Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Odstoupení od smlouvy
Poradna > Spotřebitelská poradna
Otázka: Dobrý den,přes internet jsem si objednala zboží,ale dodací lhůta nebyla dodržena,Mám právo na odstoupení smlouvy?Peníze jsem neposílala,zboží je dobírku.Mám nato ze zákona nárok?Děkuji více
19. 12. 2011 22:15 | Kondáš Eugen
Nahlásit nevhodný příspěvek
Zobrazit komentovanou zprávu (Pavel 04. 04. 2011 23:19)Skrýt komentovanou zprávu (Pavel 04. 04. 2011 23:19)
28. 12. 2011 11:15 | Stehlíková
mé tcýni exekutor příkazem zabavil celý důchod " 9000kč" a na nějaké nezabavitelné minimum nehraje, ČSSZ odmítá tchýni nezabavitelné minimum vyplatit a exekutor ji při osobním jednání poslal do háje, že má zaplatit celý dluh, jinak se s ní nehodlá bavit. když šla podat stížnost na toho exekutora na exekutorskou komoru, řekli ji, že to nemá dělat, že by z toho byl problém a babo raď. Tohle je psychický nátlak na důchodce a exekutor si dělá co chce a je nepostižitelný.... Stehlíková K.
11. 01. 2012 10:56
Dobrý den.Nevím jestli píši správně právě vám ale mám dotaz.Mám, invalidní důchod 5071,-dnes mě přišel exekuční příkaz ma důchod.zajímá mě tedy kolik budu dostávat je to můj jediný příjem.bydlím sáma manželku nemáma rodiče žijí jinde.plat tkz. nezabavitelná částka?kolik na rok 2012 bude činit?
11. 01. 2012 11:01
Zobrazit komentovanou zprávu (kamila Eisová 25. 07. 2011 11:58)Skrýt komentovanou zprávu (kamila Eisová 25. 07. 2011 11:58)
31. 01. 2012 14:39 | Zdeněk Pozler
Soudy-exekutoři jsou tu jen pro bohaté,kamarády,vlivné,známé,p řátelejejich přátel,a lidí opačných výhod jsou jen bezvýznamné tvorstvo,které je lehkou kořistí pro ně.Na vlivné a známe bohaté a jiné skupiny si netroufnou.Na obyčejné ukazují svoji moc a ve jménu spravedlivosti a vybavení bezmeznou mocí a tupostí i blbostí chtivý honbou za penězma a úspěchama ukazují svoji moc.Zatím co obyčejný člověk vydělá za celou měsíční dřinu 8000 Kč čistého ani to mají za výkony,které trvají 5 minut v kapse hned.Náklady exekutora na chodbě ři v kavárně nebo poštou dostanou písemné zhotovení a další náklady platí ten náš obyčejný.Celá akce dohromady netrvá 10 minut a mají odměnu,náklady exekutora,soudní náklady řízení a mají vyděláno.Na to obyčejný člověk dělá půl roku.Nikdo nemá zájem se potýkat s arogantníma soudci a exekutory a schválně dělat dluhy,aby je měl doma každou chvíly.Ono je jiné mít do smrti zajištěnou práci a moc a moc dobře placenou práci a mít jistotu,že do dostane vždy a jestli dělá špatně nebo dobře o to se starat nikdo nemusí.Ale obyčejný člověk se znelíbí či z jiných důvodů příjde o práci a zlatou kapličku nikdo z nás nedostane.Jsem rád,že mám za pár a chcípnu.Taková spravedlnost je to samé jako žumpa na chalupě.Nikdy se obyčejná člověk nedovolá ani na úřadech.To nesoudruzi až tam nebudou a budou tam na postech lidi mladí,kteří svoji práci budou dělat čestně.To bohužel ještě ze 60 procent je hnuj.Myslete si co chcete je demokracie je tak snad mohu svůj názor sdělit.I když jsi nejsem jistý.I když dnes kdo se divý je podezřelí.Takový jako co tu je v ČB je šmejd.Nemohu je jmenovat neboť jsou tak vlivní mohou cokoliv a jakkoliv.Chci v klidu z hebnout a mít od hoven pokoj.
18. 01. 2013 21:29 | jozef
Zobrazit komentovanou zprávu (Marek 04. 04. 2011 12:36)Skrýt komentovanou zprávu (Marek 04. 04. 2011 12:36)
18. 01. 2013 21:37 | jozef
Zobrazit komentovanou zprávu (Zdeněk Pozler 31. 01. 2012 14:39)Skrýt komentovanou zprávu (Zdeněk Pozler 31. 01. 2012 14:39)