Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Fondy Amundi
Poradna > Investiční poradna > Podílové fondy
Otázka: Dobrý den, Rád bych znal Váš názor na podílové fondy Amundi jež nabízí KB... Rok a půl mám IKS investiční manažer (balancovaná strategie), kde nějaké zhodnocení proběhlo. Bylo mi doporučeno investici... více
- Interactivebrokers
- INVESTOR - kým skutečně jsem?
- Západočeský dřevařský průmysl
- Pomoc. Kdy v ČR začne 21. století?
- Dárek cizím vnoučatům
31. 12. 2005 16:50 | TaF
30. 12. 2005 22:09 | Jarmila
30. 12. 2005 13:01 | Jirka
Sám se ovšem musím přiznat k jedné své zvrhlosti. Kdysi v pravěku počítačů jsem připravil o panenství jeden z těchto strojů. Protože PC se jako panna nevyrábí, musel být nejprve patřičně upraven. Postaral se o to jeden zákazník, který si amatérsky ladil konfiguraci DOSu a pak přišel s tím, že mu nejdou spustit některé programy. Patrně měl vedle příručky otevřený Playboy, neboť na jedné řádce v souboru config.sys napsal: DEVICE=C:\DOS\HYMEN.SYS Po přepsání na HIMEM.SYS byl PC řádně odblaněn a jeho nejvyšší část paměti začala opět sloužit. Z toho plyne poučení: umělé zablaňování vede k poruchám paměti a možná se po něm i blbne!
Jsme národem kutilů a umíme skvěle improvizovat. Chce-li si někdo připomenout, jaké je to poprvé, může se inspirovat jednou anekdotou, kterou jsme si vyprávěli kdysi na základní škole: "Milenec se odvalí do trávy celý schvácený a praví vyčítavě: Proč jsi mi neřekla, že jsi ještě panna? Ona: To už dávno nejsem. Ale byls tak nedočkavý, že jsem si ani nestačila sundat punčocháče." Tak vida. Jde to i bez chirurgie a navíc je možné zažít i něco nového. Milenec si užije panenských bolestí a milenka trochu švandy.
Veselou zábavu a úspěšný rok 2006, třeba i panenský!
30. 12. 2005 10:54 | jezevec