Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Životní pojištění od ING a GE Money Bank rodinu nezajistí

Životní pojištění od ING a GE Money Bank rodinu nezajistí
Životní pojištění by se nemělo prodávat stylem „jako když prodává Baťa cvičky“, tedy bez ohledu na kvalitní pojištění rizik klientů. Novinka GE Money Bank a ING taková bohužel je. Jejímu prodeji nepomáhá ani neznalost pracovníků na pobočkách banky. Pojištění jsme ohodnotili dvěma hvězdičkami.
Věra Tůmová, rubrika: Recenze, 17.02.2010, 17 komentářů
Tisknout

14.02.2012 14:47, MIRKA

ING pojšťovně říkám velké NE...Po mé zkušenosti kdy totálně propadová investiční pojistka mne již přestala bavit a já se rozhodla společně s určeným poradcem pojištění vyměnit za kapitálové,přišla jsem o několik tisíc korum. Příčinou byla pojišťovnou nebo poradcem zašantročená výpověď ze staré pojistky. Tak že aniž bych tušila, platila jsem nové pojišťení, ale zrušení starého neprovedli a já byla pojištěna dvakrát. Každá pojistka byla sjednána na 1300,- kč. Po velice dlouhém dotazování a domáhání se ukončení staré pojistky mě statečně naskakoval dluh. Samozřejmě při posledním vyůčtování si jej pojišťovna strhla, čímž mně výnos totálně znehodnotila. Nebylo platné žádné dokazování ani vysvětlování že chybu zapříčinil poradce, který neustále mlžil a proces protahoval s neustálým ujišťováním, že nemám vydržet jde prý jenom o zdržení při zavedení do systému. Nakonec mě zbyl pouze oholený účet a stoh dopisů a trpká pachuť podvodu.
Pojišťovna zaujala postoj mrtvého brouka a poradce p. Pešule zřejmě dostal odměnu za skvělou práci. ukončila jsem veškeré pojistky a už NIKDY!!! ING je pro mne nejhorší pojišťovnou má nedostatečné informace,špatné přehledy a žádné vyúčtování při ukončení.Až na žádost pošlou jen velmi stučné a nezašlou ani potvrzení o zaplacení pro odpočet daní. Chcete-li si ušetřit čas,peníze a problémy obraťte se jinam.

16.04.2012 17:10, Milan

Mám "čerstvou" zkušenost s touto pojišťovnou. Vloni jsem zrušil životní pojistku a převedl ji k jiné pojišťovně. Do dnešního dne jsem od ING nedostal vyúčtování.
S poradcem pojišťovny jsem si několikrát domlouval schůzku, nikdy k ní ale nedošlo. Vždy ji zrušil a nebo se bez omluvy nedostavil.
Dnes jsem s pojišťovnou dlouho mluvil telefonicky a bylo mi sděleno, že žádné vyúčtování nevystavují!!!! Operátorka mi odmítla sdělit, kdy a kam odešly mé peníze. Co dodat. Po 10 měsících stále nevím, co se s mými penězi stalo.
Vážně uvažuji o tom, že se obrátím se stížností k finančnímu arbitrovi.
Jestli nechcete přijít o své peníze a chcete si ušetřit čas a nervy, od této pojišťovny se držte co nejdál!

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Ivo Rittig
lobbista a podnikatel

Ivan Pilip
exministr a podnikatel

Ivo Rittig
ÚSPĚŠNOST
28,87 %

z 1 285 duelů
Ivan Pilip
ÚSPĚŠNOST
38,99 %

z 1 313 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.