Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Očima expertů: Práce v Německu? Nein, danke!

Očima expertů: Práce v Německu? Nein, danke!
Od 1. května se otevřel pracovní trh v Německu a Rakousku občanům osmi států, které v roce 2004 vstoupily do Evropské unie. Exodus českých pracovníků za lepšími podmínkami se však čekat rozhodně nedá. Málokdy nastala v naší anketě mezi oslovenými odborníky taková shoda jako tento týden.
Ondřej Tůma, rubrika: Očima expertů, 13.05.2011, 21 komentářů
Tisknout

24.02.2012 10:45, pavel

Čau, zaujal mě tvůj příspěvek.
Můžeš mě napsat něco konkrétnějšího ?
Třeba jaká práce, vzdálenost od hranic atd.

díky Pavel, pavel.777123@tiscali.cz

Zobrazit komentovanou zprávu (David 20.02.2012 21:20)

05.03.2012 20:33, Věra P.

Hledám práci v Německu. Na pozici pokojská, výpomoc do kuchyně, krejčová - šití, uklízečka, markety - doplňování zboží do regálů, starost o domácnost, do továrny apod. Již jsem pracovala vv Německu jako pokojská. Jsem pracovitá, spolehlivá.

Předem děkuji za jakoukoliv informaci a odpověď.

Kontaktovat mě můžete na e-mail : vrpe@seznam.cz

Děkuji Věra

26.03.2012 18:18, Pavel Hanák

Všichni se diví že se do Německa češi nehrnou.Přijedete na to jejich srandovní vystoupení že firma je velká a hodně práce a další a další keci.A na konci vám řeknou že vám dají 1200 euro hrubého za měsíc.A diví se že se češi zvednou a jdou pryč.

27.03.2012 21:44

pracuju v Německu rok. chci jen napsat lidem kteří přemýšlí a zvažují jít pracovat do Německa a mají strach, tak ať ho nemají. Tuhle otázku jsem taky řešil než jsem se odhodlal, německy jsem uměl opravdu jen pár slov, ale...více

11.04.2012 01:16, Petr

...šikovného rychlého číšníka/servírku do restaurace v Erdingu na Vollzeit. 2-3 roky praxe plus hovorová němčina podmínkou!!! nástup co nejdříve. Zájemci zašlete Vaše CV v Nj na: erding.zr@googlemail.com

28.05.2012 11:31

Ahoj Pájo právě řeším otázku ohledně práce v německu jsem vyučená kytarářka dodělala jsem si maturitu což mi tam asi moc plkatné nebude budu dělkat cokoliv.Bydlím kousek od chebu takže hraniční přechof Pomezí nebo Svatý kříž a taky klingental u kraslic není problém jen bych se chtěla zeptat zda je problém sehnat práci třeba je na ranní směnu mám 2 malé děti
dík za info

Zobrazit komentovanou zprávu (pavel 24.02.2012 10:45)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Vladimír Dlouhý
exministr a ekonom

Martin Jahn
manažer

Vladimír Dlouhý
ÚSPĚŠNOST
52,05 %

z 1 339 duelů
Martin Jahn
ÚSPĚŠNOST
56,13 %

z 1 443 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.