Wor(l)d Global Network: Letadlo na solární pohon

Martin Vlnas | rubrika: Co se děje | 24. 3. 2014 | 255 komentářů
Četli jste v novinách, jak zbohatli solární baroni? Chcete vydělat stejně jako oni nebo víc? Nevadí vám zapojit se do pyramidového systému? Právě pro vás je tu nabídka Wor(l)d Global Network.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

21. 9. 2014 20:46, Martin

Jednoduché je něco hanit,ale druhá věc je tomu rozumět ! Co se týče aplikace AdKesh,už zde není publikováno,že podobný záměr měla jistá společnost,ale bohužel WGN přišli dříve.Ted je na místě se zeptat,není-li autor nějak propleten s touto společností a ted mu tak zbylo jen hanit jiné projekty???Proč se zde dále nepíše o možnosti prodeje mobilních telefonů a tabletů,která WGN propaguje?Jediné co je pravda je zhodnocení solárních panelů,ale i zde se autor popletl !!! Skutečně 20% bylo hlášeno,ale jako nestabylní.Nyní jsou smlouvy upravené na garantovaných 14% ročního zhodnocení.
Je jasné,že se v ČR někteří lidé tahají za vlasy.Proč tomu tak je?Protože ČR z toho nic nemá,je to zkorumpovaný stát a bohužel vysoce postavený činitelé na tyto peníze nemohou!!!
Další věc,když už tady mluvíme o pyramidovém systému ,co dnes není pyramida???
Příklad: armáda ---> vojáci..velitelé...generálové. ..prezident a tohle není pyramida?
firma ----> operátoři,leadři,mistři,vedouc ívýroby,ředitel a nakonec majitel firmy...tohle taky není pyramida?
Je potřeba se zamyslet,než začnu psát kryviny o pyramidě.Pokud jen autor závidí lidem peníze mile rád Vás pane autor zaregistruji do tohoto letadla :)

+98
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

28. 5. 2014 13:52, Martin

Zdá se mi to, nebo autor píše o něčem, o čem nemá ani páru? Nebo, že by toto bylo opět dílo iluminátů? Ať tak, či tak autore, naučte se prvně rozumět penězům a vydělávat je pasivně. Pokud se Vám to nikdy nepovedlo, chápu váš vztek...

-70
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 255 komentářů)

26. 5. 2017 12:17 | Klient Centra

Tohle by mohlo někoho zajímat:
https://website.worldgn.com/worldgn-rectifies-powerclouds-payment-default/
World sice neříká, že bude vracet částku zaplacenou za solární panely, ze kterých se 15 let mělo vyplácet nájemné, ale bohužel to po cca 2 letech skončilo (návratnost investice byla cca 5 let). Říká jen, že s tím bude něco dělat (bude "opravovat" platbu za pořízení panelu).
Můžete napsat mail na adresu uvedenou na stránce a uvidíte, co vám nabídnou. Po pravdě řečeno, čekal bych, že dostanete nabídku do další "příležitosti" nebo nějaký jiný způsob, jak z vás vytáhnout za něco další peníze. Už jen neprůhledný způsob tohoto oznámení ve mne nevzbuzuje důvěru.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 7. 2016 12:32

Iwowwe zlo jako jakýkoliv jinný MLM busines v ČR ...Letadlo, které neletí:)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

26. 10. 2014 20:31 | Rocco

Super adkash ale když si nechate poslat peníze ze singapurské banky na Váš učet zaplatíte jí 40USD to už nikdo neříka nikde tak že Letadlo totálka absolutně k ničemu .
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 10. 2014 18:23 | simon

http://www.firstclass.cz/2014/08/dolovaci-penez-na-internetu-v-15-letech-vydelaval-ctvrt-milionu-korun-denne/2/#sthash.5tFmsmzR.OpJEzPKm.dpbs
Podla mna su v reklame celkom velke peniaze
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 9. 2014 20:16

Citace - Martin / 21.09.2014 20:46

Další věc,když už tady mluvíme o pyramidovém systému ,co dnes není pyramida??? Příklad: armáda ---> vojáci..velitelé...generálové. ..prezident a tohle není pyramida? firma ----> operátoři,leadři,mistři,vedouc ívýroby,ředitel a nakonec majitel firmy...tohle taky není pyramida? Je potřeba se zamyslet,než začnu psát kryviny o pyramidě.Pokud jen autor závidí lidem peníze mile rád Vás pane autor zaregistruji do tohoto letadla :)

Pořád ty stejné žvásty srovnávající hierarchickou organizační strukturu (používanou k řízení) s finančními pyramidami... Gratuluji ke slušně vymytému mozku! Ty věci, co uvádíte, NEJSOU finanční pyramida. Platíte snad jako voják nebo zaměstnanec svému nadřízenému? Platíte za to, že můžete vstoupit do armády nebo do zaměstnání? Tak to je ten rozdíl.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 9. 2014 20:10

Citace - Martin / 21.09.2014 20:46

Proč se zde dále nepíše o možnosti prodeje mobilních telefonů a tabletů,která WGN propaguje?

Prodej tabletů a telefonů není pro tenhle byznys vůbec podstatný. Je to jen doplňková a jednorázová "zábava" a "potrava pro psy", jejímž cílem je:
a) udržet fanoušky v pocitu, že se "něco děje"
b) dát lidem možnost, aby jimi vložené peníze na udržení "aktivity" byly legálně utraceny za "něco". Pokud by lidé za svoji aktivitu jen platili bez získání nějaké formální protihodnoty, bylo by tohle letadlo už moc zřejmé a lidi by to tak snadno nesežrali. Nemluvě o tom, že by dříve zasáhly regulační úřady a kriminalisté.
Mimochodem: stejný telefon bez "přebrandování" lze dovézt z obchodů jako DX apod. za polovinu).
Do stejné kategorie patří i "paušál" za VoIP volání. Na rozdíl od paušálu za VoIP si lidé ale telefon nebo tablet nebudou kupovat každý měsíc. U paušálu za VoIP služby (které u nás jsou často zdarma) se navíc přidává další geniální plán, výhodný pro firmu: Své výnosy z AdKash, panelů atd si nenecháte vyplatit, ale utratíte je u firmy za další předraženou službu. Firma vám vlastně nic nedává, jen si od vás bere. Ty super předražené VoIP služby, které výměnou za své nestažené "výdělky" dostanete, nemůžu brát vážně jako odpovídající protihodnotu.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 9. 2014 19:52 | Klient Centra

Citace - Martin / 21.09.2014 20:46

Co se týče aplikace AdKesh,už zde není publikováno,že podobný záměr měla jistá společnost,ale bohužel WGN přišli dříve.Ted je na místě se zeptat,není-li autor nějak propleten s touto společností a ted mu tak zbylo jen hanit jiné projekty???

Martine, už před WGN tu byla spousta projektů, které lákaly konzumenty reklamy na "sdílení profitu" a případně to ještě podpořily provizemi za další šíření programu. . Nevím o žádné, která by s tím udělala díru do světa.
A proč ty spiklenecké teorie? Je jednoduché si ověřit, zda autor článku podniká v podobném byznysu, ne?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 9. 2014 20:46 | Martin

Jednoduché je něco hanit,ale druhá věc je tomu rozumět ! Co se týče aplikace AdKesh,už zde není publikováno,že podobný záměr měla jistá společnost,ale bohužel WGN přišli dříve.Ted je na místě se zeptat,není-li autor nějak propleten s touto společností a ted mu tak zbylo jen hanit jiné projekty???Proč se zde dále nepíše o možnosti prodeje mobilních telefonů a tabletů,která WGN propaguje?Jediné co je pravda je zhodnocení solárních panelů,ale i zde se autor popletl !!! Skutečně 20% bylo hlášeno,ale jako nestabylní.Nyní jsou smlouvy upravené na garantovaných 14% ročního zhodnocení. Je jasné,že se v ČR někteří lidé tahají za vlasy.Proč tomu tak je?Protože ČR z toho nic nemá,je to zkorumpovaný stát a bohužel vysoce postavený činitelé na tyto peníze nemohou!!! Další věc,když už tady mluvíme o pyramidovém systému ,co dnes není pyramida??? Příklad: armáda ---> vojáci..velitelé...generálové. ..prezident a tohle není pyramida? firma ----> operátoři,leadři,mistři,vedouc ívýroby,ředitel a nakonec majitel firmy...tohle taky není pyramida? Je potřeba se zamyslet,než začnu psát kryviny o pyramidě.Pokud jen autor závidí lidem peníze mile rád Vás pane autor zaregistruji do tohoto letadla :)
+98
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 9. 2014 23:28 | JD

Napsal jste perfektní článek, odhalující podstatu podvodu, která spočívá v šíleném předražování MLM produktů. Je to podobné, jako hrnce za 30 000 na akcích pro seniory. Fandím autorovi, držte se a nenechte se odradit mínusy a dislike od vymytých mozků.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 6. 2014 10:02 | host

viděl sem video na investičním webu - E4U: Firemní prezentace trochu jinak aneb Jak vznikl nápad přivést na burzu solární elektrárny Odkaz na web ve videu. Web je v českém provedení. Základní informace. I jako obyčejný člověk vidím rozdíl.
firma E4U Na hlavní stránce -
ISIN/BIC/WKN: CZ0005123620 / BAAEFORU / A1H6BD Nákup: libo­volný obchod­ník s cen­nými papíry Obchodovatelnost: Burza cen­ných papírů Praha Plánovaný divi­den­dový výnos: 6%-8%, vzta­ženo k upi­so­vací ceně 80 CZK Divi­denda 2011: 5,60 CZK, 19. září 2011 Dividenda 2012: 5,60 CZK, roz­lo­ženo na dvě splátky (31. května 2012 a 30.11.2012) Dividenda 2013: 5,60 CZK, roz­lo­ženo na dvě splátky (31. května 2013 a 29.11.2013) Dividenda 2014: 5,60 CZK, roz­lo­ženo na dvě splátky (30. května 2014 a 28.11.2014)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 6. 2014 12:51 | Klient Centra

Pobavilo mne, že Martinův příspěvek prakticky hned po zveřejnění měl přes 60 "líbí" (tolik, aby se dostal na titulní stránku hned pod článek jako "příspěvek s nejvíce kladnými hlasy). To je snad hodnocení a hlas shůry! :o)
P.S. Vzhledem k tomu, že v této diskusi není žádná ochrana proti opkaovanému kliknutí hlasovacích tlačítek, dovedl bych hlasy Martinovi zase pěkně sundat, protože jeho příspěvěk považji za hrubě demagogický, nevěcný a zavádějící. Ale nestojí mi to za to se s nějakým fanatikem MLM přetahovat o skóre.
+15
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

31. 5. 2014 17:24 | Honza

Pane Martine, jste dojemný. Byť tento portál je financován Partnery, zrovna tentokrát zde nevidím nepodložené pomluvy, ale realitu. Já už s ganery od nich (nebo od vás?) měl co do činění. Jednoznačně letadlo.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 5. 2014 19:34 | Karel

Citace - Martin / 28.05.2014 13:52

Zdá se mi to, nebo autor píše o něčem, o čem nemá ani páru? Nebo, že by toto bylo opět dílo iluminátů? Ať tak, či tak autore, naučte se prvně rozumět penězům a vydělávat je pasivně. Pokud se Vám to nikdy nepovedlo, chápu váš vztek...

Iluminátů? Doporučuji si trochu nastudovat konspirační teorie.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 5. 2014 20:32 | Klient Centra

Citace - Martin / 28.05.2014 13:52

...naučte se prvně rozumět penězům a vydělávat je pasivně. ...

Tak ještě nějaké moudro o studeném ohni a suché vodě. Prosím!
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 5. 2014 13:52 | Martin

Zdá se mi to, nebo autor píše o něčem, o čem nemá ani páru? Nebo, že by toto bylo opět dílo iluminátů? Ať tak, či tak autore, naučte se prvně rozumět penězům a vydělávat je pasivně. Pokud se Vám to nikdy nepovedlo, chápu váš vztek...
-70
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 5. 2014 6:54 | Mik0007

Opravuji
V Japonsku jsou stanoveny pevně dle data spuštění elektrárny na dobu 20 let.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 5. 2014 6:47 | Mik0007

Citace - Barbar / 19.05.2014 13:51

Ne,ne, zatím se všechny slíbené benefity členům dostávají a nárůst členů se zrychluje. Ti, kteří si pořdili program ADKASH proto, aby dostávaly centy za přijatý hovor a SMSku, své centy dostávají, ti, kteří staví síť lidí, kteří pobírají tyto peníze, dostávají až jeden dolar za každý aktivní nainstalovaný program ADKASH týdně a ti, kteří investovali do solárních panelů, dostávají svůj měsíční zisk. Jen došlo k tomu, že firma potřebovala (asi na požadavek DSA) zajistit smluvně větší zisk a tak u nových elektráren zaručuje 14% z investice ročně, místo 5-ti zaručených a 15-ti pohyblivých procent.Zrušily se některé přechodné výhody (sleva 250 USD na první panel) a tím se zvedla odměna za zprostředkování nového investora.

Barbare, chtěl bych vás upozornit na to, že do DSA podlala přihlášku americká firma Global Mobile Network, která v ní uvedla obor činnosti - telekomunikace a místo působení USA a Singapur. Asociace přímého prodeje nemůže připomínkovat smlouvu mezi společností Power Clouds a klientem. Dále bych vás chtěl upozornit na to, že výkupní ceny energie v Rumunsku i v Japonsku jsou definovány zákonem, protože se jedná o ceny dotované. V Japonsku jsou stanoveny pevně dle data spuštění elektrárny na dobu 2 let. V Rumunsku je definováno rozmezí cen zelených certifikátů, které jsou vydávány pod dobu 15 let.
V obou zemích je měsíční výnos z panelu 6-7 USD (Japonsko 20 let, Rumunsko 15 let). Dá se tedy říct, že se investice do panelu vrátí v Rumunsku po 20-25 letech, v Japonsku po 15-20 let. Pokud započteme bankovní poplatky a daň z příjmů, investice se vrátí tak po 30 letech.
Dále bych vás chtěl upozornit na to, že v nové smlouvě existuje bod 19.1, dle kterého firma Power Clouds může libovolně změnit smlouvu a dá vám to pouze na vědomí emailem.
Dále bych vás chtěl upozornit na to, že firemní záruka anglické společnosti World Global Network Plc. je zcela k ničemu, protože tato společnost byla založena v srpnu 2013 a nevyvíjí žádnou činnost.
Kromě jiného, tato společnost dle tvrzení vaší firmy, dokončuje proces zalistování na londýnské burze GXG Main. Minimálním předpokladem vstupu na burzu jsou však 2 uzavřená auditovaná období. http://lifestyle.worldgmn.com/lang/en/worlld-global-network-plc-inauguration-london/
Tímto bych vás chtěl upozornit na to, že nabízíte podvodnou investici. Od této chvíle už vědomě. Pokud byste chtěl více informací, zeptejte vašeho lídra na můj telefon. Emailovou adresu najdete u mého nicku na diskuzním fóru http://forum.mesec.cz/index.php?topic=5015.msg30872#msg30872
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 5. 2014 13:55 | Barbar

Rád bych adresu někoho, kdo chce panel odprodat.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 5. 2014 13:51 | Barbar

Ne,ne, zatím se všechny slíbené benefity členům dostávají a nárůst členů se zrychluje. Ti, kteří si pořdili program ADKASH proto, aby dostávaly centy za přijatý hovor a SMSku, své centy dostávají, ti, kteří staví síť lidí, kteří pobírají tyto peníze, dostávají až jeden dolar za každý aktivní nainstalovaný program ADKASH týdně a ti, kteří investovali do solárních panelů, dostávají svůj měsíční zisk. Jen došlo k tomu, že firma potřebovala (asi na požadavek DSA) zajistit smluvně větší zisk a tak u nových elektráren zaručuje 14% z investice ročně, místo 5-ti zaručených a 15-ti pohyblivých procent.Zrušily se některé přechodné výhody (sleva 250 USD na první panel) a tím se zvedla odměna za zprostředkování nového investora.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 5. 2014 13:37 | Barbar

Noo, k těm otázkám, jsem přesvědčen, že většinu dovede zodpovědět téměř každý účastník základního semináře. 1. Afiliat nebyl zrušen. Namísto deseti voucherů po 39 dolarů, dostáváme pět po 100 dolarech. (500-390=110zisk) 2. Akash bude v plné verzi až bude relevantní počet instalací, který bude pro zadavatele zajímavý. (zatím na všech školeních i seminářích se mi této zřejmé odpovědi dostalo) V současné době je kolem pěti tisíc lidí v ČR registrovaných a necelá polovina jich má instalovaný program a jen zlomek jich tuší, že by měl vždy po načtení celého dolaru jej převést do peněženky. Tím si zajistí aktuálnost reklam a aktivitu telefonu. 3. Čtěte poštu na gmailové adrese. 4. Dotaz je spíš na DSA. Jejich prověřování se řídí pravidly, jejichž plnění je z jejich strany prověřováno důsledně a jejich požadavky se promítají do změn, které se ve společnosti dějí. 5.Opět odkazuji na čtení novinek. Dle zpráv z firmy jsou nové smlouvy signovány a staré lze dodatečně signovat. 6.Nebudou.Pokud si všímáte toho, co přijímáte, všiml jste si jistě, že obchodní podmínky jsou v beta verzi a jsou upravovány podle reálných zkušeností a požadavků i té asociace DSA. 7.Já na prezentacích i na seminářích vždy slyšel, že se cena energií stanovuje minimálně na rok dopředu. Vždy mi prezentující povídal, že PŘEDPOKLÁDANÝ VÝNOS BY NEMĚL PŘESÁHNOUT 20% A NEMĚL BY KLESNOUT POD 15%. ZÁRUKA 14-TI % je pro mne osobně lepší a možnost přejít na tuto smlouvu mi dává prostor pro rozhodnutí. 8. Každý vyšší stupeň v sobě obsahuje to, co je v nižším. Může se Vám to líbit, nebo ne, nikdo by Vás neměl nutit koupit si něco, co nechcete. (Nicméně, pokud nechápete, proč má mít investor možnost přivádět další lidi a z toho profitovat, netuším kdo Vám prezentoval podstatu tohoto podniku.) Do nedávna na pozici Master Power (Investor) platila SLEVA NA PANEL 250 USD. No a protože sleva byla přechodná, tak skončila. Velmi rychle se ukázalo, že rozdělení balíčku master Power na mastra a nákup panelu je nefunkční, vrátil se balíček Master Power a to už bez slevy. Je sporné, zda vinit firmu z toho, že zrušila slevu, nebo z toho, že ji vůbec dávala. Vždyť panely za 1250 USD se kupují stále ve velkém množství.:-) Považovat tuto pozici za neprodejnou je nesmysl. 9. Vlastní platební systém slouží k tomu, aby poplatky za provozování systému mohly být vraceny částečně i našim členům. Pokud bychom si nechávali vydat milion karet od kteréhokoliv bankovního domu a platili mu za jejich správu, prodražilo by se to velmi. Takto ještě budeme na jejich provoze profitovat i my. 10. Je v podstatě jedno na jakém stupni se v členství dostanete. Ať jste Afiliat, nebo President milionar, jste členem WGN. Majitelé a provozovatelé této společnosti si mohou dělat to, co považují za prospěšné. Není nic jednoduššího: postupte na pozici Prezident milionář a zkuste si co dovedete ve společnosti změnit.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Stránka 1/13

Předchozí

1

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Aleš Michl

ekonom

Vít Bárta

politik a podnikatel, ABL

Aleš Michl
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Vít Bárta
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services