Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Diskuze - ISČS Trendbond

18.10.2005 13:52, honzax

co si mylsíte ? Má Trendbond v současné době šanci lézt nahoru nebo by bylo lepší ho prodat?
a nemáte někdo nějaký dobrý tip na kterých stránkách by se dalo podívat a vývoj polského a maďarského trhu, ale hlavně aby to bylo v češtině, prtože Maďarština není zrovna můj rodný jazyk.

01.11.2005 08:31, george

Zda prodat či ne nevím, sám jsem investoval pozdeji, takže mi nezbývá než čekat déle, navíc teď již měsíc jde dolů. Nebylo to moc chytré ale můžu si za to sám.
www na světové indexy je např. http://stock.rbc.ru/

Zobrazit komentovanou zprávu (honzax 18.10.2005 13:52)

01.11.2005 18:44, honzax

dík za názor budu muset taky zvážit zatím jsem něco v plusu a tak uvidím jak to může ještě klesnout, ale co jsem tak četl tak dluhopisy si moc dobře nevedou skoro nikde.

Zobrazit komentovanou zprávu (george 01.11.2005 08:31)

24.03.2006 08:46, Fana

Za pár měsíců by se mělo nakupovat. Co to dělá teď, to nemůže být věčně.

27.10.2006 22:35

Po dlouhé době je roční výkonnost v plusu! Přesto, že je to chabé, blahopřeji sobě i ostatním trendbonďákům.

15.08.2007 21:22

čago belo odhazim do realitniho fondu.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Miroslav Pelta
podnikatel

Martin Jahn
manažer

Miroslav Pelta
ÚSPĚŠNOST
50,98 %

z 1 230 duelů
Martin Jahn
ÚSPĚŠNOST
56,22 %

z 1 455 duelů

Spočítejte si

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců
%
měsíců

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.