Exekutor přišel brát. Že nic nedlužíte? Koho to zajímá?

Petra Dlouhá | rubrika: Co se děje | 13. 7. 2011 | 47 komentářů
Exekuce. Damoklův meč, který se vznáší nad každým, kdo včas nevyrovnal své účty. Někdo před ním kličkuje. Další odevzdaně čeká, až mu setne hlavu. A jiný zatím žije ve sladké nevědomosti. Že jste v životě nic nedlužili? Nevadí. Exekutor může vtrhnout i k vám.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

6. 5. 2013 11:47, Jarka z Brna

Je smutné, když někdo tvrdí, že jsou to změny k lepšímu. Praxe je úplně jiná.Třeba odstavec, kdy vám exekutor může sebrat družstevní byt je prezentován jako dobrá zpráva? Slučování exekucí se týká jen malé části dluhů a ještě může exekutor najít rešení, proč to neudělat.
Pomohla by jen jedna věc .Když šlo udělat amnestii za miliardové dluhy a zpronevěry, proč neudělat úplnou amnestii na všechny exekuce třeba starší jednoho roku, kde je jasné, že to už lidé nedokáží splatit.Děti, důchodci, nezaměstnaní, ale i další občané. Když stát nedokáže lidem garantovat práci a další základní podmínky , neměl by používat ani sankce. Věřitelé, chtějí-li vydělávat třeba na půjčkách , pronájmech, službách, obchodu si musí prověřit bonitu a nést daleko vyšší míru rizika za svoje kšefty.Zákon o lichvě je u nás naprosto směšný a nedokonalý.Banky nepadnou, rozepíší ztráty na více let a pokud by taková amnestie dluhů položila malé lichvářské firmy, bylo by to jen dobře.Hlavním problémem je nedokonalost zákona v doručování pošty a dopisů.Že Česká pošta nefunguje, je veřejným tajemstvím a že se stěhuje stále více občanů a nemohou si platit léta přeposílání pošty, to je praxe.Na zrušení exekucí by vydělal ve skutečnosti celý stát. Zvýšila by se kupní síla statisíců rodin a to by bylo hned poznat v celém hospodářství.A pravidelně, každý měsíc... Nestačí jen nastavit nové zákony, je třeba napravit chyby minulé.Máme u nás 2 miliony exekucí. Kdo vydělal? Rozhodně ne věřitelé, ale zcela jiní paraziti.Nikdy neříkejte nikdy, nevíte, jestli vám falešnou exekuci už někdo nenachystal. Je to běžné a nedostanete-li o ní dopis, nemůže se ani odvolat. Zjistíte to až od exekutora, protože nikdo není povinen zjišťovat vaši skutečnou adresu.A dokonce ani soud ji nemusí zjišťovat, nařídí exekuci a nemůžete se odvolat, nedostanete rozsudek.Tak nabude právní moci a jste v pr...Nejsnadnější obětí takových neoprávněných exekucí jsou občané, kteří se přestěhovali.To by jste si museli platit přeposílání na poště dlouhé a dlouhé roky a samozřejmě pro celé rodiny.A pozor, některé obálky s pruhem se přeposílat nesmí.. Zákony nahrávají vyloženě obchodníkům s dluhy.
Takže jestli třeba někdo bere za pomoc občanům to, že od letoška padají exuce automaticky i na druhého z manželů, třeba i zpětně po rozvodu, tak to zničí jen spoustu obyčejných lidiček, kteří ani navěděli, že se třeba jejich manžel kdysi zadlužil.Po republice letí desetitisíce exekučních výměrů na manžele dlužníků a ti často jen zírají.. Exekutory to nezajímá.Sice ten návrh měl dobrou myšlenku, že movití lidé převáděli majetky na manžele a ukrývali je, ale praxe je jiná. Stejně to postihne ty nejchudší, protože skuteční gauneři už dávno ví, jak majetky ukrýt jinak.
Je třeba anulovat exekuce zpětně a to částečně i u podnikatelů, protože kde nejsou nastaveny řádné mantinely, tam by neměly bý ani sankce. A u nás je řešení pohledávak a dluhů vůbec spíš kovbojkou z divokého západu, právo silnějšího má přednost a vy obyčejní bouchači plaťte, stát dal lumpům v kvádrech zelenou...

+41
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

13. 7. 2011 14:56, Jarouš

Angické přísloví "můj dům, můj hrad" nás nabádá, zvát si pouze spolehlivé přátele,nekšeftovat se známými, neuzavírat půjčky ani zbytečně nepůjčovat, čímž styk s exekutory téměř vyloučíme.

-17
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 47 komentářů)

6. 2. 2019 20:06 | Petr

Pokud nic nedlužím a exekutor by mi chtěl vniknout do bytu, vykopu ho ven. U mě má smůlu.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 4. 2018 17:02 | Ing. Miroslav Pugner

Pokud si myslíte, že nelze v exekuci sebrat byt vlastníka, který nic nedluží, tak jste v omylu.Společné jmění manželů je institut, který se exekutorům náramně hodí. Nepomůže ani rozvod a vypořádání majetku, řádně vložené do katastru nemovitostí.Nejméně 10 let jste řádně veden jako vlastník a exekuce pokračuje.Byt jsem koupil z úvěru mého stavebního spoření, který jsem 10 let splácel.A co na to soudy? Dá vám za pravdu a dovoláním exekutora to smete ze stolu.To je spravedlnost?Jak pro koho.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 11. 2013 8:13 | Vojtech Skrbek

Ale no tak soudruzi,víme přece,že v této zemi si většina z Vás ráda půjčuje a nevracet/především známým a kamarádům/ je český národní sport.Jsem pro mnohem tvrdší vymáhání a přísné tresty pro dlužníky.Co se týče cinkání,vím,že se Vám to tu nelíbí.ale komanči v čele s Vaším s.Filipem - už nemáte šanci
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 8. 2012 17:42 | Bitkař

Přijít ke mě exekutor přestože nikde a nikomu nic nedlužím, tak na něj vypustím psa !!! Nebo ne něj vyleju kýbl s vařící vodou na hajzla jednoho !!!
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 7. 2011 17:34 | xapatan

Slušného člověka, který nic nedluží obere exekutor snadněji, než chronického dlužníka, který už nic nemá. Moje zkušenost. Ono dlužníkovi totiž stačí otřepaná výmluva, že "má v úmyslu zaplatit, ale zrovna nemá". A tak ho za to ani nezavřou. Takže než exekutorům dávat neomezené pravomoce, aby se z nich stávali státem vydržovaní banditi - zavřít dlužníka, donutit ho pracovat a až dluhy prací zaplatí, pak mu dát svobodu je asi jediné řešení.
+11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 7. 2011 17:11 | jdb

Levnější a účinnější bude, když si najdete svého advokáta sám z referencí z okolí, nebo na stránkách Advokátní komory. DAS pojišťovna jsou samé výjimky, takže budete pojištění platit, ale plnění se dočkáte jen občas, takže stejně budete si muset pomoct sám.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 7. 2011 17:05 | jdb

Jako protiváha se tu tváří DAS. Jenže DAS je zatím jediná, kdo na mne exekutory poslal místo toho, aby mne upozornili na jednu neprovedenou úhradu pojistného.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 7. 2011 17:01 | Pavel

Jak je možné, že v civilizovaném světě neexistuje něco jako protiváha těchto samozvaných exekutorů…
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 7. 2011 12:42 | roman

Exekutoři jsou nutní ale měla by zde být řádná právní ochrana zejména těch kteří nic nedluží. Na př. exekutor by měl mít právo sepsat a ofotografovat vše co je v bytě, kde údajně má být majetek dlužníka, ale ne majetek okamžitě odvézt. Obyvatel bytu by zcela jistě měl mít právo, jestli ho nemá, prokázat, že věci v bytě vlastní nebo jinak se právně bránit, dříve než je majetek zabaven, pokud ovšem on není ten dlužník.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 7. 2011 6:40 | Dan

Mil: Pokud s. Mil vzpomíná na "ZLATÉ KOMUNISTY" je nutno dodat, že exekutoři by se za éry komančů neuživili, protože nikdo nic neměl. Exekuce lze rozdělit na oprávněné a neoprávněné. Pokud exekutor provádí neoprávněnou exekuci můžeme se bránit právní cestou. Ale exekutor je také jen člověk! Má trvalé bydliště, majetek, slabosti atd. No a můžeme začít škodit !!! Samozřejmě v rámci zákonů ! PS: Kdyby nějaký tmavší spoluobčan za pár stříbrných vykonavateli zla nabančil, tak to bych zcela určitě odsoudila.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

13. 7. 2011 18:27 | Zdeněk Černý

Já bych takovou krysu asi zabil
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 6. 2013 6:09 | BROOKS finanční půjčky FIRM

HALLMARK finanční půjčky SPOLEČNOSTI Oblast: Služby> Finance, pojišťovnictví a zastavením. HALLMARK finanční půjčky SPOLEČNOSTI Vstřícný a úcta k lidskosti je naší prioritou, kontaktujte Hallmark finanční půjčky společnost nyní, COMFORT je věc LIFE .. ============================== ================================================== ========== == HEAD ČTVRŤ == HALLMARK FINANČNÍ HOUSE HALLMARK ESTATE, 46 GREAT Marlborough Street, Londýn, Anglie. W1F 7JW.
Vážený pane / Vážená paní, EMAIL: hallmarklenders2013@live.com

HALLMARK finanční půjčky Společnost je předním certifikovaný legitimní, registrované a licencované úvěr společnost poskytující úvěr, které byly dávat čestný název excelence "finanční léčitele", díky naší službě a pomoci globálně obydlených jednotlivců po celém světě, kteří hledají finanční pomoc den, rádi vás upozorní, že jsme zde, které vám pomohou dosáhnout vašich dream.Do máte malý nebo velký projekt financovat? Obchodní expanze, Osobní úvěr, investiční úvěr a hypotéka vše na 3% úrokovou sazbou pro žadatele o všech úvěrových typů. Různé typ úvěru uvedená níže je nabízen k jednotlivci jakékoliv rasy nebo barvy, tj., * Podnikatelský úvěr Domů úvěr * Osobní úvěr * Mezinárodní úvěry * Dlouhodobé úvěry (20_40years) * Krátkodobé úvěry (5_10years) * Media krátkodobé úvěry (10_20years) * Investoři Půjčky * Auto úvěr * Studentská půjčka * Dept Konsolidace * Půjčka pro zahájení podnikatelské činnosti Služba, kterou nabízíme, je rychlé a bez stresu. Naší prioritou je Vaše spokojenost celkem! Naším cílem je, že se můžete těšit na služby, které poskytujeme od začátku ke konci. Zájemce by měl žadatel vyplnit formulář žádosti o úvěr řádně a dostat zpátky k nám co nejdříve nabízejí půjčky possible.We jednotlivcům a organizacím, kteří mají záměry -Renovace domů a institucí, -Konsolidaci dluhu, -Refinancování účely, -Založení obchodní oblečení, -Osobní účely, e.t.c
* - Výše ??úvěru: 10,000.00 dolarů nebo euro, a výše. * - Home Půjčka Modifikace Program tři měsíce nic víc. * - Splácení úvěru milost šestiměsíčního období. * - K dispozici 24hours/7days. * - Platba musí být provedena uchazečem prostřednictvím bankovním převodem (e-banking) do 12 hodin, bankovní účet 30 minut, Western Union a Money Gram je 15 minut, a to prostřednictvím kontroly pro maximální 72 hodin. Máte-li zájem o získání úvěru od naší společnosti, prosím kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu nebo HALLMARK finanční půjčky zákazníkům společnosti Service.Unlike nejvíce bezohledný věřitelů, Hallmark finanční úvěr společnosti má velmi proud lemované a non-byrokratický proces poskytování úvěrů, což půjčku být zpracovány ve velmi efektivním způsobem.
Poznámka: Nabízíme tyto úvěry fyzickým osobám, * Obchodní úvěry (Secure a Nezajištěné) * Malé půjčky Business Administration (sbal) (Secure a Nezajištěné) * Osobní půjčky (Secure a Nezajištěné) * Pobytová úvěry (Secure a Nezajištěné) * Hypoteční úvěry (Secure a Nezajištěné) a mnoho dalších na 1,2% úrokové sazby * Použití minimálně 10,000.00 dolary nebo eura za maximálně 500,000,000.00 USD nebo Euro. Zúčastněné žadatelé musí odpovězte prosím na nás e-mailem nebo telefonicky kontakt.
Díky
Pan Gary Williams Manažer inzerce HALLMARK finanční půjčky SPOLEČNOSTI
Varování od HALLMARK ÚVĚRU finanční společnosti. (HLFC) Informace obsažené v tomto e-mailu přenosu jsou důvěrné a pro výhradní použití zamýšleného příjemce (ů). Pokud si nejste zamýšleným příjemcem, jste zde upozornění, že jakékoli použití,, sdělení šíření, distribuce (jiné než příjemce), kopírování nebo přijmout jakákoli opatření, protože z těchto informací je přísně zakázáno.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 5. 2013 11:47 | Jarka z Brna

Je smutné, když někdo tvrdí, že jsou to změny k lepšímu. Praxe je úplně jiná.Třeba odstavec, kdy vám exekutor může sebrat družstevní byt je prezentován jako dobrá zpráva? Slučování exekucí se týká jen malé části dluhů a ještě může exekutor najít rešení, proč to neudělat. Pomohla by jen jedna věc .Když šlo udělat amnestii za miliardové dluhy a zpronevěry, proč neudělat úplnou amnestii na všechny exekuce třeba starší jednoho roku, kde je jasné, že to už lidé nedokáží splatit.Děti, důchodci, nezaměstnaní, ale i další občané. Když stát nedokáže lidem garantovat práci a další základní podmínky , neměl by používat ani sankce. Věřitelé, chtějí-li vydělávat třeba na půjčkách , pronájmech, službách, obchodu si musí prověřit bonitu a nést daleko vyšší míru rizika za svoje kšefty.Zákon o lichvě je u nás naprosto směšný a nedokonalý.Banky nepadnou, rozepíší ztráty na více let a pokud by taková amnestie dluhů položila malé lichvářské firmy, bylo by to jen dobře.Hlavním problémem je nedokonalost zákona v doručování pošty a dopisů.Že Česká pošta nefunguje, je veřejným tajemstvím a že se stěhuje stále více občanů a nemohou si platit léta přeposílání pošty, to je praxe.Na zrušení exekucí by vydělal ve skutečnosti celý stát. Zvýšila by se kupní síla statisíců rodin a to by bylo hned poznat v celém hospodářství.A pravidelně, každý měsíc... Nestačí jen nastavit nové zákony, je třeba napravit chyby minulé.Máme u nás 2 miliony exekucí. Kdo vydělal? Rozhodně ne věřitelé, ale zcela jiní paraziti.Nikdy neříkejte nikdy, nevíte, jestli vám falešnou exekuci už někdo nenachystal. Je to běžné a nedostanete-li o ní dopis, nemůže se ani odvolat. Zjistíte to až od exekutora, protože nikdo není povinen zjišťovat vaši skutečnou adresu.A dokonce ani soud ji nemusí zjišťovat, nařídí exekuci a nemůžete se odvolat, nedostanete rozsudek.Tak nabude právní moci a jste v pr...Nejsnadnější obětí takových neoprávněných exekucí jsou občané, kteří se přestěhovali.To by jste si museli platit přeposílání na poště dlouhé a dlouhé roky a samozřejmě pro celé rodiny.A pozor, některé obálky s pruhem se přeposílat nesmí.. Zákony nahrávají vyloženě obchodníkům s dluhy. Takže jestli třeba někdo bere za pomoc občanům to, že od letoška padají exuce automaticky i na druhého z manželů, třeba i zpětně po rozvodu, tak to zničí jen spoustu obyčejných lidiček, kteří ani navěděli, že se třeba jejich manžel kdysi zadlužil.Po republice letí desetitisíce exekučních výměrů na manžele dlužníků a ti často jen zírají.. Exekutory to nezajímá.Sice ten návrh měl dobrou myšlenku, že movití lidé převáděli majetky na manžele a ukrývali je, ale praxe je jiná. Stejně to postihne ty nejchudší, protože skuteční gauneři už dávno ví, jak majetky ukrýt jinak. Je třeba anulovat exekuce zpětně a to částečně i u podnikatelů, protože kde nejsou nastaveny řádné mantinely, tam by neměly bý ani sankce. A u nás je řešení pohledávak a dluhů vůbec spíš kovbojkou z divokého západu, právo silnějšího má přednost a vy obyčejní bouchači plaťte, stát dal lumpům v kvádrech zelenou...
+41
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 4. 2013 0:23 | Debžot

Taky už jsem zažil, že mě soud odsoudil za dluh, který jsem dávno zaplatil a pak mě to stálo hodně nervů a času, než byla žaloba zrušena. Přijít mi domu exekutor a neoprávněně mi chtít zabavovat věci nebo psa kvůli dluhu někoho jinýho tak by se pánové dívali do hlavně brokovnice a v tu chvíli by poslední co by mě zajímalo byla skutečnost, že bohužel žiji v ČR kde lidi nemají práva a skončil bych akorát v base.
+11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 3. 2013 1:08 | Nub

Bohůžel žijeme v době feudálního kapitalismu, který otevřel prostor pro podvodníky, zloděje a exekutory. Málem bych zapomněl že ještě době pro cikány. Slyšel ste někdo o exekuci na cikánskou rodinu ? Já ne
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 2. 2013 5:33 | mark

Uzasny vysledek teto PROHNILE vykoristovatelske spolecnosti, "demokracie", "svobody" a "pravdolasky", protože nam je nějací pitomci vytřískali klíčema.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 3. 2012 19:21 | Bubák

Myslím, že dnes je slušných exekutorů minimum nebo snad téměř žádní. Opravdu se zde jedná o špinavý byznys a navíc tady často dochází k porušování osobní svobody a lidských práv. Například tím, že vám může exekutor klidně vtrhnout do bytu či domu, oblepovat a zabavovat váš majetek aniž by předtím zjišťoval kdo je skutečným majitelem. Případ z praxe: exekutoři EÚ Tomáše Vrány Přerov např. zajistili, zabavili a částečně odvezli majetek třetích osob, kteří neměli s dlužníkem absolutně nic společného (dlužník nemá na uvedené adrese trvalé bydliště, více než 20 let se tam nezdržuje). Majitelé zabavených věcí byli k tomu navíc staří, nemocní důchodci, kteří se ani nedokázali nijak bránit. Ty svině exekutorský jim řekli, že když do hodiny neseženou dlužníka s penězi (dluh cca 150.000 Kč) nebo dluh nezaplatí oni sami, tak že jim z domu odvezou veškerý majetek. Také se jim začali hrabat nevybíravým způsobem v jejich osobních věcech a na dotaz co to dělají odpověděli, že se musí přesvědčit zda tu někde nemá dlužník schované peníze v hotovosti a že mohou být rádi, že jim neudělají osobní prohlídku. Když si pak zavolali jako svědky sousedy, tak jim řekli, že tam nemají co dělat a že je tam nepustí, že by narušovali jejich práci při výkonu úředního rozhodnutí. Když chtěl důchodce zavolat policii aby přijela za účelem dohledu na způsob vykonávání exekuce vytrhli mu z ruky násilím telefon a řekli, že "oni" jsou víc než policie a mají to povoleno soudem a že si mohou dělat co chtějí a když se jim nepodřídí tak, že je obžalují z maření úředního rozhodnutí a útoku na veřejného činitele a úřední osobu za což jim hrozí i několik let vězení. Když dali majitelé (důchodci) neoprávněně zabavených věcí dohromady veškeré účty o zakoupení a prokázali tak právoplatně jejich vlastnictví, tak jim na to páni vykonavatelé řekli, že je to vůbec nezajímá kdo je vlastníkem oněch věcí a že chtějí peníze a hned!!! Vyrabovali jim celý byt a věci odvezli a řekli jim, že mohou podat k soudu tzv. vylučovací žalobu, kde musí prokázat vlastnictví ke všem movitým předmětům účtenkami a doklady. Je jasné, že kalkulují s tím, že důchodce nemá většinou peníze na právníka aby se bránil u soudu a že nebude v jejich silách stihnout celý odvolací proces do 15 dnů a věci jim odvezli a prodali v dražbě. Poté co se poškození obrátili se stížností na exekutorskou komoru ČR na onen EÚ Přerov, tak jim asi za půl roku prošetřování přišla odpověď, že postup exekutorů byl naprosto správný a že postupovali v souladu se zákonem. Takže celkové zhodnocení: Jaká je v naší zemi spravedlnost? Pokud ještě teda vůbec nějaká existuje. Náš stát vydává a schvaluje zákony, které vyhovují takovýmto gaunerům a zločincům a Exekutorská komora je ještě kryje. Je to jedna a tatáž pakáž, no prostě zkorumpovaná mafie!!! Navzájem se nepotopí. A co pak má dělat chudák nespravedlivě poškozený? Jedině podávat další stížnosti na ministerstvo, ombutsmana, NS a ÚS, prezidenta republiky, helsinský výbor na ochranu lidských práv, Amnesty International, soud ve Štrasburku atd. Je pouze otázkou zda mu to pomůže.
+18
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 1. 2012 21:17 | Hrášek

Příklad s paní Zuzanou nějak neodpovídá postulátu "Kdo movitou věc fakticky ovládá, je považován za vlastníka, dokud není prokázán opak", viz článek http://www.penize.cz/18231-exekuce-majetku-a-prava-tretich-osob-proc-exekutor-zabavuje-i-cizi-veci.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 8. 2011 17:37 | Harry

Je exekutor veřejný činitel?
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 7. 2011 14:11 | Ladada

Zasr....j kapitalizmus a ta vláda taky, alespoň snad všichni chápete že už je tady doba zvonění. Necháváme si kálet na hlavu dost dlouho. Jak to ještě můžeme snášet, nechápu. Jsme opravdu stádo tupejch ovcí. Být mladší, tak jsem již dávno z tohodle zkur.... absurdistánu odešel.
+23
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 1/3

Předchozí

1

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Pavel Turek

manažer a podnikatel

Miroslav Jakubec

podnikatel, Servis Climax

Pavel Turek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Miroslav Jakubec
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services