, šéf rumunských operací ČEZ.
Takže žádné zázračné slunce v Rumunsku nemají a ČEZ, který je největším producentem energie v Rumunsku to potvrzuje.

Asi někdo má zázračné solární panely, možná proto stojí 24 000Kč. místo 6000Kč. To budeme muset zavolat do ČEZU že investují špatně:-). Mě to všechno přijde tak směšné a naivní.
Už se těším na další plnohodnotné argumenty...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 4. 2014 18:04 | Karel

Investor by měl i vědět, že solární panel má určitou životnost a oslabuje ročně kolem 1,5%. To znamená, že čím starší bude, tím méně panel vyrobí kWh. Za 20let to může znamenat oslabení o 10-30%. Ale pro někoho to bude jenom další nezajímavá informace.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 4. 2014 14:58

Pro obchodníky World mám jednoduché otázky a budu rád, když mi na ně plnohodnotně odpovíte. Bohužel zatím nikdo z firmy World nedokázal na ně odpovědět a tudíž má nedůvěra je oprávněná. To je jako když si kupujete nové auto a nedokážou vám říct, jaký motor se to pod kapotou schovává a kdo ho vyrábí. 1.Za jeden solární panel chtějí 24tis. Co se všechno z této částky hradí – rozepsat. 2.Když firma ukončí svojí činnost, vrátí se mi investice i s úroky? 3.Tvrdí se o konzervativní a zcela bezrizikovou investici, v tom případě jakým hmotným majetkem a do jaké celkové výše firma ručí? 4.Kolik jeden solární panel dokáže v Rumunsku reálně vydělat? Kolik vyprodukuje kWh ročně? 5.Jakým způsobem FCA reguluje činnost v ČR? 6.Kdo kontroluje činnost obchodníků v ČR a na Slovensku? 7.Je možné měnit podmínky ve smlouvě tak, aby to vyhovovalo českým investorům? Např. spory řešit v ČR a ne v zahraničí? ¨ 8.Kolik celkem lidé již investovali do solárních panelů? 9.U dluhopisu budou vyšší záruky, které záruky to jsou? Kromě těch dnešních 100%?
Děkuji předem za rychlou odpověď.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Pavel Mertlík

exministr a ekonom

Martin Stropnický

umělec a politik

Pavel Mertlík
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Martin Stropnický
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services