Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
14.02.2012 14:47, MIRKA
Pojišťovna zaujala postoj mrtvého brouka a poradce p. Pešule zřejmě dostal odměnu za skvělou práci. ukončila jsem veškeré pojistky a už NIKDY!!! ING je pro mne nejhorší pojišťovnou má nedostatečné informace,špatné přehledy a žádné vyúčtování při ukončení.Až na žádost pošlou jen velmi stučné a nezašlou ani potvrzení o zaplacení pro odpočet daní. Chcete-li si ušetřit čas,peníze a problémy obraťte se jinam.
Hodnocení: 0
16.04.2012 17:10, Milan
S poradcem pojišťovny jsem si několikrát domlouval schůzku, nikdy k ní ale nedošlo. Vždy ji zrušil a nebo se bez omluvy nedostavil.
Dnes jsem s pojišťovnou dlouho mluvil telefonicky a bylo mi sděleno, že žádné vyúčtování nevystavují!!!! Operátorka mi odmítla sdělit, kdy a kam odešly mé peníze. Co dodat. Po 10 měsících stále nevím, co se s mými penězi stalo.
Vážně uvažuji o tom, že se obrátím se stížností k finančnímu arbitrovi.
Jestli nechcete přijít o své peníze a chcete si ušetřit čas a nervy, od této pojišťovny se držte co nejdál!
Hodnocení: 0
Stránka 2/2