Životní minimum
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
11.06.2008 02:24, Mikitis
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (jezevec 10.06.2008 22:47)
Hodnocení: 0
11.06.2008 03:36, HonzaV
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Nox 10.06.2008 21:24)
11.06.2008 20:19, jezevec
Takže kdybych přišel o práci, jakože se to už několikrát stalo - rodina má zhruba tak rok co jíst, a já si během půl roku najdu novou a lepší práci a začnu opět živt rodinu a dotovat rezervní fondy. A máma se bude starat o jezevčata. A kdybych se stal trvale práce neschopným nebo dokonce mrtvým - finančně by na tom rodina byla skoro líp, než když přežiju. Ale máma rodiny by furt měla dost času a peněz starat se o jezevčata. Neboli s manželkou nepočítám jako s alterativním zdrojem financování rodiny, když bych já měl nějaký dočasný či trvalý výpadek - s manželkou počítám jako se svým životním partnerem (v psychické a psychologické rovině), a s mámou pro sovej potomstvo (ve všech smyslech těchto slov) - ale nikdy, opravdu nikd,y dokonce ani kdybych chcípnul, s ní nepočítám jako s živitelem rodiny. Jsem zodpovědný za obživu a finance včetně tvorby rezervních a alternativních zdrojů.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Mikitis 11.06.2008 02:24)
Stránka 2/2