Když ptáčka chytají… na dovolenou snů

Minulý týden oslovila v Carrefouru Annu dáma s dotazem, jestli ráda cestuje. Anna, náruživá turistka, přitakala a vyhrála bezplatnou týdenní dovolenou pro dva - na Maltě, Kanárských ostrovech nebo ve Španělsku. Podmínkou bylo převzít si ji na prezentační akci Platinum International. Kamarádka se tak dostala do soukolí "cestovního klubu"…

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

9. 7. 2006 22:09, JB

Zdravim, ohladne coho sa s nimi sudis. Prave zvazujeme podobne riesenie. Po roke splacania ani smrad po "docasnom" clenstve a podobnych slubenych vyhodach. Na asi 100 urgencii nam vzdy odpovedal iny pracovnik, ktory nevedel, o co ide, pretoze zrovna nastupil. V tomto momente sa stahuju do bratislavy a kedze ja som momentalne v Prahe, tak je to este dalsie brutalne plus - to aby som platil aj za vsetky medzinarodne telefonaty s nekompetentnymi ludmi ... Netusim, ci sa mi nieco podari vysudit (skor asi nie), ale uz nemam trpezlivost dalej cakat na splnenie slubov.

Zobrazit celé vlákno

+46
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

2. 4. 2005 23:52

jeee, ono to mozna nebude takova sranda - uz se mi nezobrazilo "odpoveded" u posleniho prispevku, tak jakoby odpovidam na predposledni - schvalne co to udela...

Zobrazit celé vlákno

-5
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 110 komentářů)

27. 11. 2003 22:39 | slávek

Prosím Vás už si konečně všichni pamatujte, že v tomhle státě ale ani v žádném jiném Vám nikdy nikdo nedá níc zadarmo. A když je něco s mimořádnou slevou (mimo banánů za 9,90 v Kauflandu) tak na tom vždycky někdo mimořádně vydělá ( i v tom Kauflandu).
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 11. 2003 21:40 | Jana

Ja myslim, ze kazdy mame nejakou to "vyhodnou koupi" za sebou, at uz nakup nejaké te "prirodni" kosmeticke sady, "usporneho, neznicitelneho" nadobi, cisticich prostredku, "ktere lze i vypit" nebo "zarucenych diet". Na zacatku 90. let se dost lidi nechalo nalakat na temer cokoli. Vy snad ne?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 11. 2003 23:19 | M.S.

To už je dávno, co nás "odchytli", někdy v roce 1995. Presentace byla v hotelu Barcelo v P 4. Seděli jsme u stolku sami, jen s člověkem, který byl k našemu stolku přidělen. Začal mluvit vždycky, když se odmlčel jejich šéf, jenž nás uváděl do světa velkých možností... no, dopadlo to tak, že jsme chtěli smlouvu domů, k prostudování, přičemž jsme ani a vteřinu nepočítali s tím, že bychom si zakoupili možnost strávit 14 dní v roce ve Španělsku. ...myslím, že by nás nejraději uškrtil, ale skutečně stačilo jen trochu násobit kurs x poplatky, a bylo všechno jasné. Mnohokrát pak jsem "vyhrála" já, manžel, dcera. V poslední době mě už nudí, tak řeknu jen "aha, zase šééér" a položím telefon. Mimochodem, kdo dá kartu do zástavy, si zaslouží, aby o ni přišel, nebo aby ji dostal zpátky vybranou.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 11. 2003 21:34 | Fredy

Tak nevím, co si o tom mám myslet. Že by u nás bylo hodně lapených ptáčků, kteří si to nechtějí přiznat? Pátral jsem v paměti a musím konstatovat, že jsem měl obdobných telefonů letos minimálně deset. Pokud mám čas a náladu, tak si je rád vyslechnu. Jednak proto, že jsem zvědavý, kdo co zase vymyslel a jaký marketinkový fígl nasadil a pak mě to nic nestojí. Většinou jsou na tento telefonní průzkum (prodej) najímány mladé ženy s příjemným hlasem. Postup je často dost podobný. Po obligatorním úvodu následuje dotaz na místa, která bych rád navštívil, kolik věnuji ročně do dovolené a kolik členů rodiny se jí zúčastní. Pak přijde milé poděkování s tím, že za ochotu a strávený čas mě zařadí do slosování o nějakou destinaci zadara. Výsledek prý mi sdělí zase telefonem (a to je různé, někdy do týdne, či za pár dnů, ale i za pár hodin). Kupodivu jsem vždy vyhrál!!! Jak úžasné. Když mi to s radostí ony příjemné hlasy sdělovaly, tak jsem je probral trochu hlouběji. Většinou jsem si měl pro poukazy přijet na nějaké zajímavé místo, třeba hotel President apod. Některé chudší CK to řešily potulným cirkusem, kde si najaly nějaký salónek a lákaly neznalé jedince na chutné menu.
Vždy šlo o totéž. Neznalí jedinci vyhráli poukaz do nějakého letoviska. Ten poukaz jediný byl zadarmo. Dopravu a stravu si musí každý hradit sám. Pak stačí porovnat nabídky CK na internetu do stejné oblasti a vyjde to nastejno. Zkrátka cena onoho úžasného poukazu zdarma je decentně přesunuta do stravování a dopravy. A proč ne? Je to zajímavý obchodní trik.
Jak tady již někdo psal, neznalí jedinci chtějí být klamáni, tak proč jim to neumožnit. Jen by si měli vzít ponaučení s klasického výrazu Šimka a Grossmanna „nechci slevu zadarmo“.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 11. 2003 20:22 | JirkaZ

Taky jsem vyhrál a byl pozván. Byl jsem zvědavý, coapk je to za akci,ale nakonec jsem po jednodenním zaváhání odmítl, protože:... proč by mi někdo měl zdarma věnovat ubytování na dovolené ? Navíc společnost, se kterou jsem nikdy neměl nic společného ? Po přečtení článku mám dobrý pocit, že jsem to odhadl správně, takže díky za něj.
Jinak právně je to asi čisté - je věcí smluvních stran, na čem se dohodnou. A že lidé neumějí počítat, je jiná věc a jejich hloupost.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 11. 2003 16:44 | domogurec

no jasně! ještě mi v článku chybí, že by se to mělo ošetřit zákonem, jako každá lidská blbost v tomto státě SOCDEM vládou. stejně jako absurdní zákon o koupi zboží na "předváděcích akcích" a podobně. pokud se někdo někdy upíše v oprýskaným paneláku člověku, kterýho nikdy neviděl a už asi ani neuvidí, k úhradě €10.000, tak si nic jiného nezaslouží, než aby o ně přišel....
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 11. 2003 15:02 | Root

Nojo, vy si muzete vyrobit auto taky sam a taky si sam vyoperovat slepe strevo nebo transplantovat srdce.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 11. 2003 14:51 | Bruno

Mohou si to pestovat sami, ne?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 11. 2003 14:29 | Štefan

To znamená, keď v obchode s potravinami zarábajú, tak ludia sú blbý, že sú hladní? Štefan
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 11. 2003 13:46 | Bruno

Vzdyt je to byznys jako kazdy jiny, ne? Vsichni vydelavaji na blbosti lidi!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 6/6

6

Následující

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Martin Dvořák

manažer a podnikatel

Michael Tretter

podnikatel, Tretter’s Bar

Martin Dvořák
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Michael Tretter
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services