Interaktivní grafiky
Kolik bere ajťák, prodavač, bankéř? Nový přehled mezd
Velký mzdový průzkum společnosti Grafton Recruitment zmapoval finanční ohodnocení stovek...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kde prodávali špatný benzin, naftu nebo LPG? Nový přehled pokut od ČOI
Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Petr Kováčik
podnikatel, Skrz.cz
Andrej Babiš
podnikatel, Agrofert

0,00 %
z 0 duelů

0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Michal Kašpárek: Co uděláte za stovku?
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
11. 2. 2011 7:47, Honza
Já jsem takhle předloni něco dělal přes oDesk.com. Sice ne za pár babek, ale za pár tisíc, ale i tak to bylo v přepočtu na hodinu práce velmi mizerně placené (byla tam hrozná konkurence Číňanů, Indů a Sovětů). Ale naučil jsem se tak programovat pro Android, takže jsem pak díky tomu pak našel dobrou práci.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 13 komentářů)
16. 5. 2016 21:22 | asist15
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
22. 6. 2013 14:41 | František
17. 2. 2012 15:44 | Radka
Podle mě jsou tyto servery (včetně různých LETS systémů) skvělé. Doba je nejistá nějakým způsobem vždycky, ale pokud tu nejistotu vezmeme kreativně a s humorem, může nás místo stresu bavit.
Ostatně, představa, že si na živobytí vydělám řadou drobných "melouchů", které mi umožní více se věnovat rodině a při kterých nehrozí upadnutí do stereotypu, je docela hezká.
15. 3. 2011 5:01 | kamilosa
12. 2. 2011 11:12 | František Pašingr
12. 2. 2011 9:57 | Tom Silver
11. 2. 2011 11:55 | Mon
11. 2. 2011 10:15
Citace - Marek / 11.02.2011 09:05
Řada kontaktů je bez referencí, protože ne vždy se podaří získat dostatek doporučení. Spíš to ukazuje na to, jak je v ČR přeagentováno.
11. 2. 2011 10:10
Citace - Radim / 11.02.2011 08:16
Když Vám někdo jenom poskytne radu, tak žádné oprávnění nepotřebuje. To potřebuje jen tehdy, když s Vámi něco uzavírá. Jinak obsah sousloví "finanční poradce" není legislativně stanoven, takže si tak může říkat, kdo jen chce.
11. 2. 2011 9:05 | Marek
11. 2. 2011 8:34 | Radim
11. 2. 2011 8:16 | Radim
11. 2. 2011 7:47 | Honza