Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
07.10.2011 22:41, ajja.x
Hodnocení: +3
19.10.2011 10:47, Martin Spousta
nekorektní chování pojišťovny je v tomto případě více než zřejmé, ale předpokládám, že jste dostala kopii výpovědi smlouvy, proto bych na Vašem místě s tímto dokladem argumentoval chybou dané osoby na přepážce - pokud se nenecháte odbýt, tak jen těžko Vaši výpověď mohou ignorovat a nedejbože chtít ještě doplatit nějaké pojistné. Pokud máte smlouvu uzavřenu přes finančního poradce, kontaktujte ho a pokud se jedná o solidní firmu, může jejich jménem na AXA pojišťovnu více tlačit.
Držím Vám palce, v případě dotazů mě kontaktujte na email a pokusím se Vám pomoci nebo alespoň poradit.
Hodnocení: 0
15.12.2011 18:53, Danča
ráda bych se podělila o zkušenost s IŽP
Měli jsme finančního poradce cca.8let, bohužel jsme mu naprostu důvěřovali. Před 2 lety, jsem potřebovala uložit peníze co jsem dostala 530tis., s tím, že je MUSÍM rozhodně za 2 roky vybrat. VŠE jsem vystvětlila polopaticky, aby pochopil o co mi jde.. Bez váhání mi doporučil smozřejmě IŽP - od firmy AXA, jak je úžasné nebylo pochyb a jak jsem psala, naprosto měl v nás důvěru, tak se nechala do toho navést celá rodina. Dnes když jsem zjistila (paradoxně né od mého poradce), že dostanu pouze 480tis. je mi z toho velmi špatně. Když jsme ho požádala, aby mi tedy vysvětlil, jak je to možnéé, co mi to dal za smlouvu atd..tak mi do očí tvrdil, že ty peníze vložené + úroky, opravdu dostanu...A co myslíte, dostala? Jasně že ne!!! A co teď? Přišli jsem o spooustu pěnez a udat nebo žalovat jej nemůžu. V podstatě se můžu zlobit jen na sebe, protože ON už mi telefon ani nebere.
Společnost je to AXA a poradce na jehož se raději nespoléhejte je:
LORENC IVO - Hustopeče (pracuje pod Brokers xpoint)
Lidi prosím Vás nevěřte, prověřujte si co vlastně podepisujete!
Danča
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Jaroslav Král 08.03.2008 11:34)
Hodnocení: +2
03.03.2012 17:36, Honza
sice nejsem zaměstnancem AXA, nicméně co se Vaší ztrátovosti týče.. když jste podepisovala smlouvu, tak jste musela být seznámena s podmínkama. U každé pojištovny ať je to AXA, Kooperativa nebo ING platíte určitou dobu náklady. Myslíte snad, že někde Vám někdo něco dá zadarmo? Z čeho by jinak byli placené sekretářky? :D Za další.. pokud uzavírám IŽP, tak ho uzavírám na celý život. Tudíž je absolutní blbost po letech co tam sypu peníze to rušit. Je mnohem výhodnější nechat změnit smluvní podmínky. Já osobně všechny klienty s temito fakty seznamuji. A pokud vy jste přišla o peníze, tak je jasné, že Vás nikdo s ničím neseznámil. To ale neznamená, že jsou u AXA zloději. Že Vám nepřisly peníze je též jasné když Vaše výpoveď neprošla birokracií.. Co se ověření podpisu týče... to je pochybení paní na přepážce (tedy jednotlivce) nikoliv AXY jako celku. Mimo to.. podmínky pro vypovězení smluv by měly být na internetu, nebo je máte ve smluvních podmínkách přiložených ke smlouvě, kterou jste podepsala :)
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (ajja.x 07.10.2011 22:41)
Hodnocení: -2
Stránka 9/9